Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én tegnap szereztem meg a trilógiát. De csak hétvégén nézem meg.doki írta:Alapmű.Nálam (és nem csak nálam) minden idők legjobb filmje(trilógiája)Fernando írta:Ma itthon vagyok egész nap! Keresztapa 1-2-3 már betárazva![]()
![]()
legközelebb pörgesd le a bővített Gyűrűk ura trilógiátFernando írta:Első kettőt megnéztem több mint 7 órámba telt![]()
A 3. rész az majd holnapra esik. De régen láttam. Al Pacino első nagy filme. Hihetetlen színész. Don Micheal Corleone
Tényleg eszembe jutott, hogy a régi kismozik hangulatát idéznék fel újra. B kategóriás esetleg a DP, de a másik?! Inkább Ty-kategóriásbouba írta: A 80-as években Amerikában ,kisebb mozikban volt ,hogy levetítettek egymás után után két filmet (b-kategóriást)
És ők ketten ennek az emlékére csinálták ezt a 2 filmet!
amúgy nekem se tetszettek
A 80-as években Amerikában ,kisebb mozikban volt ,hogy levetítettek egymás után két filmet (b-kategóriástVIII.Henrik írta:Azért csak "beledolgozott" valahogy, még ha producerként is. Egyáltalán mi értelme közös főcím alá venni ezt a két sokadosztályú filmet?
Az 1,2 nagyon jóFernando írta:Ma itthon vagyok egész nap! Keresztapa 1-2-3 már betárazva![]()
![]()
Hát a Chris Rock-os film nekem tetszet bár max még egyszer nézném meg. A 3.-ról nem tok mit mondani viszont a Hazárdról csak jót nagyon nagy film sztemFernando írta: Hazárd megye lordja 2005 (Johnny Knoxville!!!, Seann William Scott (Stifler)
A nőmre hajtok 2007 (Chris Rock)
Brooklyn törvényei 2007 (Alec Baldvin, Scott Caan)
Én Woody-fan vagyok, így ez a film is tetszett . . . a végéig. A ki nem látta, de megnézné, ne olvessa tovább. Én azért nézek meg egy filmet, hogy szórakozzak, így többnyire egy film végén happy endet szeretnék látni. Természesen sok drámai, negatív végű film tartozik a kedvenceim közé, de ezt a filmet inkább egy amerikai változzattal szerettem volna, ha befejezi Woody, nem pedig Európának szánja. Összeségében azért tetszik, mint bármely Woody Allen film.Barcafeco írta:Én most néztem a matchpointot! Nekem nagyon bejött. Látta már valaki?
A nőmre hajtok-at most láttam, nekem annyira nem jött be, sztem kicsit tucatfilm, ugyanazokkal a poénokkalFernando írta:Megnéztem a Verdák című iszonyatosan nagy animációs filmet,2005-ös de még csak most néztem meg nagyon nagy, amugy vannak most uj filmjeim:
Hazárd megye lordja 2005 (Johnny Knoxville!!!, Seann William Scott (Stifler)
A nőmre hajtok 2007 (Chris Rock)
Brooklyn törvényei 2007 (Alec Baldvin, Scott Caan)
Vki ismeri ezeket a filmeket? Főleg az utolsó kettőt?
![]()
Elég jó volt...de a következő mégjobb lesz valszegG-Jay írta:Anyám! PB nagyon mekkora volt máááár??? Ha valami változatos volt, akkor ez a rész tuti! Nem birok ki egy hetet!!!!!!!![]()
A Terrorbolygót Robert Rodriguez rendezte!VIII.Henrik írta:Upsz! Már régen láttam a filmet, nem emlékeztem rá pontosan a jelenetre.Fernando írta:
Múlt héten megnéztem az új Tarantino filmeket. Hát, nem tudom mit mondjak! A Halálbiztost még megnéztem, de ölég hamar vége lett. A másik viszont?! A Terror bolygót végig sem néztem. Szerintem pocsék lett. A kettőt egybe véve nem ilyen filmeket vártam volna a Kutyaszorítóban és a Ponyvaregény után (tudom volt még a vámpíros, de azt nem láttam). Képi-, színvilága tetszett a DP-nak, illetve a Luc Besson-i autósüldözésektől eltérő ámokfutások is, de komolyabban nem erőltették meg magukat a sztori bonyolítása érdekében.
Háát a végén kissé összefolynak a dolgok..Sharky írta:Én ezt a Fűrsz 4-et már nem is értettem![]()