Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis várok még vele!kompalor írta:Igen. Kamerás hanggal... Én még várok szerintem.soadroli írta:fcbarca0827 dobtam egy püt!
Már fönt van DVD-ben a T4??
Az akkor nem lehet gyenge,mert a T4-et nemrég "szereztem meg" DVD-bensoadroli írta:Nem rossz! Sőt...Hát ilyen minőségben még a terminator 4 sincs fönt!
Írnál egy pü-t, hogy honnan tudnám "megvenni"?soadroli írta:Nem rossz! Sőt...Hát ilyen minőségben még a terminator 4 sincs fönt!
Gondolom milyen jó minőségben... Vagy jó minőségben?soadroli írta:Na nekem már meg is van a HP6 magyarul!!!
fcbarca0827 írta:Ne felejtsd el újraírni a DVD-ket, mert 10-15 év után letörlödnek, használhatatlanná válnak!miihii írta: Nah,majd talán nyugdíjas éveim alatt a hintaszékben behozom a lemaradást.Legalábbis a számtek tanárom ezt mondta pár hónapja!
Ne felejtsd el újraírni a DVD-ket, mert 10-15 év után letörlödnek, használhatatlanná válnak!miihii írta: Nah,majd talán nyugdíjas éveim alatt a hintaszékben behozom a lemaradást.
Az a Hazugságok hálója voltBányász írta:Mondjuk lehet,h egy kicsit erős a Véres Gyémántot akciónak nevezni.Bár azért mégiscsak szétlőnek mindent meg robbanások meg ez meg az.De azért nincs lebutítva a film.
Pedig úgy emlékeztem,h méltattad régebben.Vagy az a Hazugságok hálója volt?Vagy nem is Te voltál?mihii írta:Nekem a Véres Gyémánt annyira spec nem jött át,de azért nem rossz.
Úgy ámCS0ki írta: Továbbra is irígylem azokat, akiknek filmeket kell ajánlgatni!Nekem annyi van felhalmozva, hogy hónapokig nézhetném folyamatosan...
Ezek közül a Running Scared és a Elrabolva a legjobb. De a Véres gyémántot is nagyon ajánlom!kudu írta:Na köszönöm az ötleteket!
Akkor ezek közül a filmek közül fogok csemegézni.
Megnéztem közben a Halálos Közellenség 2-t, tetszett a film![]()
- Elrabolva (Taken).
- Kisiklottak
- Véres Gyémánt
- Running Scared
- Sasszem
- 88
Na akkor ezeket megpróbálom beszerezni, amint megnéztem, egyből értékelni is fogom, köszönöm mégegyszer
Csak, hogy tudd az: 88 perc!kudu írta:Na köszönöm az ötleteket!
Akkor ezek közül a filmek közül fogok csemegézni.
Megnéztem közben a Halálos Közellenség 2-t, tetszett a film![]()
- Elrabolva (Taken).
- Kisiklottak
- Véres Gyémánt
- Running Scared
- Sasszem
- 88
A running Scaredhez hasonló titkos favorít a The Boondock Saints,ha esetleg még nem láttad.Tudnátok ajánlani pár jó akciófilmet?
Pedig úgy emlékeztem,h méltattad régebben.Vagy az a Hazugságok hálója volt?Vagy nem is Te voltál?mihii írta:Nekem a Véres Gyémánt annyira spec nem jött át,de azért nem rossz.
hát én ajánlom a Sasszemet. nekem bejött, jó pörgős film, kicsit gondolkozni is lehet rajta. amúgy van még a 88(Al Pachino) ami tényleg jó film szerintem. bár az lehet, hogy inkább thriler kategória, nem tudom. amúgyha akció kell: Ramboo meg DieHardkudu írta:Tudnátok ajánlani pár jó akciófilmet?
Lehet régebbi is![]()
Nekem a Véres Gyémánt annyira spec nem jött át,de azért nem rossz.Bányász írta:Ha akció film akkor én mindig a Véres Gyémántot említem.Azért jó mert van benne akció is érzelmi szál is meg minden.Nem véletlenül jelölték 5 Oscarra is sztem...kudu írta:Tudnátok ajánlani pár jó akciófilmet?
Lehet régebbi is![]()
Vagy ami még nekem tetszett az a Running Scared(a 2006-os).Elég pörgős kis akció film.Itt van róla kritika ha érdekel:
Running Scared
Ha akció film akkor én mindig a Véres Gyémántot említem.Azért jó mert van benne akció is érzelmi szál is meg minden.Nem véletlenül jelölték 5 Oscarra is sztem...kudu írta:Tudnátok ajánlani pár jó akciófilmet?
Lehet régebbi is![]()
Elrabolva (Taken).kudu írta:Tudnátok ajánlani pár jó akciófilmet?
Lehet régebbi is![]()
Amiket mostanság néztem és tetszettek:
Max Payne
Piszkos lappal
Szállító 3
most fogom megnézni a Halálos Közellenség 2-t, meglátjuk milyen lesz