Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi szépen! Californicationt már szedem, viszont nem láttam még a magyar címét, de most az egyszer jól fordítottak meg kreatívan mert paráználkodást jelent a fornicationbouba írta:-Wire- Drót , nem tudom,hogy mennyire számít újnak (2002-2008-ig tartott)lluisllach89 írta:
Vmi jó, de újabb, vmi egyedi sorozatot tudna ki ajánlani? Mondjuk a tvtorrents-es ajánlatból vmi kevésbé ismert??
ez az eddigi legegyedibb sorozat amit láttam..
- My name is Earl - még fut ,eddig 4 évada. nagyon jó vígjátéksorozat ,de csak eredeti hanggal..
-Kaliforgia ( Californication) - ez is elég egyedi , David Duchovny-val főszerpben
-Wire- Drót , nem tudom,hogy mennyire számít újnak (2002-2008-ig tartott)lluisllach89 írta:
Vmi jó, de újabb, vmi egyedi sorozatot tudna ki ajánlani? Mondjuk a tvtorrents-es ajánlatból vmi kevésbé ismert??
Ez sajnos 1 common gender problem ugyanis egy nőnek sem tetszik az Ananász Expressz vmiértmiihii írta:Megnéztük a Másnaposakat.
Tényleg nagyon jó kis vígjáték,nem véletlenül ajánlós mindenkinél.Még az aszonykának is tetszett,pedig ha ő azt mondja,h jó,akkor az már vmi.(H egyet mondjak,az Ananász Expressz egyáltalán nem jött be neki
)
Szal akik jól akarnak szórakozni,azok legyenek Másnaposak
aham,ez az,amit mondtam,csak a sivatagra emlékeztem,meg hogy ott dolgozott valamiért
miihii írta:Megnéztük a Másnaposakat.
Tényleg nagyon jó kis vígjáték,nem véletlenül ajánlós mindenkinél.Még az aszonykának is tetszett,pedig ha ő azt mondja,h jó,akkor az már vmi.(H egyet mondjak,az Ananász Expressz egyáltalán nem jött be neki
)
Szal akik jól akarnak szórakozni,azok legyenek Másnaposak
Itt olvashatsz róla!socio66 írta:még régebben olvastam egy ilyen című könyvet..Kamarilla írta: Amúgy valaki látta már a Stanley, a szerencse fia című filmet?Nagyon jó kis film, ajánlani tudom mindenkinek!
![]()
megfilmesítették volna? valami tagról szól,aki valami pusztára megy dolgozni az elején,nem?(rég olvastam,na)
Nálam az volt a legkeményebb, mikor jönnek el Tysontól, miután kiütötte a palit és beszélik, h nem értik miért van ilyen rossz hírneve ennek a Tysonnak tök jó arc.Hátulról meg megszólal a "dagadt jézus"wikko írta:Hát ez a Másnaposok fuuu... Valami eszméletlen volt nincs olyan rész amin unatkoznál ...
MINDENKINEK KÖTELEZŐ MEGNÉZNI![]()
De bizony,h ajánlós!!lui1698 írta:Éjszakai baglyoknak ajánlom a TV2-n most kezdődő Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmet.![]()
http://filmkatalogus.hu/Felelem-es-resz ... sban--f871
még régebben olvastam egy ilyen című könyvet..Kamarilla írta: Amúgy valaki látta már a Stanley, a szerencse fia című filmet?Nagyon jó kis film, ajánlani tudom mindenkinek!
Hát nekem annyira nem jött be! Az eleje kicsit sejtelmes, de a vége már nem olyan jó, mint vártam!lopakodo írta:Senkilopakodo írta:Alkonyatról mi a véleményetek??Érdemes letölteni? :O
Én is ma néztem meglui1698 írta:"-Fúj, haver Te penészes pizzát zabálsz?Rikinho20 írta: "-És azt tudtad, hogy a sajtburgerben sajt van???
-Sejtettem..."
-Igen"
Kééész ez a film. Nagyon ott van. Nem mostanában csináltak ilyen jó vígjátékot. sztem.
Hát igen sokszor láttam már és most lehet betegnek fogtok gondolni de ennek a filmnek a hatására kezdtem el karatézni..bojanfan írta:most megy a rocky iv a viasaton. senki sse nézi?pedig az egyik legnagyobb film, és ez mutatja be legjobban azt, hogy mire képes az emberi akaraterő.
nézz vissza az 5. oldalra, ott részletesen írtam róla...lopakodo írta:Senkilopakodo írta:Alkonyatról mi a véleményetek??Érdemes letölteni? :O
Én pont tegnap este néztem meg, és sztem egész jó film.lopakodo írta:Alkonyatról mi a véleményetek?
"-Fúj, haver Te penészes pizzát zabálsz?Rikinho20 írta: "-És azt tudtad, hogy a sajtburgerben sajt van???
-Sejtettem..."
"-És azt tudtad, hogy a sajtburgerben sajt van???MQuC írta:MÁSNAPOSOK kultuszffilmMindenki oldalát fogva jött ki a moziból. Ami pedig külön öröm volt, hogy az utóbbi évek legjobb számait is összeszedték nekem egy csokorba
![]()
Dagadt Jézus a legnagyobb forma