Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
messideco
Presidente del Barça

2011.02.19. 20:05:51

Na megyek el, többé ma nem keserítem fórumtársaim életét.
Jó szórakozást az estére!
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.19. 18:53:57

Rinku írta:
9Dave írta:10 főnél kevesebben élnek rajta :P
Ilyen kevés fővel is lehet külön hercegséget csinálni? :shock:
Meg van rendszámtáblájuk is... Az meg minek? Ott a szigeten gondolom nem autóznak...
Family Guy, Petoria rész... :lol: :D
Ők se autóztak :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.02.19. 18:34:55

9Dave írta:10 főnél kevesebben élnek rajta :P
Meg van rendszámtáblájuk is... Az meg minek? Ott a szigeten gondolom nem autóznak...
Family Guy, Petoria rész... :lol: :D
Football, bloody hell. /SAF/
XaviMessifan
Capitá del Barça

2011.02.19. 18:13:01

chonggy írta:Mobilszolgáltató...Ha jelent vmit,adhatok linket... :)
hali
nekem kellene a link . én is szerbiaia vagyok, kanizsai.
Kép

Més qué un Club!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.19. 17:24:06

A szigetet tegyük idézőjelbe azért... :)

Én nem tudom minek nekik rendszámtábla de hát elég komolyan gondolják. :) Útlevelük is volt de aztán azt megszüntették a CIA nyomására :) miután 150ezer hamis sealandi útlevél volt forgalomban kb. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.19. 17:23:27

Mobilszolgáltató...Ha jelent vmit,adhatok linket... :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.19. 17:21:07

és ez milyen akció? vmi mobilszolgáltató? vagy net-előfizetés mellé ajándék? vagy csak van egy bolt, ahol akciós?

szerk: sejtettem, h erről lehet szó... köszi, de nincs szükség a linkre :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.02.19. 17:26:08-kor.
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.19. 17:19:58

Bányász írta:Most volt szerencsém olvasni egy roppant érdekes történetet a Sealand Hercegségről.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sealand_Hercegs%C3%A9g

Akit esetleg érdekel a dolog valamivel részletesebben annak íme:
Világok harca a Temze torkolatánál

Két dolgot emelnék ki a cikkből:
"Sealand hercegsége a jobb tengeri útvonalak elérése és gazdaságának megerősítése érdekében szintén 12 mérföldnyire kívánta felségvizeinek felületét megnagyobbítani az Egyesült Királyság kárára" :D

"A platformot jelenleg a spanyol InmoNaranja nevű ingatlan cég próbálja megvenni 750 millió euróért"

És itt felmerül a kérdés,h miért nem adják el? :)
10 főnél kevesebben élnek rajta :P
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.19. 17:18:48

Fecooo írta:
chonggy írta:Nem játszani szeretnék rajta,arra itt a PC,az "kicsit" izmosabb... :wink:
Csak netre meg hasonlókra gondoltam...Jah,és azért Asus,mert az van leszállitva,kb 30000 forint lenne... :)
hol??? hogyan??? ez komoly? 30 ezerért???

Szerbiában.... :D :wink:
Komoly,10 000din,ami kb 30 000 ft...+korlátlan internet használat...
Kép

Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.19. 17:17:21

chonggy írta:Nem játszani szeretnék rajta,arra itt a PC,az "kicsit" izmosabb... :wink:
Csak netre meg hasonlókra gondoltam...Jah,és azért Asus,mert az van leszállitva,kb 30000 forint lenne... :)
hol??? hogyan??? ez komoly? 30 ezerért???
Bányász

2011.02.19. 17:14:09

Most volt szerencsém olvasni egy roppant érdekes történetet a Sealand Hercegségről.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sealand_Hercegs%C3%A9g

Akit esetleg érdekel a dolog valamivel részletesebben annak íme:
Világok harca a Temze torkolatánál

Két dolgot emelnék ki a cikkből:
"Sealand hercegsége a jobb tengeri útvonalak elérése és gazdaságának megerősítése érdekében szintén 12 mérföldnyire kívánta felségvizeinek felületét megnagyobbítani az Egyesült Királyság kárára" :D

"A platformot jelenleg a spanyol InmoNaranja nevű ingatlan cég próbálja megvenni 750 millió euróért"

És itt felmerül a kérdés,h miért nem adják el? :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.19. 17:11:00

Nem játszani szeretnék rajta,arra itt a PC,az "kicsit" izmosabb... :wink:
Kép

Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.19. 16:41:50

egy netbook nem mostanában lesz játékgép... mivel netbookot linkelt be, feltételezem nem játékra szánja elsősorban... ;)

ebben a netbookban nincs semmi különleges, ez egy "szabványos" kisgép, ezzel a specifikációval rendelkezik az ilyen méretű gépek több, mint 90%-a ;)

fontos megjegyzés: az előbbiből kiindulva feleslegesnek tartom, h Asus-t vegyél, mert a márka miatt eleve drágább ez a gép, mint mondjuk egy Lenovo vagy Samsung...sztem ;)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.19. 16:39:48

Nekünk egy ilyenünk van itthon.

Muter használja főleg, de régebbi játékokhoz is elég izmos. Egyetlen gyengéje az integrált videókártya, de az FM még így is menetel rajta. :mrgreen: Annó, 120k-ba fájt, most nem tudom. Ajánlani tudom csak, ha van rá keret, mert nagyon jó kis gép. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.19. 16:32:27

chonggy írta:http://laptopok.net/asus/asus-eee-pc-1015pem

Erről valami vélemény?Mit tud? :D :oops:
Háát... annyira nem erős. Hogyha csak netezel rajta nincs baj, de ha 3D -s cuccokat meg játékokat meg ilyeneket akarsz nem ajánlatos.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.19. 16:29:58

chonggy írta:http://laptopok.net/asus/asus-eee-pc-1015pem

ez így elsőre nem tűnik túl izmosnak... :oops:

Irodai használatra azért jó, de ha játszani is szeretnél, vagy egyszerre több dolgot is csinálni akkor nem ajánlom.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
chonggy
Capitá del Barça

2011.02.19. 16:25:52

http://laptopok.net/asus/asus-eee-pc-1015pem

Kép

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.19. 14:38:53

daffy írta:a lány neveknél valamiért a dallamosabb,lágyabb hangzású nevek tetszenek.
Akkor legyen trallala. :lol:

Amúgy én még nem döntöttem, mi lesz a gyerekeim neve, ezért nem is nagyon írok e téren, mert bármi változhat még addig.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.19. 14:23:48

nevek: balázs,márk,dániel,lili,lilla,kitti. a lány neveknél valamiért a dallamosabb,lágyabb hangzású nevek tetszenek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.19. 14:11:21

Én azért látok igazságot ebben a cikkben, főleg ami a Barca szurkolók nagyképűségéről, és a Barca fényezéséről szól. Előbbinek én magam is többször adtam már hangot itt a fórumon, mert nagyon sok embernek nőtt meg itt az arca, annyira lekezelően beszélnek a riválisokról, h az már engem zavar! A másik dolog, a csapat fényezése: engem konkrétan a hányinger kerülget pl. mikor Messit istennek vagy félistennek nevezi vki, meg hasonlók. Nem szeretem a túlzásba vett dicsérést, fényezést, sem a szurkolók, sem a média felől. A 2000-s évek elején a Madrid kapott hasonlóan kiemelkedő figyelmet a médiától, és az ő szurkolóik voltak ilyen lekezelőek, és nagyképűek. Sztem az sok Barca szurkolónak fordította fel a gyomrát, szóval ezért SEM legyünk MI ilyenek. :!: :!: :!:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.19. 13:08:40

Bányász írta:
lluisllach89 írta:Off: Még annyit hozzáfűznék, hogy a kutyát sem érdekli hogy mennyire összeszedett, tagolt, a TARTALOM a lényeg szvsz. És ha hülyeség, akkor felesleges is nézni hogy mivel indokol.
Ezen nem fogunk összeveszni sztem de azért még egy kérdés.

A katalán identitás-biznisz, ahogy azt korábban rendkívül találóan megfogalmazta egy madridi blogger, a világ egyik legjobb marketingterve, hiszen ezzel minden eladható, ami jó, ami fenséges, ami egy picit más, ami utánozhatatlan és párját ritkítja. Persze, egy fillért nem érne ez a „termék”, ha nem lenne mögötte minőség, amit pár kivételes képességű futballistának köszönhetnek, még akkor is, ha meseországot nem egy katalán, de még csak nem is egy spanyol, hanem egy holland álmodta meg. S erre a magasztos eszmére, erre az igen erős kapaszkodóra a mai magyar társadalom életunt, mindenszarésmindenkihülye rétegének pont annyira van szüksége, mint VV Szandikának agy- és/vagy fejátültetésre.

Eltekintve a tartalomtól amivel lehet egyetérteni vagy nem,szerinted ez rosszul van megírva?Tehát ez egy rossz írás?Mert sztem abszolút nem.

És amiből az egész indult,sztem egy buta ember nem így ír.

Na de mindegy nem értünk egyet ez van. :)

A nevekhez:
Én komolyabban még nem gondolkoztam ilyesmin de a Benjámin nekem tetszik. :) (mondjuk a Benji az már korántsem :) ).Lánynévnél nálam a Lilla és az Anna tűnik favoritnak. :)
Egy bohóc miatt felesleges összeveszni, igazad van :D

Egyébként ha félreteszem (nagyon nehéz) a tartalmat, akkor fogalmazzunk úgy hogy a célját maximálisan elérte.

Úgy építkezett, olyan kifejezéseket használt ami a mondandóját még jobban kihangsúlyozza.

De a buta ember vagdalkozik, használ vulgáris szavakat, és saját magának is ellentmondva ( amit mondtak, mi van akkor Eduardoval...) próbálja savazni az ellenfelet.

Ráadásul hülyeségre épül az egész. És ha már ÁLTALÁNOSÍTVA, de tegyük fel igaza van, nagyképűek lettünk. Akkor nekünk ehhez az kellett hogy 2,5 évig folyamatosan címeket halmozva szórakoztassunk a csapatunk, nekik meg az hogy EGYSZER, ELŐSZÖR, minket legyőzzenek.

Mert az sajnos nagyon-nagyon sokan, fenyegetőzve, lekezelően beszélnek az Arsenal drukkerek közül :!:

PS: Tessék, nem tudtam félretenni :lol:
Amúgy rutinosan terelted át ide a témát :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.19. 12:58:40

Messifan reptettem egy pü-t! :lol:
Kép
Kép
Kép
Bányász

2011.02.19. 12:49:28

lluisllach89 írta:Off: Még annyit hozzáfűznék, hogy a kutyát sem érdekli hogy mennyire összeszedett, tagolt, a TARTALOM a lényeg szvsz. És ha hülyeség, akkor felesleges is nézni hogy mivel indokol.
Ezen nem fogunk összeveszni sztem de azért még egy kérdés.

A katalán identitás-biznisz, ahogy azt korábban rendkívül találóan megfogalmazta egy madridi blogger, a világ egyik legjobb marketingterve, hiszen ezzel minden eladható, ami jó, ami fenséges, ami egy picit más, ami utánozhatatlan és párját ritkítja. Persze, egy fillért nem érne ez a „termék”, ha nem lenne mögötte minőség, amit pár kivételes képességű futballistának köszönhetnek, még akkor is, ha meseországot nem egy katalán, de még csak nem is egy spanyol, hanem egy holland álmodta meg. S erre a magasztos eszmére, erre az igen erős kapaszkodóra a mai magyar társadalom életunt, mindenszarésmindenkihülye rétegének pont annyira van szüksége, mint VV Szandikának agy- és/vagy fejátültetésre.

Eltekintve a tartalomtól amivel lehet egyetérteni vagy nem,szerinted ez rosszul van megírva?Tehát ez egy rossz írás?Mert sztem abszolút nem.

És amiből az egész indult,sztem egy buta ember nem így ír.

Na de mindegy nem értünk egyet ez van. :)

A nevekhez:
Én komolyabban még nem gondolkoztam ilyesmin de a Benjámin nekem tetszik. :) (mondjuk a Benji az már korántsem :) ).Lánynévnél nálam a Lilla és az Anna tűnik favoritnak. :)
Kép

robertfcb
Capitá del Barça

2011.02.19. 12:42:08

Fiú: Róbert
Lány: Nóra
de még változhat persze, pl ha több lesz ^^
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.19. 12:00:20

Bob_Marley írta:
MessiFan írta:Ha nekem fiú gyerekem lesz akkor azt fogja kapni amit dédpapámtól papám, papámtól apám, és én apámtól vagyis a Tibor nevet.
Ha pedig lány akkor az anyjának adom a névadás lehetőségét :D
Nem kekecből mondom, de mi van ha a feleséged meg nem akarja, hogy Tibor legyen?
És mondjuk azt mondja a 2ik neve legyen csak Tibor?
Ezeket előre eldönteni nagyon nehéz!
Szép, s becsülendő dolog a hagyomány, de ha pl mást szeretne s szereted azt hiszem félre teszed a hagyományokat :wink:
Azért a hagyománytiszteletbe az is beletartozik, hogy a férfi mondja ki az utolsó szót :) Viccet félretéve, én is egyezkednék valamilyen szinten az asszonnyal, de ha már itt tartunk, akkor az biztos, hogy a feleségem legalább olyan hagyománytisztelő lesz, mint én. Nem vagyok híve a tűz és víz férfi-nő párosításnak, nem is hiszem, hogy ez nálam működne. már pedig, ha ő is hagyománytisztelő, akkor ezekben a dolgokban azért meg lehet állapodni. Na meg a másik fele, hogy legalább 5-6 gyereket tervezek, jut neki is a nevekből :D Így működhet a dolog MessiFan-nál is ;)
Válasz küldése