Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DettoVaratrix írta: Lehet akkor születéstől függ.
Én márciusi vagyok, és imádom, a 20-25 közötti fokokat.
Reggel még kell egy pulcsi, de napközben póló farmer.
Lehet akkor születéstől függ.Lionel85 írta:TélLIKE
Én téli születésű vagyok, amúgy is imádom a hideget, jobb mint a 30 fok plusz meleg.
Régebben volt itt téma, el is kezdtem én is szórakozni vele, de egy idő után abba maradt..csabooo írta:kicsit férre kuruttyolok, de a kérdésem az lenne hogy ismeri innen valaki a lockerz-t ?
DettoLionel85 írta:TélLIKE
Én téli születésű vagyok, amúgy is imádom a hideget, jobb mint a 30 fok plusz meleg.
Akkor hamarosan itt is az lesz.messideco írta: Nem havazik? :O
Itt nálunk, Csíkban, már 2 napja hó van, kb 20 cm hosszú. Most süt a nap, de egy órája még havazott...
Itt Székelyföldön még nem havazik. Esett az éjjel és elég hideg is van. Szerintem hamarosan itt is hó lesz.barcafan0911 írta:Nálatok is szakad a hó? Itt nem akar elállni. Már bokáig ér. Az áram meg 40 percenként elmegy.
Itt éjjel esett csak hó,most hol enyhe hó,hol enyhe eső esik(olyan mint a havas eső)...tiszta latyakos mindenbarcafan0911 írta:Nálatok is szakad a hó? Itt nem akar elállni. Már bokáig ér. Az áram meg 40 percenként elmegy.
Itt ez tegnap este volt jellemző, örültünk is a krimóban :Sbarcafan0911 írta:Nálatok is szakad a hó? Itt nem akar elállni. Már bokáig ér. Az áram meg 40 percenként elmegy.
felvidéken is durván hull a hó...barcafan0911 írta:Nálatok is szakad a hó? Itt nem akar elállni. Már bokáig ér. Az áram meg 40 percenként elmegy.