Helló Minden (Euro)Barcásnak!
Ahogy ígértem én is bemutatkozom...
P.Zsuzsi vagyok(1983.07.08),Szfvár mellet lakom egy településen.(H mennyi lelket számlál ne kérdezzétek,fogalmam sincs,még csak 3éve lakom itt-de nem győzött meg

)
A középsuliba (Ker.,-Vend.)Fehérvárra jártam,2003ban hivatalosan is cukrász lettem.Ez egy igen szeretetreméltó szakma,viszont ha nem érzed a dolgokat és nem vagy kreatív meg elég ügyes már nem is OK.Hozzátenném h bőven van még mit tanulnom...
A Barcával a Franky-éra óta pörgök együtt,igazából R10 jóvoltából

Van egy pár játékos akit nagyra tartok,de ő a legelső.
A sporttal komolyan sosem foglalkoztam,még 13-14évesen kéziztem 2évig,aztán abba maradt.Később hobbi/kikapcs szinten kosár,meg némi atlétika a suliban,igazából ennyi.Meg közbejött egy betegség ami miatt nem tudtam csinálni azt a keveset sem.
Amennyi mozgás kell a szervezetnek azt megcsinálom,de főleg nézem a sport adásokat(szinte mindent szeretek,a focin kívül főleg kézi+kosár+jéghoki....na jó azért vannak kivételek mint box,szumó és társai,golf,amcsi foci,baseball....)
Visszatérve a Barcához, rendesen hülyének néznek sokan a környezetemben emiatt a fanatizmus miatt.De mit tegyek,a dohányzásnak v akár a szerencsejátéknak stb is vannak rabjai...
Most gondolkozom amúgy egy Barcás tetováláson és meg is csináltatom csak még 1eztetnem kell az emberkémmel...
A spanyol bajnokságot részesítem leginkább előnyben,utána az olasz foci...ki vagyok még békülve a portugállal+franciával,ja és Dél-Amerika...Az angol,a német bajnokság stb nem érintett meg,lehet ez egy fogyatékosság de nem bánom...valahogy unszimpatikus a stílus.
Zene terén szinte minden műfajból vannak kedvenceim,nem vagyok egy műfajra sem kihegyezve=vegyes felvágott.
A magyar zenét nem igazán szeretem,1-2kivétel akad de az sem a CSÖPÖGŐS,NYÁLAS,ÍGY SZERETLEK-ÚGY SZERETLEK ,fantasztikus popzenekaroktól származik,hála a Jó Égnek
Ha a minőségből ki kéne emelni,talán Madonna,DM,C.Rea,JaRule,Moby,ProdiG,Sting...szóltam előre h vegyes

De nem vetem meg a '60-'90es zenéket,utóbbiból a jó öreg RMB-t,Schiller-t,Dune-t stb...
Amire mostanában rákattantam az a latin zene,főleg a bachata,nagy baklövés h ide születtem,nem is értem miért?!
Szeretem a jó kis házibulikat nagy mennyiségű tánccal feldobva,a barátaimat és cimbijeimet ,a JÓ HIDEG SÖRT,és a makkkkkákat!!!!!!!!!!!
A kedvenc filmem csak és kizárólag a Gyűrűk Ura,bár tartom azt h a könyv sokkal jobb+izgalmasabb mint a film,és ez-az nincs is megfilmesítve....sajnos.Könyvek közül Wilbur Smith minden mennyiségben,sztem páratlan
Akire a legbüszkébb vagyok(eddig),nem más mint 1etlen szöszke,3éves unokahúgom és egyben keresztlányom:Kitti
Talán ennyi,ha "gondotok" van kérdezzetek
Tessék.....lássék......:
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC25 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC10 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070207/PC11 ... es.hu_.jpg
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!