Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor probaljuk meg harmadjára isMessiFan írta:Akkor megkérem anyámat vegyen egyet, mert én nem járok fodrászhoz mert magamnak vágom a hajam
épp most mondom h ne ilyen helyen vegyélMessiFan írta:Pontosan.visca el barca írta:száraz a fejbőröd, lényegében hámlik.
Akkor rápróbálok még1x egy samponra. Eddig egy gyógyszertárosat használtam.
Megnézem a dm-be, mert az van ide a legközelebb, és ha nem működik akkor veszek megint gyógyszertárban.
Pontosan.visca el barca írta:száraz a fejbőröd, lényegében hámlik.
MessiFan írta:Nem túl szokásos kérdésem van. Korpásodik a fejem már több éve. Hosszú hajjal, rövid hajjal és kopaszon is. Próbáltam már korpásodás elleni sampont de semmi hatása nem volt. Már eléggé bosszant hogy ha vakarom a fejem úgy hullik a vacak mint ha szakadna a hó.
Nekem a Fructies vagy, hoyg kell írni korpásodás elleni segített. De ez attól is függ, mennyi idős vagy. Mert fiatal korban 15-18 ez simán előfordul és magától el is fog múlni. Ha nem akkor hajszeszt ajánlom vagy a legbiztosabb, ha megkérdezed a fodrászodat...MessiFan írta:Nem túl szokásos kérdésem van. Korpásodik a fejem már több éve. Hosszú hajjal, rövid hajjal és kopaszon is. Próbáltam már korpásodás elleni sampont de semmi hatása nem volt. Már eléggé bosszant hogy ha vakarom a fejem úgy hullik a vacak mint ha szakadna a hó.
Elég sokat gondolkoztam rajta és sok ajánlást és hasznos tanácsot kaptam. A táblagépekről már lemondtam, mert annyi pénzért, tényleg nem tudnék vele mit kezdeni, viszont egy samsung galaxy S II felkeltette az érdeklődésem. Teszteket is néztem és szinte minden ver minden telót és nem is 200socio66 írta:én egyelőre sznobságnak tartom.Bobberto írta:Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a táblagépekről?:)
az ismerősi körömben két véglet van ezzel kapcsolatban,valaki pár hónap után rájött,hogy ennyit nem ér a cucc és eladta,valaki pedig már-már kényszeresen használja mindenre,órán is ebbe jegyzetel,meg ilyenek.
én inkább az első verzióval tudok azonosulni,rengeteg jobb dolgot vehetsz azon a pénzen,amibe ez kerül.
feltéve persze,ha nincs már meg mindened,ami elég sanszos ha ipadban gondolkozol.
Ha van még belőle,ne sokat gondolkozz rajta! Belül egy WesternDigital vinyóRonaldinho&Barca írta:Napokban jártam az Aldoban és láttam 17 rugóért 2 terás külső winchestert, ami egy óriási üzlet, ha jól emlékszem Tevion volt a márkája.. Valakinek van esetleg, vagy ismeri ezt a márkát, mennyire megbízható, tartós, gyors? Nekem van egy samsung, 500 gigás, de az drágább volt mint ez..
én egyelőre sznobságnak tartom.Bobberto írta:Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a táblagépekről?:)
Én már próbáltam ki, és nem rossz egyáltalán, gyors mint a villám, jó a menürendszere, játékok is jók rajta. Csak nagyondrága mint minden Apple cucc... De nem járnál vele rosszul.Bobberto írta:Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a táblagépekről?:) Gondolkoztam, hogy leváltom a mobilomat és az mp4 lejátszómat egy táblagépre, azon belül is egy Ipad2-vel szimpatizálok, ami 3G-s és 32 vagy 64GB lenne.
Valaki próbálta már? Esetleg, ha vannak tapasztalatai megosztaná?:) Nagyon kíváncsi lennék rá, de egy ismerősömnek sincs.
Jöhet pozitívum és negatívum, ne kíméljetekTesztet már láttam Ipad 2-ről, hát kenterbe veri a kis tesóit
![]()
Köszi!
Szerintem 12-13000-ret, nekem is hasonló konfigom van egyébként.lui1698 írta:Adva vagyon egy PC:
AMD Sempron 2600+ proci
Asus K8N alaplap
768 DDR RAM
ATI 9600XT 256MB VGA
Samsung 1TB vinyó
300W táp
+ Pioneer DL DVD író, LG CD író, 17"-os monitor, egér, bill., hangszóró.
Kérdés ez mi lóvét ér köbö?
jó esetben kapsz érte 25-öt, a vinyó ér ebből a legtöbbet... ha szerencséd van, akkor kisajtolhatsz 30-at is, de necces...lui1698 írta:Adva vagyon egy PC:
AMD Sempron 2600+ proci
Asus K8N alaplap
768 DDR RAM
ATI 9600XT 256MB VGA
Samsung 1TB vinyó
300W táp
+ Pioneer DL DVD író, LG CD író, 17"-os monitor, egér, bill., hangszóró.
Kérdés ez mi lóvét ér köbö?