Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na tessek, a Trainspotting is amugy remek film, ha mar multkor szoba jott top 15 film. Rekviem egy alomert, Trainspotting is befer.visca el barca írta:http://444.hu/2015/12/07/az-eredeti-gar ... otting-2-t
már csak 500at kell aludni
Megláttam a linket és mondom wtf:visca el barca írta:http://444.hu/2015/12/07/az-eredeti-gar ... otting-2-t
már csak 500at kell aludni
Ha már a képregényfilmeknél tartunk szerintem túlságosan elment Marvel irányba. A DC-t eléggé elhanyagolták, illetve nem is lettek sikeresek. Egyedül a Dark Knight ütött, de azon kívül eléggé befuccsolt a téma. Bár ehhez nagyban hozzájárult a karakterek kiváló megformálása.ZBarca írta:Visszatérve a képregényfilmekhez: én nagggyon imádom őket.A legjobb az egészben, hogy a Marvelnél van egy hatalmas univerzum, amiben mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Azt is nagyon szeretem, hogy a filmek "összefonódnak", utalások vannak bennük meg minden.
![]()
Erre a polgárháborúra pedig kíváncsi leszek, főleg az Amerika Kapitány-Vasember ellentétre. Ezen kívül végre láthatjuk majd szinte az összes híresebb Marvel szuperhőst egy filmben. Jobban várom, mint a Star Warst.
Bob_Marley írta:Nyilvan fikcio midnen film kiveve ha megtortent dolgokon alapszik (ne menjunk bele, hogy mi megtortent mi nem). De ne vicceljunk mar, van azert ami eltszerubb meg van ami nem. Majd ha lattok Batmant meg Star Wars figurat az utcan es tarsai kerlek szoljatok......Itt mar megbukik nalam, hogy lenne barmifele ertelme. Az hogy szorakoztato....hogy lehetne szorakoztato mikor alapbol lehetetlensegrol szol. Meg alapbol az mi mar, hogy szorakoztato? Az elet nem szorakozasrol szol, hanem tanulsagokrol, dontesekrol. Ha valamit csinalok, ami nem a megszokott (film zene barmi) akkor azert csinalom, hogy abbol tudjak fejlodni.
A nyár egyik legütősebb mozija véleményem szerint. Nagyon tetszett. A díszlet, az atmoszféra, a karakterek nagyot ütöttek. Nekem csak a szkript miatt keserű egy kicsit a szám íze. Nem tudom, hogy alapból egy ilyen prequel-t akartak készíteni (legalábbis a cliffhanger erősen erre utal) vagy az eredeti sorozatból kölcsönöztek, de sokkal fantáziadúsabb forgatókönyvet is össze lehetett volna hozni. Így leginkább csak egy király "buddy movie" sikeredett. A folytatás talán kicsit "történetközpontúbb" lesz.varnagykrisztian írta:Skacok ezt most néztem:
http://www.port.hu/az_u.n.c.l.e._embere ... _id=150326" target="_blank
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó![]()
![]()
Az, hogy szórakoztat..?Bob_Marley írta: palesz hsz_t meg nem is ertem.Ha nem az a cel, hogy valamibol tanulj, fejlodj vagy ertelmezd barminek akkor minek csinalod? Mi ertelme van?
Mondod te, én, aki képes vagyok képregény filmre is beülni a moziba, meg úgy gondolom, hogy nem kell minden egyes cselekedetemnek jobb és komplettebb emberré tennie.Bob_Marley írta:Szerintem ha valamire idot szan az ember, akkor annak legyen latszatja es tegyen hozza valamit az emberhez.
Ez meg így igaz, ezt is moziban néztem, ettől se lettem jobb ember, mégis baromi jól szórakoztam közben..varnagykrisztian írta:Skacok ezt most néztem:
http://www.port.hu/az_u.n.c.l.e._embere ... _id=150326" target="_blank
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó![]()
![]()
Azt nem igazán értem, hogy miért baj, ha egy filmnek nincs mélyenszántó mondanivalója. Lehet, hogy számodra csak azok a jó filmek, de sokak csak jól akarnak szórakozni egy látványos mozin. Egy Star Wars-ból annyira lehet tanulni, fejlődni? Még a színészi játékot sem lehet az igazi erényei kközé sorolni. Célja, hogy szórakoztasson. Nekem például sokat számít a látvány vagy a jó dumák. Nem hiszem, hogy olyan hatalmas sztorinak kell lennie, hogy élvezhess valamit.Bob_Marley írta:Alapbol fikciokrol van szo, total ertelmetlen igy. palesz hsz_t meg nem is ertem.Ha nem az a cel, hogy valamibol tanulj, fejlodj vagy ertelmezd barminek akkor minek csinalod? Mi ertelme van? En ezt fel nem tudom fogni, Rinku tok jol lerita, lehet gyerekkent ez meg ”vicces” volt, de 0 kozeli ertekkel birnak ezek a filmek.....
Mulatost meg ne hasonlistuk mar a raphez.Az egyik modernkori kolteszet a masik meg....hagyjuk......
jó ötlet csak nehogy ez legyen belőle https://www.youtube.com/watch?v=wDTq8kP_dFozola8787 írta: Nem hasonlítottam egymáshoz. Azt mondtam, hogy disco-ban vagy házibuliban a mulatós stílusra lehet leginkább bulizni és nem a mély gondolatokat elbeszélő rap zenékre. Hozzáteszem, hogy a reggie után a rap áll leginkább hozzám, de basszus van olyan szituáció ahol baromira mindegy, hogy miről szól az a dal. (Lásd a magyar válogatott norvégok elleni zenés videója, nem egy Szózatra örömködtek és azt hiszem, hogy ez így van jól).
Most így belegondolva lehet a Marveles filmek olyanok, mint részegen a mulatósok, legközelebb ittasan beülök egy Amerika kapitányra
Rinku írta:
Nem hasonlítottam egymáshoz. Azt mondtam, hogy disco-ban vagy házibuliban a mulatós stílusra lehet leginkább bulizni és nem a mély gondolatokat elbeszélő rap zenékre. Hozzáteszem, hogy a reggie után a rap áll leginkább hozzám, de basszus van olyan szituáció ahol baromira mindegy, hogy miről szól az a dal. (Lásd a magyar válogatott norvégok elleni zenés videója, nem egy Szózatra örömködtek és azt hiszem, hogy ez így van jól).Bob_Marley írta: Mulatost meg ne hasonlistuk mar a raphez.Az egyik modernkori kolteszet a masik meg....hagyjuk......
edermatyi írta:Ez a polgárháború szintén egy létező képregény nekem az egyik kedvencem arról szól (ami a trailerből nem biztos hogy kiderül)