Eurobarca találkozók!
Én is adnám a meccsnézést
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
rendesek vagytok,hogy ennyire figyeltek a folyadék bevitelemre, nehogy még a végén kitikkadjakXanthor írta:Én is bennelennék egy Villareal elleniben az österben, amennyiben nem jön be egy komolyabb ZH hétfőre. Ozsi meg iszik minden kihagyott helyzetnél is most

viccet félretéve, nem hiszem hogy mostanában fel tudnék menni, jelenleg minden lémnek meg van a helye.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Xanthor
- Capitá del Barça
Sajnos az is problémát jelent gondolom, hogy a mérkőzések napját és időpontját csak cirka egy héttel az adott meccs előtt tudjuk meg, úgyhogy hetekkel előre nem lehet kalkulálni (itt kivétel talán a Real elleni meccs, azt talán előbb bejelentik, hogy mikor lesz végül itt a választások miatti herce-hurca után).
Hogyha valami "keményebb" meccs a cél, a Madrid után jó ideig nem lesz (hacsak az Espanyolt nem vesszük ide). Előtte van a már említett Villarreal elleni a november 13/14-i hétvégén és a Sevilla elleni ugye most szombaton 22:00-kor, de arra már késő szervezkedni talán.
Szerk.: Kis plusz infó: most felvetődött az is, hogy a Barca-Realt hétfőn játszák, de ezt se lehet tudni 10 nappal a meccs előttig.
Hogyha valami "keményebb" meccs a cél, a Madrid után jó ideig nem lesz (hacsak az Espanyolt nem vesszük ide). Előtte van a már említett Villarreal elleni a november 13/14-i hétvégén és a Sevilla elleni ugye most szombaton 22:00-kor, de arra már késő szervezkedni talán.
Szerk.: Kis plusz infó: most felvetődött az is, hogy a Barca-Realt hétfőn játszák, de ezt se lehet tudni 10 nappal a meccs előttig.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Csak valamelyik fővárosi cimbi fölös ágyának felajánlása esetén csatlakoznék!
Írjátok ide hogy melyik meccs van tervben és hol, aztán ahhoz majd lehet igazodni!
Ha jóelőre tudjuk a lehetőségeket, akkor azzal már lehet kalkulálnunk.
K.
Írjátok ide hogy melyik meccs van tervben és hol, aztán ahhoz majd lehet igazodni!
Ha jóelőre tudjuk a lehetőségeket, akkor azzal már lehet kalkulálnunk.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Mit nem adnék azért hogy pár évvel idősebb legyek... akkor én is kimehetnék Barcelonába... 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
A Villareal elleni meccsnézésben részemről benne vagyok. 
Most már ki kell próbálni a zsiráfot, és persze Ozsival beszélgetni, hehe.

Most már ki kell próbálni a zsiráfot, és persze Ozsival beszélgetni, hehe.

- Andris
- Adminisztrátor
Hát a clasicok és az esetleges bl döntő nálam foglalt sajnos.
mint minden évben.
Ettől függetlenül lehet arra szervezni, de én megpróbálok majd egy másik bajnokira, mert szeretnék ottlenni egy ilyenen.

Ettől függetlenül lehet arra szervezni, de én megpróbálok majd egy másik bajnokira, mert szeretnék ottlenni egy ilyenen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A Clasicot is.kurdt írta:Andris nevében nem beszélhetek, de szerintem a Clasicot együtt kéne nézni....ozsimiki írta:Ezen kívül még tervezel valamit idénre? vagy ez lenne az amiről beszéltünk kevéssel tali után. Már hogy majd ősszel még egy meccsnézős buláj...

Andris nevében nem beszélhetek, de szerintem a Clasicot együtt kéne nézni....ozsimiki írta:Ezen kívül még tervezel valamit idénre? vagy ez lenne az amiről beszéltünk kevéssel tali után. Már hogy majd ősszel még egy meccsnézős buláj...

Your village called. Their idiot is missing.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezen kívül még tervezel valamit idénre? vagy ez lenne az amiről beszéltünk kevéssel tali után. Már hogy majd ősszel még egy meccsnézős buláj...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát úgy gondolkoztam, hogy akkor nem feltétlen látjuk a teljes csapatot, lehet h 1-1 ember pihenőn lesz.
S ha már összejönne egy ilyen alkalom, gondoltam egy teljes kezdőt láthassunk együtt.
Egyébként mindegy végülis, ez nem egy döntő szempont.
S ha már összejönne egy ilyen alkalom, gondoltam egy teljes kezdőt láthassunk együtt.

Egyébként mindegy végülis, ez nem egy döntő szempont.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nekem oké? Ha tényleg nem jó BL forduló előtt (nem értem miért, de ez tényleg a te dolgod), akkor a következő komolyabb az nov 14 lesz a Villareal ellen...Andris írta:Megpendítenék egy közös meccsnézést valamelyik soron következő bajnokira! Lehetőleg valami komolyabb ellenfél ellen, és nem BL forduló előtt. Majd megnézem a naptárat..
Esetleg megint az Osterben.![]()

- Andris
- Adminisztrátor
Megpendítenék egy közös meccsnézést valamelyik soron következő bajnokira! Lehetőleg valami komolyabb ellenfél ellen, és nem BL forduló előtt. Majd megnézem a naptárat..
Esetleg megint az Osterben.

Esetleg megint az Osterben.

- József Attila
- József Attila
- miihii
- KHAL
Csak aztán nehogy kiderüljön,h van kapcsolat a kettő közöttAndris írta: Bár mi tartottunk egy kis Eurobarca értekezletet ott elkülönülve Ivánékkal.![]()
...
Megjegyzem, Ibra eligazolt.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Andris
- Adminisztrátor
A bővítmények (csöppet megkésve ugyan)
:
Sajnáltam, hogy nem jöttek régi arcok. Főként azokat, akik lecsúsztak az időpont miatt, illetve akikről nemtudtuk, hogy mi van.
Ellenben az új emberek mindegyike remekül passzolt nyíltságban és hozzáállásban egy ilyen talihoz, és örültem h megismerhettem őket, Titeket!
Egy kicsit így ismét fórumtalálkozó jelleget öltött az egész helyzet, az előző években történtekhez képest többször volt téma a csapat, az eurobarca, és azt hiszem ideje is volt egy újabb ilyennek. Élveztem ezt a típusú dolgot is, arról már nem is beszélve, hogy most először a 4 alkalomból minden programrészt végignyomtam, és sehol nem volt valami külső gond v hátráltató dolog. Épp ezért az eddigi top tali.
Mikivel elkezdtük az alapozást már reggel 9kor, nagyon bejött az a rész is. Jól kibeszéltük a fórumon garázdálkodókat, és még a fröccsök, korsók is jól fogytak. Ráadásul jó volt egyenként begyűjteni körénk az érkezőket, így az átlagosnál lényegesen több archoz tudok így utólag nick-et és nevet párosítani.
A pálya szerencsére rendben volt, tényleg rugalmasan is kezelték a dolgot. Épp csak a focinál sültünk szét a napon. Meg hát, mivel a szerencse hozta így a csapatok elosztását, az erőviszonyok kissé el voltak tolódva, de minden elismerésem a vendég mezes társaságé. Amint a koncentrációnk visszaesett egy kicsit, kegyetlenül bevertek nekünk 5-5 gólt minden ilyen alkalommal. Arról nem is beszélve, hogy nem ennyivel gyengébben voltak ők, épp csak mi összeszokottabbak voltunk. Én Viktorral és Rumival HFCB Bben, Koviékkal pedig az eddigi talikon mindig egy csapatban játszottam, ez valamelyest érződött is.
A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint is: Xanthor !
Hihetetlenül állta a sarat, ennyi kapuramenő lövésből kiszedni ilyen mennyiségű labdát, Valdes mögé rögtön igazolnám. Arról nem is beszélve h a közeli szituknál nekem külön meggyűlt sokszor a bajom vele, egyszóval bravo!
A kajálás is szerencsére összejött idén, jött velünk szinte mindenki, és ott is sikerült nagyjából egyben maradni és beszélgetni jókat. Bár mi tartottunk egy kis Eurobarca értekezletet ott elkülönülve Ivánékkal.
Noés az Oster. A pultos csajok még mindig jó arcok és szépek, bár az elején néztem egy nagyot mikor a kiscsaj le akarta szedni a fejem a korlátos dolog miatt.
Aszittem mindjárt felpofoz.
Mindenesetre rendkívül jól toleráltak minket. Sör-zsiráfot nem igényeltétek, pedig foglaltam ugye egyet, node a korsók így is fogytak alaposan. És most engem se kellett félteni szerencsére, bár sört továbbra sem iszok.
A meccsnézésről: szerencsésen kifogtunk egy hihetetlen gálát egy komoly ellenfél ellen, ilyen mákunk nemtudom lesz-e még, de a következő találkozókat is lehetőség szerint úgy kell majd megejteni, hogy mérkőzésre essen. Felejthetetlen élmény volt, néztem pedig már egynéhány társasággal Barca és egyéb meccseket is. A szimpatikus hölgyek mögöttünk minden bizonnyal megtanulták Leo barátunk vezetéknevét, egy életre.
Amiket viszont határtalanul sajnáltam, hogy Guti nem léphetett pályára kisebb sérülése miatt, valamint hogy nem láttunk Piqué szabadrúgás gólt.. azt hiszem ez utóbbit az Oster tulajdonosa is igencsak sajnálhatta.
Aztán volt ott még némi fotózkodás, az eredményéről inkább nem nyilatkozok, látszik hogy mindenki igen fotogén állapotban leledzett.
Volt ott némi Csocsó is, először ugyan egy közéri megalázással egyenértékű ruhát kaptunk Viktortól és társától, de aztán Ördivel az oldalamon már nekem is volt némi sikerélmény.
A rend rendíthetetlen őrei örökre belopták magukat a szívembe. Ilyen fiatal srácokat ilyen bunkó mód viselkedni még nem láttam egyenruhában, pedig vannak gáz igazoltatós eseteim azért már. Mindegyik azt mondja, hogy flegma vagyok, én ezt nemértem.
Mindenesetre szögmérő nélkül zebrára többé a lábam nem teszem.
Csak hogy még egyszer megnyugtassak mindenkit: büntető eljárás nem folyik ellenem, hiába feltételezte (az arcom alapján!?
) az egyik díszhuszár.
A gödörben beszélgetős dologról annyit: sorry a kókadozásért, de amikor kitessékeltek minket az asztaloktól, és a padokhoz száműzve beszélgettünk, egy kicsit újra felélénkültem.
A szállást valószínűleg jövőre ugyanígy tudom biztosítani, azzal a különbséggel, hogy időkorlát nélkül. Bár most sem lett ez a korlát közel sem feszegetve végül.
Az, hogy végre készült egy csapatfotó is ilyen eseményen, remek. Itt ragadnám meg az alkalmat, külön köszönet El Fanatico Erikának a fényképezőgépért, a fotózásért, és a képek feltöltéséért.
És persze a labdákért Ruminak és Viktornak!!!
Ötletként felmerült, és már gondolkodom a lehetőségeken egy majdani olyan, évközi találkozóval kapcsolatban, ami esetleg csak meccsnézéses ivászatos délutánból és estéből állna.

Sajnáltam, hogy nem jöttek régi arcok. Főként azokat, akik lecsúsztak az időpont miatt, illetve akikről nemtudtuk, hogy mi van.
Ellenben az új emberek mindegyike remekül passzolt nyíltságban és hozzáállásban egy ilyen talihoz, és örültem h megismerhettem őket, Titeket!

Egy kicsit így ismét fórumtalálkozó jelleget öltött az egész helyzet, az előző években történtekhez képest többször volt téma a csapat, az eurobarca, és azt hiszem ideje is volt egy újabb ilyennek. Élveztem ezt a típusú dolgot is, arról már nem is beszélve, hogy most először a 4 alkalomból minden programrészt végignyomtam, és sehol nem volt valami külső gond v hátráltató dolog. Épp ezért az eddigi top tali.
Mikivel elkezdtük az alapozást már reggel 9kor, nagyon bejött az a rész is. Jól kibeszéltük a fórumon garázdálkodókat, és még a fröccsök, korsók is jól fogytak. Ráadásul jó volt egyenként begyűjteni körénk az érkezőket, így az átlagosnál lényegesen több archoz tudok így utólag nick-et és nevet párosítani.

A pálya szerencsére rendben volt, tényleg rugalmasan is kezelték a dolgot. Épp csak a focinál sültünk szét a napon. Meg hát, mivel a szerencse hozta így a csapatok elosztását, az erőviszonyok kissé el voltak tolódva, de minden elismerésem a vendég mezes társaságé. Amint a koncentrációnk visszaesett egy kicsit, kegyetlenül bevertek nekünk 5-5 gólt minden ilyen alkalommal. Arról nem is beszélve, hogy nem ennyivel gyengébben voltak ők, épp csak mi összeszokottabbak voltunk. Én Viktorral és Rumival HFCB Bben, Koviékkal pedig az eddigi talikon mindig egy csapatban játszottam, ez valamelyest érződött is.
A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint is: Xanthor !
Hihetetlenül állta a sarat, ennyi kapuramenő lövésből kiszedni ilyen mennyiségű labdát, Valdes mögé rögtön igazolnám. Arról nem is beszélve h a közeli szituknál nekem külön meggyűlt sokszor a bajom vele, egyszóval bravo!
A kajálás is szerencsére összejött idén, jött velünk szinte mindenki, és ott is sikerült nagyjából egyben maradni és beszélgetni jókat. Bár mi tartottunk egy kis Eurobarca értekezletet ott elkülönülve Ivánékkal.

Noés az Oster. A pultos csajok még mindig jó arcok és szépek, bár az elején néztem egy nagyot mikor a kiscsaj le akarta szedni a fejem a korlátos dolog miatt.

Mindenesetre rendkívül jól toleráltak minket. Sör-zsiráfot nem igényeltétek, pedig foglaltam ugye egyet, node a korsók így is fogytak alaposan. És most engem se kellett félteni szerencsére, bár sört továbbra sem iszok.

A meccsnézésről: szerencsésen kifogtunk egy hihetetlen gálát egy komoly ellenfél ellen, ilyen mákunk nemtudom lesz-e még, de a következő találkozókat is lehetőség szerint úgy kell majd megejteni, hogy mérkőzésre essen. Felejthetetlen élmény volt, néztem pedig már egynéhány társasággal Barca és egyéb meccseket is. A szimpatikus hölgyek mögöttünk minden bizonnyal megtanulták Leo barátunk vezetéknevét, egy életre.
Amiket viszont határtalanul sajnáltam, hogy Guti nem léphetett pályára kisebb sérülése miatt, valamint hogy nem láttunk Piqué szabadrúgás gólt.. azt hiszem ez utóbbit az Oster tulajdonosa is igencsak sajnálhatta.
Aztán volt ott még némi fotózkodás, az eredményéről inkább nem nyilatkozok, látszik hogy mindenki igen fotogén állapotban leledzett.

Volt ott némi Csocsó is, először ugyan egy közéri megalázással egyenértékű ruhát kaptunk Viktortól és társától, de aztán Ördivel az oldalamon már nekem is volt némi sikerélmény.
A rend rendíthetetlen őrei örökre belopták magukat a szívembe. Ilyen fiatal srácokat ilyen bunkó mód viselkedni még nem láttam egyenruhában, pedig vannak gáz igazoltatós eseteim azért már. Mindegyik azt mondja, hogy flegma vagyok, én ezt nemértem.

Mindenesetre szögmérő nélkül zebrára többé a lábam nem teszem.
Csak hogy még egyszer megnyugtassak mindenkit: büntető eljárás nem folyik ellenem, hiába feltételezte (az arcom alapján!?

A gödörben beszélgetős dologról annyit: sorry a kókadozásért, de amikor kitessékeltek minket az asztaloktól, és a padokhoz száműzve beszélgettünk, egy kicsit újra felélénkültem.
A szállást valószínűleg jövőre ugyanígy tudom biztosítani, azzal a különbséggel, hogy időkorlát nélkül. Bár most sem lett ez a korlát közel sem feszegetve végül.

Az, hogy végre készült egy csapatfotó is ilyen eseményen, remek. Itt ragadnám meg az alkalmat, külön köszönet El Fanatico Erikának a fényképezőgépért, a fotózásért, és a képek feltöltéséért.

És persze a labdákért Ruminak és Viktornak!!!
Ötletként felmerült, és már gondolkodom a lehetőségeken egy majdani olyan, évközi találkozóval kapcsolatban, ami esetleg csak meccsnézéses ivászatos délutánból és estéből állna.

- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Na Hölgyek és Urak, megérkeztem balatonról. Deáktéri elválás óta aludtam már legalább 6 órát, 3 részletben.
Na majd most..
Ha már ennyien megköszönték, hát nagyon szívesen
Igazán nem volt egy nagy dolog, legközelebb is simán.
Majd kibővítem ezt énis pár hozzáfűznivalóval még, de pillanatnyilag meghalni készülök.

Ha már ennyien megköszönték, hát nagyon szívesen

Majd kibővítem ezt énis pár hozzáfűznivalóval még, de pillanatnyilag meghalni készülök.
- József Attila
- József Attila
Köszönöm a feltöltést.Kovi írta:Na, Robi hamar lekapta a rapidosat, szóval feltöltötte sendspace-re a cuccot, lehet tölteni nyugodtan.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na, Robi hamar lekapta a rapidosat, szóval feltöltötte sendspace-re a cuccot, lehet tölteni nyugodtan.
http://www.sendspace.com/file/j19g0t
Egyébként én nagyon büszke vagyok, hogy láthattam Gutit játszani.
http://www.sendspace.com/file/j19g0t
Egyébként én nagyon büszke vagyok, hogy láthattam Gutit játszani.
Ja, és Guti jön helyette. Verhetetlenek leszünk!Atlantis írta:Gyerekek, halkan megjegyezném azoknak akik voltak:
Ibra lehet eligazol?
ez csak félOFF

Na újra itthon,üdv mindenkinek! Mondtam ugye,hogy aki teheti menjen el nem fogja megbánni!Ahogy olvasom a beszámolókat úgy tűnik jó volt a buli.
Sajnálom hogy nem lehettem ott,remélem jövőre találkozunk! Vagy esetleg előbb ha úgy hozza a sors.
Sajnálom hogy nem lehettem ott,remélem jövőre találkozunk! Vagy esetleg előbb ha úgy hozza a sors.