Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a tuskó és a brigádja szívat minketFecooo írta:http://nol.hu/lap/hetvege/20110226-az_ehok_orok
olvassátok és lehet szörnyülködni... az ehök elnököt kéne már kib.ni a 'csába az egyetemről! (megint!) ugyanis egyszer már eltávolították, utána úgy lett újra a testület elnöke, h még aktív hallgatói jogviszonya sem volt(!!!)
szabályosan führerként működik az a kretén!
Istenem..Mivel nem vagyok fent facebookon,innen kívánok erőt és kitartást!Krojf írta:Tegnap beszélgettem Antiimperialista kománkkal a Facebook csetjén és kiderült, hogy szegényt elbocsájtották az állásából!
Eléggé szomorú beszélgetés lett belőle, megpróbáltam tölteni belé az életkedvet, de most elég friss a dolog Neki.
Kérlek Benneteket, hogy keressétek őt és adjatok Neki támogatást, hogy átvészelje a helyzetet és új erőre kapjon!
Kuripla Attilaként megtaláljátok.
Innen is: Hajrá Antiimperialista Koma!
K.
én itt vásárolok maxell dvd-t már írtam vagy 300db-ot,de még egy sem lett rossz.ozsimiki írta:Talma!
Akkor ez azt jelenti,h nem lesz többet a jó öreg kék tdk? Pedig csak is azt használtam DVDknél, és az égvilágon semmi bajom nem volt velük...
sehonnan sem lehet megközelítő áron akkor beszerezni?
ill ha már mást kellene ajánlanod, melyik márka lenne?
Am a HDD se hülyeség, sőt...
nem akarom lelőni a poént,de maxell dvd-k 39ft-ért beszerezhetők itthonTalma írta:1.5 TB-s HDD-re arhiválom a dolgaim, kizárólag HD release-ek. Ha nem használom épp másolásra, megtekintésre, akkor kilövöm, hogy feleslegesen ne menjen.
DVD? n*ore-on volt anno egy szlovák webshop, amely profilja kimondottan cd-dvd árusítás volt. Szépen felszámolták a céget, ment rendőrség, stb... A jó kis 30-40 HUF / db TDK DVD lemezek ideje lejárt, melyeket Szlovákiából jöttek be az országba.
DVD-ket nem semmisítem megdaffy írta:és nem félsz,hogy bekakil az egyik vinyó és buksz vele vagy 150 filmet?ozsimiki írta: Praktikus megoldás, én is össze szoktam kötögetni.
Amúgy ha nem is olcsóbb, bár szerintem igen, viszont amit régebben G-jay is írt, hogy a külső winyó élettartama szinte végtelen, míg egy-egy DVD lemezé bőven véges sajnos. Nekem van majdnem 400 kiírt lemezem, de majd külső winyókra fogom átnyomni, és utána nem írok ki többet, hanem azokon tárolom.
És nézem, ahogy Te is megoldottad.
és nem félsz,hogy bekakil az egyik vinyó és buksz vele vagy 150 filmet?ozsimiki írta: Praktikus megoldás, én is össze szoktam kötögetni.
Amúgy ha nem is olcsóbb, bár szerintem igen, viszont amit régebben G-jay is írt, hogy a külső winyó élettartama szinte végtelen, míg egy-egy DVD lemezé bőven véges sajnos. Nekem van majdnem 400 kiírt lemezem, de majd külső winyókra fogom átnyomni, és utána nem írok ki többet, hanem azokon tárolom.
És nézem, ahogy Te is megoldottad.
Praktikus megoldás, én is össze szoktam kötögetni.VargaAron írta:Én elég egyszerűen oldottam meg: kaptam egy külső vinyót, 320gigás (boltban asszem 15k körül lehet már kapni) és vettem egy 5m-es monitorkábelt. Rákötöm a külső meghajtót a gépre, összekötöm a gépet és a TV-met a kábellel és már mehet is a film.messideco írta:Az IMDB segítségével összeírtam az összes Dvd-re kiírt filmemet. Kb. 300 darab van belőlük, a 2,4-es értékelésűtől a Remény rabjaiig minden. Ez annak tudható be, hogy régen még nem ismertem az imdb-t.
Ti hogyan filmeztek? Kiírjátok dvd-re? Ha igen végeztek valamiféle kimutatást?
Am DVD helyett inkább a külső meghajtót ajánlom, az összes filmed egy helyen van és lehet hogy olcsóbban jössz ki (most nem tudok utánaszámolni, de kiváncsi vagyok rá)
Én elég egyszerűen oldottam meg: kaptam egy külső vinyót, 320gigás (boltban asszem 15k körül lehet már kapni) és vettem egy 5m-es monitorkábelt. Rákötöm a külső meghajtót a gépre, összekötöm a gépet és a TV-met a kábellel és már mehet is a film.messideco írta:Az IMDB segítségével összeírtam az összes Dvd-re kiírt filmemet. Kb. 300 darab van belőlük, a 2,4-es értékelésűtől a Remény rabjaiig minden. Ez annak tudható be, hogy régen még nem ismertem az imdb-t.
nekem a gépemben van egy 640 gigás vinyó,amely rendszerint tele van. a kiírt 150-200 dvd-t pedig dvd-tartó bőröndben tartom. természetesen csak azokat írom ki,amikre van esély,hogy újra megnézem.messideco írta:.
Régen kiírtam egy csomó filmet volt divx-esből vagy 100-150 lemez, meg egy csomó dvd is, de ha kb. 50 megvan belőlük sokat is mondok.messideco írta:Ti hogyan filmeztek? Kiírjátok dvd-re? Ha igen végeztek valamiféle kimutatást?