Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyjudit89 írta:Igaz, ez a holnapi napról szól, de most született, így nem habozok:
Clásico-hangoló
Borús nap virrad a madridi sztárokra,
Minden Barçás felkészült e napra?
Este együtt a képernyőre tapadva,
Zengjük mi is, hogy Visca el Barça!
Mit nekünk nagyszájú Mourinho,
S a portugál zseni: Ronaldo?
Velünk az erő, na meg Xavi,
S miénk az aranylábú Messi!
Meg nem verhet minket emberfia, senki,
Legszebb győzelmünk lesz a ma esti.
Ne féljünk hát most, s örüljünk, mert mi,
Ott hagyjuk a bőrünket, így fogunk nyerni!
A nap ma nem mosolyog a Realra,
Mert leveri őket a Blaugrana!
Íme ez a világ legjobb csapata,
Szóljon hát este a Visca el Barça!
esetleg ez: http://www.7is7.com/otto/countdclock.htmlgygerike írta:Nem tud vki vmi olyan oldalt ahol visszaszámlálást indítani? 24 órásat:) 9kor indítanám (sztem nem kell mondanom mihez számol vissza:D
Facebookra akarom kitenni hogy mindenki tisztában legyen a dolgokkal:DFecooo írta:miért nem csinálod a telódon? az praktikusabbgygerike írta:Nem tud vki vmi olyan oldalt ahol visszaszámlálást indítani? 24 órásat:) 9kor indítanám (sztem nem kell mondanom mihez számol vissza:D
miért nem csinálod a telódon? az praktikusabbgygerike írta:Nem tud vki vmi olyan oldalt ahol visszaszámlálást indítani? 24 órásat:) 9kor indítanám (sztem nem kell mondanom mihez számol vissza:D
Tudtam én.johdepp írta:Ha adventre gondolsz, nem nézted be, ma már advent van. Mivel december 19-én (a karácsony előtti utolsó vasárnap) lesz advent negyedik vasárnapja, így visszaszámolva ma az első van.Victor_Valdes írta:bázzki ezt benéztem királyul.![]()
![]()
![]()
A Londonos 80 gigapixeles a Budapesti pedig 70 gigapixeleslui1698 írta:Giga körpanorámakép Londonról
http://www.360cities.net/london-photo-en.html
Ha adventre gondolsz, nem nézted be, ma már advent van. Mivel december 19-én (a karácsony előtti utolsó vasárnap) lesz advent negyedik vasárnapja, így visszaszámolva ma az első van.Victor_Valdes írta:bázzki ezt benéztem királyul.![]()
![]()
![]()
Fecooo írta:Csaba!
íme
Frieza Saga részre keress rá
ismered a mondást: gugli a barátod, Wiki a barátnőd
Perrero írta:én is nyári vagyok, és lesz.rom az időt, csak sör legyen