Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyar mozibemutató: 2009. július 23.messideco írta:Vki nem tudja h a Harry Potter 6 mikor jelenik meg?
messideco írta:Vki nem tudja h a Harry Potter 6 mikor jelenik meg?
Magyar premier július 23-án. Ilyet találtam. (google am)messideco írta:Vki nem tudja h a Harry Potter 6 mikor jelenik meg?
Kicsit lejjebb írtam rólaszajko írta:Megnéztem a Másnaposok c. filmet és hát kib.szottúl nagy film!![]()
Ritka volt az olyan pillanat amikor nem röhögtem.![]()
Ez a Nász-Ajánlat jóféle?
DEXTER (Showtime produkció,nem a mese:D )Slither írta:True Blood.lluisllach89 írta:
Vmi jó, de újabb, vmi egyedi sorozatot tudna ki ajánlani? Mondjuk a tvtorrents-es ajánlatból vmi kevésbé ismert??![]()
A nyári szezon talán egyetlen értékelhető sorozata, az egyik legjobb sorozat.
És úgy általában az HBO-s sorozatok nagyon jók.
True Blood.lluisllach89 írta:
Vmi jó, de újabb, vmi egyedi sorozatot tudna ki ajánlani? Mondjuk a tvtorrents-es ajánlatból vmi kevésbé ismert??
igen Bullock kisasszony új filmje.ozsimiki írta:ez a Sandra Bullock-os igaz? nemsokára nézem,majd alkotok véleményt.lui1698 írta:Nász-ajánlatról ki-mit hallott?
Nekem ma azt mondták, hogy legalább olyan jó, mint a Másnaposok.
Amit azért kétlek, de majd kiderül.
ez a Sandra Bullock-os igaz? nemsokára nézem,majd alkotok véleményt.lui1698 írta:Nász-ajánlatról ki-mit hallott?
Nekem ma azt mondták, hogy legalább olyan jó, mint a Másnaposok.
Amit azért kétlek, de majd kiderül.
Konkrétan nekem se tetszett, volt egy két jó poén, de elég erőltetett szerintem. Ugyanígy a Role Models vagy a Knocked Up is...lluisllach89 írta:Ez sajnos 1 common gender problem ugyanis egy nőnek sem tetszik az Ananász Expressz vmiért
Én láttam...nem semmi egy film...van benne pár extraszuper jelenet...Kamarilla írta:
Az Orvlövészt látta már vki?Top3 akció film nálam!
The list:
1. Orvlövész
2. Közellenség
3. B13 (nem kifejezetten akció, de ebbe a kategóriába sorolandó!)
![]()
![]()
Nem rossz film, bár nálam az egyszer megnézhetős kategória!danko94 írta:Nálam az a Best!!!soadroli írta:Most néztem meg a Gettó Milliomost...nagyon jó movie![]()
![]()