Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik fő ok az, hogy nyáron sokkal több gyerek tud elmenni moziba, és bár ez már nagyon "sötét" a regényben is, mégis rengeteg gyerek lesz rajta.darmian írta:Szinkronos lesz, pont ma tévedtem fel a malommozi weboldalára.Barcagirl24 írta:Egy kérdés, most hallottam TV-ben, hogy Londonban (!) ma mutatják be a Harry Potter 6-ot, és ugye ha jól tudom Magyarország július 23-án lesz először látható a moziba.. Na és a kérdésem, hogy 23-án már szinkronosan lesz látható a film vagy felirattal? Mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt leszinkronizáljanak egy filmet (mondjuk nem vagyok ebbe szakértő)
Egyébként már tavaly be kellett volna mutassák a filmet, de a Warnerbros a Dark Knight sikere miatt átette egy évvel későbbre a premiert, hogy ezzel meg idén kaszáljanak.. hát fognak is, az tuti.
A 7. az utolsó, és mivel Amerikában is csak most adták, nem hiszem h lenne belőle szinkronos.LM10 írta:Én szeretem a CSI:Miami helyszinelőket, abból nem tudja valaki, h melyik az utolsó évad és, h az szinkronos-e?
Szinkronos lesz, pont ma tévedtem fel a malommozi weboldalára.Barcagirl24 írta:Egy kérdés, most hallottam TV-ben, hogy Londonban (!) ma mutatják be a Harry Potter 6-ot, és ugye ha jól tudom Magyarország július 23-án lesz először látható a moziba.. Na és a kérdésem, hogy 23-án már szinkronosan lesz látható a film vagy felirattal? Mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt leszinkronizáljanak egy filmet (mondjuk nem vagyok ebbe szakértő)
Sztem is szinkronos lesz.Attól,h ma mutatták be,még küldhettek jóval korábban kópiát a stúdióknak,pont ebből a célból kifolyólag.Barcagirl24 írta:Egy kérdés, most hallottam TV-ben, hogy Londonban (!) ma mutatják be a Harry Potter 6-ot, és ugye ha jól tudom Magyarország július 23-án lesz először látható a moziba.. Na és a kérdésem, hogy 23-án már szinkronosan lesz látható a film vagy felirattal? Mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt leszinkronizáljanak egy filmet (mondjuk nem vagyok ebbe szakértő)
Idáig sose adták a Harry Potter filmeket felirarosan moziba...szerintem most se fogják!Barcagirl24 írta:Egy kérdés, most hallottam TV-ben, hogy Londonban (!) ma mutatják be a Harry Potter 6-ot, és ugye ha jól tudom Magyarország július 23-án lesz először látható a moziba.. Na és a kérdésem, hogy 23-án már szinkronosan lesz látható a film vagy felirattal? Mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi idő alatt leszinkronizáljanak egy filmet (mondjuk nem vagyok ebbe szakértő)
Ha nem ezt akkor viszont: Az utolsó ház balra c. filmet fogom megnézni. Esetleg ezt lehet többen láttátok már?miihii írta:Jó gondolat!Fernando írta:Látta valaki a Jégkorszak 3-at?Most akarom megnézni moziba.
![]()
Sztem nem fogsz rosszul szórakozni rajta.
Nekem megvan mozisan.....Fernando írta:Látta valaki a Jégkorszak 3-at?Most akarom megnézni moziba.
http://isohunt.com/torrents/?ihq=the+wirebatinho írta:sziasztok!
Itt a fórumon olvastam, hogy milyen jó véleménnyel vagytok a Wire című sorozatról, s mivel így nyáron több időm van elhatároztam, h én is megnézem. Tudna valamelyikőtök adni egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a részeket? Előre is köszi!
Tudom,én is nézem...már vagy harmadjára...lui1698 írta:rtl klubsoadroli írta:Ál/Arc (Face/Off)
Ja,amúgy nem kaptam PÜ-t...
most
rtl klubsoadroli írta:Ál/Arc (Face/Off)
Ja,amúgy nem kaptam PÜ-t...
soadroli írta:Adam Sandleres filmeket tudok ajánlani ha vígjátékrol van szó: Távkapcs(Click), Férj és férj (I Now Pronounce You Chuck and Larry), Az 50 első randi (50 First Dates), Ki nevel a végén? (Anger Management), Ne szórakozz Zohannal! (You Don't Mess with the Zohan), Esti mesék (Bedtime Stories)