Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik szélsőrészről sem lehet oda jegyet kapni vagy csak a drágább részére nem?noodle77260 írta:szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nem![]()
![]()
Nem!
A különbség az, hogy szembe vagy a drágábbik oldalon a magas résszel, valamint, az-az eleje a stadionnak.Ott vannak a sajtószobák, azon az oldalon van az öltöző.
De szerintem abba a szektorba, max a szélére kaphatsz jegyet, ha nem vagy támogató. A támogatók öröklik a helyüket, és mindenkinek rá van írva a kártyájára, hogy melyik széken ül. Jah, és alapesetben a támogatók helye foglalt, tehát oda nem kaphatsz jegyet.
De mondom, a kapu mögül is VÉGIG élvezhető a meccs.Nó para, és onnét egy félidőnyi támadást premier plánban nézhetsz.
szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nem![]()
![]()
remélem lesz alkalmam kipróbálninoodle77260 írta: Ott semmi esélyed sincs arra.Ha közvetlenebben akarsz találkozni velük, akkor a dél előtti edzés végekor közösen mennek el a nou camp-ból, és ha sikerül kijátszanod az őröket, akkor még egy közös fotót is csinálhatsz.
Mondjuk ez lehet változott azóta.
Ott semmi esélyed sincs arra.Ha közvetlenebben akarsz találkozni velük, akkor a dél előtti edzés végekor közösen mennek el a nou camp-ból, és ha sikerül kijátszanod az őröket, akkor még egy közös fotót is csinálhatsz.LM10 írta:Olyanra van esély, hogy ha a kispad részénél ülsz autogramot kérni?
szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nemLM10 írta:Ezen az ábrán mi a különbség a citrom és a narancssárga színű 2 oldal közt?noodle77260 írta: A Lyon elleni meccre a belépők:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rades.html
Ezen az ábrán mi a különbség a citrom és a narancssárga színű 2 oldal közt?noodle77260 írta: A Lyon elleni meccre a belépők:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rades.html
Én a wisla krakkó elleni meccsen voltam, pont a gamper kupa napján jöttem haza, de minek.Fájt a szívem nagyon.kabekabe írta:Én ugy emlékszem(nyáron voltam a Nou Campba és a Gamoerre láttam a jegyárakat), h a kapuk mögögtti rész más árkategoria. De fentről télleg olcso.socio66 írta: A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látsz![]()
Azt hiszem ilyen sávokban van beosztva a nézőtér,a jegyár szempontjából. Nyilván a a legfelső rész a legolcsóbb és lefele nő a tarifa. Valaki még régebben belinkelt egy ilyen képet,amin pontosan fel voltak tüntetve az árak, megtehetné újra.
A hivatalos oldalon fent van.A jegyárak ellenféltől függően változnak, de az élmény megfizethetetlen. Egyébként mindenhonnét látni, és hallani mindent, és csak egy helyen lehet jegyet venni.Érdemes mihamarabb megvenni, és nem a meccs előtti időre hagyni.Amúgy minden kasszához ki van rakva, hogy hova mennyi a belépő.socio66 írta:A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?![]()
Azt hiszem ilyen sávokban van beosztva a nézőtér,a jegyár szempontjából. Nyilván a a legfelső rész a legolcsóbb és lefele nő a tarifa. Valaki még régebben belinkelt egy ilyen képet,amin pontosan fel voltak tüntetve az árak, megtehetné újra.
Én ugy emlékszem(nyáron voltam a Nou Campba és a Gamoerre láttam a jegyárakat), h a kapuk mögögtti rész más árkategoria. De fentről télleg olcso.socio66 írta:A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?![]()
A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?
LM10 írta:A jegyek kb mennyivel fognak kerülni? Egy ilyen gálameccsre drágább vagy olcsóbb mint egy bajnokira?
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?
Persze azt gondolom csak érzékeltetni akartam,h mi a gondom.300 tuti nem lesz
Ez jogos de a jelentkezés is sokkal gyorsabban menne ha már tudnánk mi mennyibe vanpety27 írta:Tudom hogy nem lehet 1-2 perc alatt eldönteni és megbeszélni,de próbáljátok meg minél hamarabb legyetek szívesek,és a szervezés is sokkal gyorsabban menne,ha már vannak pontos adatok.
Igazad van,a repülő kényelmesebb és gyorsabb lenne.De ez sajnos ugy néz ki hogy nem lehetséges,ugyanis akkor pontos létszám kellene.A jegyekről kapcsolatban pontosabb részleteket én sem tudok,annyit amennyit leírtam: ha sikerülne,lehetne nagyobb számban jegyeket igényelni,azt nem tudom hogy kedvezményesen-e..lehetséges. "Én szívesen mennék a Gamperre" - nos nekünk biztosat kellene mondani,épp ezért írtam ki hogy csak az mondja aki 100%.Tudom hogy nem lehet 1-2 perc alatt eldönteni és megbeszélni,de próbáljátok meg minél hamarabb legyetek szívesek,és a szervezés is sokkal gyorsabban menne,ha már vannak pontos adatok.LM10 írta:Én szívesen mennék a Gamperre, de repülő helyett busszal mennénk? Az kicsit fárasztóbb lenne. Am ha Ivánnék mint hivatalos Magyar Barca szurkolók tudnának szerezni viszonylag jó helyre jegyeket+olcsóbban is vagy hogy van ez?