Én is kicsit behaltam,amikor elfeketedett minden.Basszus,a kezdetek (asszem 2001-ben mutatták be itthon) óta követem a műveletet,szinte életformává vált számomra a Sopranos.Nem sok állandó dolog van az életemben,de ez a sorozat hozzám nőtt.

Ha nem tudtam nézni LIVE,akkor felvettem és később az első dolog volt,h visszanéztem.Ahogy semmi,nyilván ez sem tarthatott örökké,de hatalmas űrt fog hagyni maga után.Persze,ha látom valahol,akkor tuti megnézem,de az már "csak" ismétlés...Még elnézegetném úgy 20-30 évig,rettenet császár a sztori.De sajnos konyec filma

Fel kell kötni a felkötnivalót a sorozatkészítőknek,ha a közelébe akarnak kerülni a Maffiózóknak,nagyon megkomponált a mű.Na de nem is ragozom tovább a dolgot,csak magamat szomorítom el még jobban.
Gomez,én annyit tudok erről a befejezés dologról,h az eredeti tervek szerint 12 részes lett volna a 6. évad,de utólag kiegészítették még 8 epizóddal,mert úgy érezték,h van még ennyi a történetben.Ha te nem erre gondoltál és tudsz vmi infót,akkor oszd meg (és uralkodj

) velem/velünk plíz,karmolnám,ha tudna még mutatni vmi újat A sorozat...