Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is tavaly vesztettem el a barcás sapkám.Ronal.10 írta:Megünnepeltem az 5-0-t... 5 fajta piával (Pezsgő,sör,bor,hubi,whisky)
Vittem magammal a Barca sálamat amit igaz itt vettem a piacon de megjártam vele 2 Barca meccset. Hajnal 4 kor még megvolt. Futottam haza valszeg akkor esett le:S... Reggel kerestem itthon, nem találtam. Hát hordja egészséggel aki megtalálta ja és rohadjon meg...![]()
Háá, erről eszembe jutott, hogy egyszer megvilágosodott állapotban át akartam ugrani egy árkot ami tele volt vízzel, csak kicsit elmértem és sikerült épp a közepébe ugrani.messideco írta:Nem kell annyit inni
Ezaz hogy nem ittam:)messideco írta:Nem kell annyit inninemtom99 írta:áááá istenem:Shogy tűnhet el egy lakásból egy fél pár cipő???ma reggel gondoltam előveszem már egy régi lépőmet mert a mostani beázik.erre meg leakadok hogy csak az egyik van meg.fogalmam sincs hol lehet a párja
Velem is megesett május 1-kor, hogy reggel arra ébredtem, hogy nincs meg a cipőfűzőm. Sőt a telefonomat sem találtam, de az szerencsére előkerült. De a cipőfűző nem...
Nem kell annyit inninemtom99 írta:áááá istenem:Shogy tűnhet el egy lakásból egy fél pár cipő???ma reggel gondoltam előveszem már egy régi lépőmet mert a mostani beázik.erre meg leakadok hogy csak az egyik van meg.fogalmam sincs hol lehet a párja
Gondolom, hogy nem kis feladat, és mondtam is, hogy nem értek hozzá, csak találgatok. Lennének még felvetéseim, de nem szeretném tovább folytatni, nehogy úgy tűnjön, hogy le akarom járatni az oldalt, vagy ilyenek, mert ez nem igaz.Talma írta:Először is bocsánat az idézésért, de ezt szerettem volna kiragadni az írásodból, illetve egyben reagálni is rá.
Ha van egy oldalon egy 5 perces időintervallumban 8.000 + online felhasználó, akkor azért gondolhatod, hogy nem kis hardverháttér szükségeltetik a tökéletes kiszolgáláshoz.
Az első kérdésedre kapásból fel tudom hozni a most megjelent mezszponzor cikket. Nyilván nem mezszponzornak nevezik, hanem szimplán szponzornak. Ha azt írnám, hogy egy oldal megkapta egy átlagember 50 év alatt megkeresett pénzét, akkor Te azt elhinnéd? - Mert elhiheted.
Először is bocsánat az idézésért, de ezt szerettem volna kiragadni az írásodból, illetve egyben reagálni is rá.Drigo írta:...
Ezek után egy kérdéskör merül fel bennem, más oldalak hogyan tudják fenntartani magukat? Ott is csak bannerek vannak. Nem tudom mennyi a napi egyedi látogatás, de elnézve a fél képernyőt kitakaró reklámokat, valami nem stimmelhet, ha nem sikerül elég pénzt szerezni a fenntartáshoz. ...
Talma írta:Drigo: ha belelátnál a dolgokba, rájönnél mekkora butaság az, amit írtál. Talán nem tehettünk arról, hogy jöttek kopogtatni a szerzői jogokat védő szervezetek.
Nagyot néznél, ha számszerűen leírnám mennyibe kerül a havi fenntartása, illetve a gépek összértéke.
Chrome beállításoksocio66 írta:chrome-ban be tudom állítani hogy ne húzzon alá minden szót és hogy ne ajánlja fel minden oldalon a fordítást?
Nálunk 6-án reggel jön a cipőnkbevargaakos írta:A karácsonyi ajándékozás nálunk is egyértelmű. Templom, vacsora, ajándék a sorrend.
Régebben nálunk 6-án este "járt" a Mikulás, és 7-én érkezett meg a csomag a cipőkbe.![]()
Érdekes, lehet csak kellett egyszer még egy nap beszerezni a dolgokat azért lett így... nem tudom.
gyerekkoromban 30 éve 6án este jöttvargaakos írta:Múltkor felmerült egy érdekes kérdés. Megosztom veletek ebben a topicban, kíváncsi vagyok kinél mi a helyzet.
Szóval régebben (vagy aki most az most) mikor bontottátok az ajándékokat? 6-án reggel vagy 7-én reggel?
Mindenhol egyertélmű ez csak a környéken nem?:D
Egészen elképesztő, amit művelnek, most is elkezdtek pénzért kuncsorogni, aztán nincs olyan hét, amikor legalább 1 nap ne kéne "karbantartani". A bannerekből befolyó bevétellel simán fent lehet tartani egy olyan oldalt. De meg sem lepődik az ember a sok simliskedés után. (vw golf "nyereményjáték" és hasonlók.)kanty írta:ncore-ról tud valaki valamit. Két napja, h nekem nem megy.
Írtak a hibáról a blogon, azóta nem volt post. Abban azt írják hogy nem kell aggódni, türelem. Remélhetőleg hamarosan menni fog.kanty írta:ncore-ról tud valaki valamit. Két napja, h nekem nem megy.
Szerverrel van gond, csinálják.kanty írta:ncore-ról tud valaki valamit. Két napja, h nekem nem megy.