Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már megint egy ilyen cucc főműsoridőben???faithnomore írta:nézi valaki a mentalista c. sorozatot? én most láttam az első részét, egész jó kis gyilkossági-krimi sorozat, nekem bejön, aki szereti az ilyeneket annak ajánlom
Naggggyon nagy film!Roniee21 írta:A Kegyenc Fegyenc c. vígjátékot látta már valaki?
Ha igen,akkor milyen volt ?
igen, ez még 3. évad lesz. S03E14. mondjuk magyar felirat még nincs hozzá, angollal meg kicsit sokára tartana mire teljes egészében felfognám.ozsimiki írta:3. évadnak vége volt azzal a 13 résszel, ahogy láthattad is a 13.rész végén a kiírásnál,és ez már a 4. "kötet"Slither írta:WTF! Kijött az új Heroes rész! Tökre azt hittem hogy vége a 3. évadnak, ezek szerint csak szünetet tartottak. Furcsáltam is hogy ilyen rövid lett a szezon. Mindegy, így még jobb...majd felirattal sasolom. de ami 13.rész legvégén volt,azok alapján cool kis évad lesz.
szerk: mégsem, 3évad két fejezetet, kötetet tartalmaz, a 3.at és 4.et, sorry, csak megtévesztett mert eddig egy évad egy fejezet volt
Minél többször akarom megnézni. Mindenkinek ajánlom. Nézzétek csak. Cirkoba mindenkilui1698 írta:valaki hallott már a Ben X c. filmről?
vélemények?
3. évadnak vége volt azzal a 13 résszel, ahogy láthattad is a 13.rész végén a kiírásnál,és ez már a 4. "kötet"Slither írta:WTF! Kijött az új Heroes rész! Tökre azt hittem hogy vége a 3. évadnak, ezek szerint csak szünetet tartottak. Furcsáltam is hogy ilyen rövid lett a szezon. Mindegy, így még jobb...
Én láttam, nekem nagyon tetszett, vannak jó poénok benne!Roniee21 írta:A Kegyenc Fegyenc c. vígjátékot látta már valaki?
Ha igen,akkor milyen volt ?
Nah,igen.Egyszernézősre sikeredett,a közelébe nem jöhet az első résznek...Fernando írta: Megnéztem a Madagaszkár 2-t. Nem voltam elájulva tőle, azért egyszer nézhetős
Állítólag jó lett a szinkron..miihii írta:Ha már ismét WIRE a téma...
Épp ma lestem bele a jövő heti műsorújságba.A Duna TV-n csütörtökön kezdik el nyomatni a 3. szezont,22:40től...
Ezek szerint ezen az adón nyomatták a korábbiakat is?!Máris nagyon nőtt a szememben a D TVÉn is épp a 3. évadnál tartok,de maradok az eredeti hangnál.Azért kíváncsiságból belelesek majd a mádzsár kivitelbe
Fene tudja melyik jobban érthető..Pld.Monty Python sorozat,igazi "irodalmi" angol akár nyelvtanuláshoz is használható. Trainspotting meg a másik végletSaviola írta:Emellett nem szeretem az angol akcentust,pedig az sokkal érthetőbb,mint az amerikai,de azt már megszoktam.
Én a TB-ot is bírom, szeretem a vámpíros filmeket. Már lezavartam az 1. évadot, és sztem elég érdekesen alakul benne a sztori. Meg ez a 'fedjük fel a vámpírok létezését' koncepció is tök jó, sztem.Saviola írta:Persze,ízlések és pofonok.
Tegnap,vagyis ma hajnalban elkezdtem a True Blood című sorozatot.Vámpíros,elég érdekes,bár még csak az első részen vagyok túl,de annyira nem győzött meg.
Én nagyon szeretem!Emellett nem szeretem az angol akcentust