Fernando írta:Igen vagy tisztán jó, vagy gyömbérrel. Én nagyon szeretem összeönteni egy üveg Kinley-vel. Próbáljátok ki.

Whiskeyt csak tisztán!

Fernando írta:Igen vagy tisztán jó, vagy gyömbérrel. Én nagyon szeretem összeönteni egy üveg Kinley-vel. Próbáljátok ki.
ozsimiki írta: Viszont Whiskey fronton nem vagyok erős, valahogy nekem nem jön át ez a macsós italde energiaitallal még úgy ahogy fogyasztójává lépek elővé
Max valamilyen gyümölcsöt?ozsimiki írta:Pálesz: max vmilyen gyümölcsöt,de azt se nekem találták ki (Tim szemében erőteljesen gyűjtjük a rossz pontokatse bor, se pálesz...
)
Az idézett részben teljesen hasonlítunk szintemiihii írta: Am van egy tikkem:dobozos sört egészen extrém esetekben bírom csak meginni.Még pohárból sem esik jól.Fél doboznál valahogy elfogy a lendületem.Cinkeltek is ezzel a spanok,amikor vmi bandítás volt.Nekem mindig kis dobozost hoztak,azzal meg tudtam bírkózni.Mind az egy dobozzal![]()
![]()
Szal h úgy adódik,akkor inkább a borokat preferálom,de ebből is a vöröset csak.A fehérrel fiatalkoromban volt egy csúnya összetűzésem,azóta nem veszi be a gyomrom.
Rövid vonalon a tequila a favorit,ezen belül a silver.Jéger is jöhet,meg vodka.Whiskeykkel sincs bajom,a Bali a kedvencem meg a Black Velvet.A pálinkát viszont nem nekem találták ki,ahogy a rumot sem.
Így van.El fanático írta:Amúgy aki azt hiszi, hogy egy bor csak akkor jó, ha palackja 2ezer forint feletti árban van, az téved.
Ha ital, akkor Bor!P.U.Y.O.L. írta:A bort viszont nem szeretem. A legkevésbé sem. Lehet akár milyen minőségi bor.
Annyira azért nem ciki...kurdt írta:Amikor a magyar sörökön gondolkoztam, eszembe sem jutott a Dreher...
Ciki, pedig az jobban szeretem, mint a Sopronit...
A Kilkenny is nagyon jó, de nálam a legjobb vörös sör a Murphy's. (természetesen szintén ír)kurdt írta:ne aggódj, létezik ír vörös sör, a neve Kilkenny
Ozsi!ozsimiki írta:kurdt írta: Ozsi: az az ír vörös is házi volt. konkrétan úgy készült, h a korsót félig megtöltötték házi barnával, félig meg házi gyömbérsörrel....
![]()
nem véletlenül néztek rám furán a különböző egységekben,amikor ír vörös után érdeklődtem
![]()
hiába, egészen másról beszélgettem a pultos hölgyekkel
(temegmiafrancérttudszmindent he?
)
Szintén.Fecooo írta:hááát én a Guiness-t próbáltam ki, de egy korsóval se bírtam meginni, kaptam is haveroktól emiatt
nemgyerebe...
HúúúFecooo írta:kinek mi volt az a "koktél", amire még emléxik rendesen, de ütős volt?
kurdt írta: Ozsi: az az ír vörös is házi volt. konkrétan úgy készült, h a korsót félig megtöltötték házi barnával, félig meg házi gyömbérsörrel....
Nem. Egyszerűen csak a lengyel sör szerintem alig jobb a magyarnál (már nem emlékszem milyet ittam), és a fentieknél biztos nem jobb.ElBartimaeus írta:kurdt írta: Országok szerint:
1. Csehország
2. Németország
3. Belgium
4. Írország
5. Anglia
"I find American beer a bit like having sex in a canoe. It's fucking close to water..."![]()
Amúgy Lengyelországot szándékosan hagyta ki mindenki, vagy ott a Żubrówka, meg a Tatanka a nyerő?![]()
kurdt írta: Országok szerint:
1. Csehország
2. Németország
3. Belgium
4. Írország
5. Anglia
"I find American beer a bit like having sex in a canoe. It's fucking close to water..."
Egyik szilveszteren a testvériség koktél. Mindenkinek kellett belőle inni legalább egy kortyot. A lényege az volt, hogy mindent, ami volt beleöntöttünk, a gyümölcslevek és a kólától kezdve a sörön és az ótvar házi boron keresztül a vodkáig minden volt benne, ha jól emlékszem 5féle tömény. Egy kortyot bírtam belőle, a másodikat muszáj volt visszaköpnöm, mert kegyetlen volt, mintha friss hányást iszogattam volna sárgarépa darabkák nélkül.Fecooo írta:kinek mi volt az a "koktél", amire még emléxik rendesen, de ütős volt?![]()
De azaz! Est. 1499Tim írta:Csak nem az U Fleku lesz az?kurdt írta:Abszolút kedvenc (=legjobb) sörök:
1. Fleku - egy helyen lehet kapni az egész világon, egy prágai
kocsmában, hol ott főzik helyben
(de gondolom páran azért ismeritek)Laza 500 éve főznek ott sört..Mellesleg Hrabal egyik kedvenc kocsmája volt(remélem páran ismeritek).Ja és észnél kell lenni,mert a cseh pincérek szó nélkül hozzák a következő sört ha üres a korsó
.
régi emlékekPerrero írta:jeeeeeeeeeeeeeeeee: http://www.youtube.com/watch?v=Gs7dg6BZ ... r_embedded
de volt valami ír vörös is, az is majdnem barna márkurdt írta:
szerk.: Szabi, az saját sör volt; egyszerűen csak Osterbrau barna