Na egy csöpp lelki felkészítés, aztán lehet hogy felesleges, csak én most jutottam ide a topicba, és vettem észre amit Iván írt nektek. Beszélek épp vele, és némileg az utazós részen fennakadtam.
Annak örülnék, ha olyan emberek írnának ide be személyes tapasztalatot majd az alábbiakban következőkkel kapcsolatban, akik kocsival, nyári időszakban mentek sokat autópályákon mindenhol délnyugat európában.
Ugyanis a saját tapasztalat a következő:
Az autópálya díjak Franciaországban egészen durvák, Olaszországban még durvábbak, és hasonlót képzelek a Spanyolokhoz is. Ez pedig azt jelentené, nekünk tavaly nyáron Olaszországban azt jelentette, hogy szinte az autópályán elhasznált benzin árának megfelelő összeget kellett költeni autópálya használati díjra is.
Így egyrészt költséget illetően kell átszámolgatni kicsit, amennyiben igazam van, vagy lesz.
Ezen felül az utazás időtartama. Ahogy nézem kb 1 nappal számoltok, amit rögtön szorozzatok meg kettővel. 2szer2 nap útra kell számolni szvsz, méghozzá több okból. a 20 óra körüli dolog nagyon optimista, erre kell rászámolni a délnyugati autópályákon lévő fizetőkapus megoldás okozta botrányos (főleg nyáron) sok órás sorbanállásokat, arról nem is beszélve h baleset is lesz bőven.
2000 kmert mennénk, iszonyat sokat csigatempóban, sokat ácsorogva. Sebességhatárt sem lehet nagyon átlépni, mert az viszont ügyes rendszerrel van figyelve náluk (csak olyan cuccokkal amik tuti nincsenek egy kisbuszon

), mindemellett pedig az éjszaka utazás sem mükszik nyáron, majdnem ugyanakkora forgalom és ugyanakkora sorok vannak.
Ez az időtöbblet tudjátok mit jelent üzemanyagköltségben is.
így tehát szerintem az eredeti elképzeléseknél jóval több pénzbe és időbe kerül, de ne legyen igazam.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez van szerintem. Nem pesszimista vélemény, csak saját tapasztalat. Ami persze ugyanúgy megdönthető azért majdnem, de semmiképp sem az én hibám.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila