Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 17:29:24

Vito írta:
elprat írta:Kérdés:szám szt mennyi fórumtali volt eddig és mikor lesz a köv? :roll:
1 volt nyáron és a következő megint nyár végén lesz!
ha minden igaz...
Remek,akkor nem nagyon csúsztam le semmiről sem.Ill ha mesélnétek kicsit megköszönném(hol volt,milyen kaliberű party volt:"ereszd el a hajam buli" v lightosabb vmi ) :roll:
Thx...

Ja és h is van ez most akkor?
C.: Érdeklődési kör: Absinth,Absolut Vodka
kontra
Perrero: Az Eurobarça Alkesze...

Ki is az alkesz :?: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.02.08. 17:44:29-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 17:17:59

Perrero írta:VALAKI VÉDJEN MEEEEEEEG
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ebben én nem reménykednék... :D
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 17:14:45

elprat írta:Kérdés:szám szt mennyi fórumtali volt eddig és mikor lesz a köv? :roll:
1 volt nyáron és a következő megint nyár végén lesz!
ha minden igaz...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.08. 17:13:58

Elprat,Perrero!

Tetkóm nincs,de Tequilát iszok veletek 8) :wink: mondjuk az elsőt a tetkótókra,többit meg majd meglásssuk!

Házikedvencek témához:

16évig volt 2 Chau-Chau-m, hihetettlen szépek voltak! A fiú :arrow: Lexy,kb mint 1 oroszlán, a lány :arrow: Lédy-->fahéj szinű bunda,maci tekintet,Imádnivalók voltak,sajnos 3éve már nincsenek közöttünk,2hét különbséggel mentek el:(

Jelenleg sajnos nincs kutyám,viszont húgomnak van 1 macskája,de semmi extrát nem tud,annyit,hogy kibírja hugomat 8) mert olykor,ha belendül a kiscsaj,akkor ez nem is olyan könnyű feladat...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 17:10:23

Kérdés:szám szt mennyi fórumtali volt eddig és mikor lesz a köv? :roll:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 16:44:51

Na kérésre, meg gondoltam is rá, felfrissítem a bemutatkozásom:

Nos,
Sok változás nem állt be életemben ,kedvenc csapat és egyik szerelmem maradt a Barca :P Iskola maradt az egyetem, ott annyi változás van hogy elkezdtem szakosodni geológusmérnöknek, ebben a félévben beljebb lettem 1 matek szigorlattal. Labdarúgást befejeztem egyesületben, sajnos, nem tapad többé vér a focicipőmre. Tehát már csak hobbi szinten űzöm, és a Magyar Barca kerettagjának mondhatom magam, ami nagy örömmel tölt el, és egy tornán szerepeltem is, ahogy részvettem a fórumtalálkán is még anno, és alig várom a következőt, bár Csongor arcának látványa kicsit visszább veti a nagy várakozásom.

Macskás témához hozzászólva, bővült a háziállat létszám 1 cicával, szóval 2+1 az arány a macskáknak a kutyával ellentétben. Egy nagyon aranyos kiscica, féléves, épp itt alszik mellettem a fotelembe. Rövid jellemzése: korlátlan ételfogyasztás, 10éves macskámat fenyíti, mindig verekednek, és a 10éves kutyámmal hatalmasakat játszanak legnagyobb meglepetésünkre.

Röviden ennyi, tehát következzék pár kép torz arcomról és a házi kedvenceimről:

Frici I
Frici II
Frici III
Frici IV
Marci
Charlie 1
Charlie 2
Charlie 3

Kutyáról régebben linkeltem be ebbe a topikba, emlékezhetünk rá, egy szőrdízel.
C.
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 16:22:12

Perrero írta:nyaljatok halat mindannyian :D :D :D ezért mindannyian fizettek egy tequilát kövi forumtalin :D
A tequilára én is beneveznék,de csak a goldra :oops:
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 16:19:49

Hajjajj,igazán "yofejek" vagytok,el is pirultam :oops:
Game-nek:
általában fiatalabbnak néznek,ez majd 40évesen jól fog jönni :)

Ozsimiki te is megnyugod6sz,mivel valóban feltűnő helyen lesz lát6ó a tetkó:a(z izmos) :) felkaromon...
Amúgy biztos h az enyém szebb lesz mint Perreroé,majd MEGLÁTJÁTOK...alig várom mán' :twisted:
A Kittus meg egy tök vagány "kiccsaj",imádni való :!: :!: :!:
Már tudja a kedvenc f.csapatom nevét,ahogy ő mondaná :arrow: "Bálszelóná" ,ja és ismeri R10-t is :wink:

Vito:a macskák szeretete alap,az 1ik legklasszabb dolog a világon.Mióta az eszemet tudom,mindig is voltak macskáim(-ink),de a tarkának a képen képzeld csak 3,5 lábacskája van :arrow: baleset érte.(Jobb első,talán látszik...)Ő amúgy már legalább a 6.életét tapossa a 9-ből...
A Marcid nagyon édes,gyönyörű makka!Élsportoló?Hát az enyém legfeljebb a paralimpián indul6na-szegénykém.

Ti is rak6nátok fel frissebb képeket amúgy
:roll: :?:
PCsabi
aka Game90

2007.02.08. 16:01:46

Csongor tetkóját mindennap lehet látni. Kicsit unalmas 8) :D Most valami friss hús kell :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 15:53:37

Evilgrim írta:
De aranyos :D Majd mutatsz kepet a tetkorol? :roll:
hhááá-hááá!
ez tetszik! :D
szépen, óvatosan közelíted a lényeget!
(elvégre úriember nem ront ajtóstul a házba!)
.
.
.
.
.
Csongoréra senki sem kíváncsi
?
!
:lol:
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.08. 15:51:46

De aranyos :D Majd mutatsz kepet a tetkorol? :roll:
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 15:38:37

De akkor te nem indulhatsz... :cry: :twisted: :twisted:
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 08:51:04

a legcsinosabb fórumozó... Kép
...és a makkákat is szereti. Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.07. 22:08:41

Game90 írta:
elprat írta: A sporttal komolyan sosem foglalkoztam,még 13-14évesen kéziztem 2évig,aztán abba maradt nézem a sport adásokat(szinte mindent szeretek,a focin kívül főleg kézi+kosár+jéghoki
Most gondolkozom amúgy egy Barcás tetováláson és meg is csináltatom csak még 1eztetnem kell az emberkémmel...
JaRule JÓ HIDEG SÖRT
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC25 ... es.hu_.jpg
Ilyen csajjal sem találkoztam még :wink:
Szereti a kézit, a focit, főleg a Barcát, Ja Rule-t és a sört is. Ha tetkót akarsz, akkor valami jó helyre 8) Majd összehasonlítjuk Perreróéval, hogy kié a jobb 8)
Ez a kép alapján fiatalabbnak néztelek :oops: :D
8) :lol:
Game-el egyetértek,én se találkoztam még hasonlóval :!: :roll: :oops:
Amúgy van 1olyan érzésem,hogy Elprat tetkója több fórumozó figyelmét fel fogja majd kelteni... 8) :wink:

Elprat! :arrow: unokahúgod,Kitti nagyon aranyos,tiszta olyan mint a húgom :) (Nem Csajozós szöveg :!: :lol: 8) )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.02.07. 21:45:21

elprat írta: A sporttal komolyan sosem foglalkoztam,még 13-14évesen kéziztem 2évig,aztán abba maradt nézem a sport adásokat(szinte mindent szeretek,a focin kívül főleg kézi+kosár+jéghoki
Most gondolkozom amúgy egy Barcás tetováláson és meg is csináltatom csak még 1eztetnem kell az emberkémmel...
JaRule JÓ HIDEG SÖRT
Ilyen csajjal sem találkoztam még :wink:
Szereti a kézit, a focit, főleg a Barcát, Ja Rule-t és a sört is. Ha tetkót akarsz, akkor valami jó helyre 8) Majd összehasonlítjuk Perreróéval, hogy kié a jobb 8)
Ez a kép alapján fiatalabbnak néztelek :oops: :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.07. 21:43:45

Ez a csajozós dumája,vigyázz vele.. :cry: :roll: :lol: :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
elprat
Capitá del Barça

2007.02.07. 21:07:37

Na mi van,felbuzdultál?Ezek szt a kutyaséta elmaradt? :wink:
elprat
Capitá del Barça

2007.02.07. 18:38:58

Helló Minden (Euro)Barcásnak!

Ahogy ígértem én is bemutatkozom...
P.Zsuzsi vagyok(1983.07.08),Szfvár mellet lakom egy településen.(H mennyi lelket számlál ne kérdezzétek,fogalmam sincs,még csak 3éve lakom itt-de nem győzött meg :) )
A középsuliba (Ker.,-Vend.)Fehérvárra jártam,2003ban hivatalosan is cukrász lettem.Ez egy igen szeretetreméltó szakma,viszont ha nem érzed a dolgokat és nem vagy kreatív meg elég ügyes már nem is OK.Hozzátenném h bőven van még mit tanulnom...
A Barcával a Franky-éra óta pörgök együtt,igazából R10 jóvoltából

:wink: Van egy pár játékos akit nagyra tartok,de ő a legelső.
A sporttal komolyan sosem foglalkoztam,még 13-14évesen kéziztem 2évig,aztán abba maradt.Később hobbi/kikapcs szinten kosár,meg némi atlétika a suliban,igazából ennyi.Meg közbejött egy betegség ami miatt nem tudtam csinálni azt a keveset sem.
Amennyi mozgás kell a szervezetnek azt megcsinálom,de főleg nézem a sport adásokat(szinte mindent szeretek,a focin kívül főleg kézi+kosár+jéghoki....na jó azért vannak kivételek mint box,szumó és társai,golf,amcsi foci,baseball....)
Visszatérve a Barcához, rendesen hülyének néznek sokan a környezetemben emiatt a fanatizmus miatt.De mit tegyek,a dohányzásnak v akár a szerencsejátéknak stb is vannak rabjai... :)
A spanyol bajnokságot részesítem leginkább előnyben,utána az olasz foci...ki vagyok még békülve a portugállal+franciával,ja és Dél-Amerika...Az angol,a német bajnokság stb nem érintett meg,lehet ez egy fogyatékosság de nem bánom...valahogy unszimpatikus a stílus.
Zene terén szinte minden műfajból vannak kedvenceim,nem vagyok egy műfajra sem kihegyezve=vegyes felvágott.
A magyar zenét nem igazán szeretem,1-2kivétel akad de az sem a CSÖPÖGŐS,NYÁLAS,ÍGY SZERETLEK-ÚGY SZERETLEK ,fantasztikus popzenekaroktól származik,hála a Jó Égnek :!: :!: :!:
Ha a minőségből ki kéne emelni,talán Madonna,DM,C.Rea,JaRule,Moby,ProdiG,Sting...szóltam előre h vegyes :wink: De nem vetem meg a '60-'90es zenéket,utóbbiból a jó öreg RMB-t,Schiller-t,Dune-t stb...
Amire mostanában rákattantam az a latin zene,főleg a bachata,nagy baklövés h ide születtem,nem is értem miért?! :roll: :wink:
Szeretem a jó kis házibulikat nagy mennyiségű tánccal feldobva,a barátaimat és cimbijeimet ,a JÓ HIDEG SÖRT,és a makkkkkákat!!!!!!!!!!!
A kedvenc filmem csak és kizárólag a Gyűrűk Ura,bár tartom azt h a könyv sokkal jobb+izgalmasabb mint a film,és ez-az nincs is megfilmesítve....sajnos.Könyvek közül Wilbur Smith minden mennyiségben,sztem páratlan :twisted:
Akire a legbüszkébb vagyok(eddig),nem más mint 1etlen szöszke,3éves unokahúgom és egyben keresztlányom:Kitti :D
Talán ennyi,ha "gondotok" van kérdezzetek :wink: :wink: :wink:

Tessék.....lássék......:
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC10 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC11 ... es.hu_.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.02.07. 19:15:40-kor.
Válasz küldése