Hát, azért csak majdnem van úgy, hogy kire meddig várjunk.
Sajnos valóban kevesebb lesz 2-3 emberrel az összlétszám, és kevés régi arc is lesz, ahhoz képest h mi szokott lenni.
Információ hegyek (még csekkold később, lehet h bővül) :
A
Népliget metró aluljáró fog remélhetőleg idén is otthont adni a gyülekezésnek. Aki még nem járt ott: vannak mindenütt lépcsők lefelé, csak az aluljáróba kell lemenni, a metróhoz természetesen nem. Lent egy kör alakú nagy aluljáró rendszer van, a kör belsejében lesznek üzletfélék, az egyik egy kocsma, ha még megvan, ott leszünk. Aki nem talál meg minket, az felhív engem, és majd megtaláljuk mi.
Hivatalosan szerintem idén is
11 órakor kezdődik a gyülekező, én már tuti ottvagyok 10től, legkésőbb. Akinek 11 előtt érkezik a busza, vagy bármivel is érkezik, az írja be hogy mikor! Ammondó vagyok, hogy
legkésőbb 1ig húzhatjuk a várakozást az utolsó befutókra,
de előbb kéne elindulni lehetőleg.
2 órára már jólenne a
pályán lenni, akár már átöltözve, bár mivel 14-15en focizunk, elfogunk fáradni így is, ez eddig a legszűkebb sportos társaság a talik történetében szerintem.
4ig van elvileg a pálya foglalva ugye, 18000. Majd attól függően osztom le, hogy hányan vagyunk, és úgy, h vmi kerek összeg jöjjön ki, maradékot kipótolom. Csak h ne legyek megáldva 30 kiló zsebpénzzel, mint tavaly v azelőtt valami kapcsán. Vannak öltözők, felújítva frissen, melegvizes zuhanyzók, meg minden.
4-fél7-7ig simán
kajálhatunk, a MOM parkban mindenféle gyors kaja, főzelékfaló, stbstb megtalálható, és helyünk is lesz leücsörögni bőven, elméletileg. persze ott beszélgetünk és kitöltjük az időt valamennyire, nem eszünk 2-3 órát végig.
7 és fél8 közt már megrohamozhatnánk az
Ostert. A tavalyi helyszín, sör-rakétával, plazmatévével, kissé elszeparált a foglalt helyünk is. Vannak csocsók, Darts, kellemes a hely alapvetően. 20.30kor az eurobarca történetének első nagy, közös meccsnézése, csak aztán nehogy szomorúak legyünk.

Remélhetőleg már egy izgalmasabb kezdőcsapatot és meccset kapunk.
A hely tuti nyitva van éjfél, fél1, aztán kitaláljuk, hogyan tovább. Ez már az improvizatív része a dolognak.
a helyszínek:
1.
foci helyszín, kaja helyszín
2.
Osterbrau söröző
3.
László kórház, Detox központ. Direkt a népligeti buszpályaudvarhoz közel
Az
időjárásról az okosok aztmondják, 30 fok maximum lehet, egy átlag nyári nap lesz tehát, de éjszakára kihűlhet a levegő, hozzatok egy pulcsit vagy kettőt.
Ha az éjszaka úgy alakul, akkor a
szállás ajánlatom továbbra is áll akár, de nemtudom délelőtt sokáig adni, mert még aznap utazok balatonra, és vásárolni kell előtte meg összeszedni a haverokat. A szállás Lőrincen, 18. kerületben van. Éjszakai busz közel rak le. Másnap kocsival kidoblak titeket Köki 3as metró megállóig, onnan 8 perc kb max népliget. Vagy ha egy kocsinyian leszünk, akkor népligetig is.
De talán az egész nem is kerül sorra ugye.
Ami fontos volna: aki tud, és főleg aki nem focizik, fényképezőt hozzon esetleg. Idén legalább egy csapatfotót nyomhatnánk, eddig sose voltak csak pillanatképek.
Focilabdából is kettő felajánlást várnánk, pumpát tudok vinni ha kell.
Majd bővítem az egész vackot, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kérdezzetek bátran, és főleg írja be mindenki hogy mivel mikor érkezik, és tud-e fényképezőt, labdát hozni.
Telefonszám: +36 30 429 06 23 (Andris)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila