2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a kép meg különösen adja.szajko írta:Kaley Cuoco, az agymenők üdvöskéje.
Én most sem mondom, h ejha.Fernando írta:5 éve még azt mondtam volna, hogy ejha. De ma már annyira nem.Lionel85 írta:Ővele hogy álltok?
5 éve még azt mondtam volna, hogy ejha. De ma már annyira nem.Lionel85 írta:Ővele hogy álltok?
Hogyha még fizetnének is érte.szajko írta:Azért gondolom,hogy piros pacsiznál velük...
Egyem meg.Fernando írta:És, hogy álltok a Partiszemöldökkel?
Azért gondolom,hogy piros pacsiznál velük...fcbarca0827 írta:Egyszerűen nem értem, hogy mit szerettek annyira ebben a Chuckos csajban.Akárhány képet néztem róla, tök fura feje van... Mondjuk nekem a Matyi által "fullos" csajnak mondott nőszemély sem teszik...
![]()
Hát ez aztán tényleg csodaszép.
Egyszerűen nem értem, hogy mit szerettek annyira ebben a Chuckos csajban.torrentkiller írta:a külföldiek közül itt nem nagyon írtátok, talán csak Fecooo.
Nekem Ő a námbörván.
Persze, biztos, h van is benne valami kis hiba. Senki sem lehet tökéletes, még kívülről sem.Fernando írta:Én szeretem, ha van egy nőben egy nagyon icike picike kis hiba. Ettől nő a nő. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy bajsza van meg hurkája vagy három mellbimbója, csak pl egy pici anyajegy, egy kis szeplő, bármi.S.Agüero írta:Ezek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj.Hibát véltek felfedezni benne?
én nem nagyon.
Én szeretem, ha van egy nőben egy nagyon icike picike kis hiba. Ettől nő a nő. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy bajsza van meg hurkája vagy három mellbimbója, csak pl egy pici anyajegy, egy kis szeplő, bármi.S.Agüero írta:Ezek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj.Hibát véltek felfedezni benne?
én nem nagyon.
talán a legfontosabb,hogy mi volt ráírva,valami márkája biztosan van.socio66 írta:...[/color]
én tudom mi hiányzik belőle....énEzek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj. Very Happy Hibát véltek felfedezni benne?
bírom az ilyen fájdalmas humort. valaki tud még ilyet?Fernando írta:Nem saját, humorba volt anno, asszem levprof tette be (de ha nem Ő akkor bocs).