http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.phplui1698 írta:Heloooo MAGYAROK!!!
Kéne 1 nagyon nagyon nagyon nagyon nagy szivesség!!!
Valaki nem tudna olyan oldalt ahonnan le tudnék tölteni régi
Dallas részeket?!
Nagyon kéne!![]()
Köszi előre is!

http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.phplui1698 írta:Heloooo MAGYAROK!!!
Kéne 1 nagyon nagyon nagyon nagyon nagy szivesség!!!
Valaki nem tudna olyan oldalt ahonnan le tudnék tölteni régi
Dallas részeket?!
Nagyon kéne!![]()
Köszi előre is!
Az lesz az, köszönöm.Fernando írta:Hancock
Az első 2 epizód ment le eddig Viasat3-on, amint vége, folytatni fogják automatikusan a 2. évaddal. Szerintem.ozsimiki írta:...
Na megnéztem , tényleg nagyon jó film. Nortongrecki írta:Legbelső félelem szerintem az elmúlt 10-15 év egyik legjobb krimije. A sztori és főleg Edward Norton baromi jó, pedig itt még csicska huszonéves gyerkőc volt. Valami brutált játszik benne. Ezt mindenképpen nézd meg.
grecki írta: Csak nem színész alapján kerestél filmeket?
Én csak az Ördög ügyvédjét láttam. Az elég jó.bouba írta:Megnéztem az utca királyai című filmet.
Szerintem nagyon rossz.A párbeszédek is nagyon gyengék.
Forest Whitakernek nagyon idegesítő szerepe van.
Más:
A szajré
Legbelső félelem
Szigorúan piszkos ügyek
Az ördög ügyvédje
Ezekről a filmekről tudtok mondani valamit![]()
Illetve erről a filmről már hallot valaki valamit![]()
A két főszereplő alapján nem lehet rossz film
Köszigrecki írta:
Ronda ügy Christian Slaterrel és Cameron Diazzal!
Az egyik legkomolyabb fekete komédia, mindenki nézze meg, aki teheti, szerintem überbrutálkirály film.
Ronda ügy Christian Slaterrel és Cameron Diazzal!ozsimiki írta:Filmszakikhoz intézném a következő kérdésemet![]()
Cím nem ugrik be,az érdekelne![]()
Történet:
pár pasi,azt hiszem legénybucsú címén elutazik talán Vegas-ba,ott nem vetik meg a piát,drogot,és még egy prostit is rendelnek a szállodába,amikor az megérkezik,egyik becuccolt pasi 'az' közben kinyiffantja véletlenül,mivel beleáll a fogas a fejébe
kétségbeesnek,el akarják tüntetni a húllát,majd csönget hozzájuk az őr,őt is elintézik kétségbeesésükben,majd mindkettőt feldarabolják,és elássák vhol...
Az egyik arc lesz úgymond a fönők,aki kitervelte az egészet,de a többi idővel mind megakar törni,és rémálmaik vannak,nem bírják ezt a terhet, de az az egy már-már odáig jut,h ha kell azokat is kinyírja,csak nehogy kiderüljön....![]()
Ha vki ráismer,please írja be a címét,köszi!
Akinek tetszett a film annak ajánlom a This is England című filmet.Kicsit hasonló alkotás.Szerintem elég jó film,de mindenképp eredeti hanggal nézze aki végül megnézi(bár nem is hiszem,h van magyarul..).Drigo írta:Sztem jó film, engem nagyon sokkolt, amikor megnéztem, kell egyfajta érettség persze a megértéséhez. Sztem jó film lett, elgondolkodtató.Chris0527 írta:Amerikai históriáról vélemények?
Sztem jó film, engem nagyon sokkolt, amikor megnéztem, kell egyfajta érettség persze a megértéséhez. Sztem jó film lett, elgondolkodtató.Chris0527 írta:Amerikai históriáról vélemények?
Tony Jaa nagyon nagy harcművész, és nagyon jó harcművészekkel csinálta a filmjeit is. (Bár a sztorik nem valami jók) Muay Thai harcosként nem is lehet túl rossz, csak nagy baja neki, hogy elment kicsit a showcsinálás irányába, mindenféle igénytelen helyen fellép. De ő tudja.Fernando írta:Nemtudom hova írjam le, de ujjabban nagyon tetszenek a Tony Jaa-s videók és maga az ember amit csinál figyelemre méltó.
A Dextert én is miattatok kezdtem el nézni.Hatalmas.depth írta:A Dexterben nem fogsz csalódni, nagyon nagy sorozat. A sztori kiváló, a karakter hihetetlenül jóozsimiki írta:Az itteni hszek miatt leszedtem én is pár Maffiózok évadot,nemsokára neki is állok![]()
Ugyanígy tettem a Dexter-el,csak nemtom mikor fogok elkezdeniCsak kár, h ilyen kevés rész van belőle egyelőre.