Segítségre lenne szükségem. Az történt még ezen a héten kedden tesi óránkon, hogy felüléseztünk, s gyorsan végeztünk vele, ezért jutalomból az óra maradék részében kimehettünk focizni.
Csak az volt a gond, hogy deréktól lefelé nemigen voltunk bemelegítve. Sőt. Én szinte semennyire. És ezt szem elől tévesztve, mit sem törődve ezzel, focinál, kezdőrúgás. Akkorát íveltem a túl szélre, amekkorát csak bírtam.
De a rúgás közben a jobb combomban, (jobb lábas vagyok) annak is a felső részén, -ergo a térdemtől felfelé- olyan fájdalmat éreztem, mint még ezelőtt soha. Nem is bírtam folytatni a meccset, sőt, utána 2 óráig alig bírtam járni is.
Aztán, ma fociztunk a srácokkal suli után, gondoltam majd jól bemelegítek, az csak egy egyszerű kis húzódás lehetett.
Be is melegítettem, és már a bemelegítésnél is éreztem, hogy nem múlt el, sőt, tompábban ugyan, de érzem a fájdalmat.
Aztán játék közben már az első két percben megint nagyon fájt, de végülis végigjátszottam a meccset, de igen nagy fájdalmak árán.
Futni még csakcsak bírok vele, de ha rúgnom kell, erősen érzem.
Húzódás lehet, vagy valami kisebb izomszakadás? Mit tanácsoltok? Sportkrém, izomlazító?
És mégegy lényeges: pihentessem, vagy inkább terheljem az izmot ?
Picit megvagyok ijedve, akinek volt valami hasonló, segítsen, légyszi.