Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A film iparban nem jelent semmit, hogy milyen egy színész film előtti testalkata. A filmre nyílván fel fogják fújni mint egy lufit. Ez lesz a legkisebb probléma. Lásd a Batman Began c. film főszereplőjét. Őt is hogy felgyúrták:)Slither írta:Kicsit vékonyka ez a Justin Chatwin SonGoku szerepéhez.Frank Rijkaard írta:Utánanéztem egy pár oldalon ennek a Dragonball filmnek. A szereplők, rendező pl:
http://www.sg.hu/cikkek/56569/alakul_a_dragonball_film
Ehh de várom már![]()
Sztem [auto_cenzúra] lesz ez a mozi, ilyen tipúsú mangát nem lehet jól megfilmesíteni.
Szerintem is nagy bukta lesz, legalábbis az igazi rajongók szemszögéből nézve. Ez az anime így jó, ahogy van, mindenesetre, én várom, ugyanakkor fenntartásaim vannak a filmmel kapcsolataban.Slither írta:Kicsit vékonyka ez a Justin Chatwin SonGoku szerepéhez.![]()
Sztem [auto_cenzúra] lesz ez a mozi, ilyen tipúsú mangát nem lehet jól megfilmesíteni.
Kicsit vékonyka ez a Justin Chatwin SonGoku szerepéhez.Frank Rijkaard írta:Utánanéztem egy pár oldalon ennek a Dragonball filmnek. A szereplők, rendező pl:
http://www.sg.hu/cikkek/56569/alakul_a_dragonball_film
Ehh de várom már
hatalmas film, mindenképpen megéri megnézni !bouba írta: A Layer Cake (magyar címe : Torta) című filmet látta valaki ?
a blöff alkotógárdájának egy része csinálta..
Aki látta attól megkérdzehetem ,hogy jó film -e?
A legjobbak közt van szerintemVIII.Henrik írta:Torrente!A becsület megtestesítője
![]()
Én is így szoktam filmeket keresni magamnak..VIII.Henrik írta:
Én nem szoktam nézni a port vagy imdb értékeléseit. Nem is ajánlanám. Senki sem egyforma. Én mondjuk filmekre színészek, írók alapján keresek rá, akikben nem csalódok, igaz előfordul 1-2 baklövés.
.
Erről van szó! L kell tölteni, meg kell nézni.grecki írta: Például a Torrente című spanyol vígjáték. Szerintem hatalmas film, az IMDB- mégis csak 6,5.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁgrecki írta: Például a Torrente című spanyol vígjáték. Szerintem hatalmas film, az IMDB- mégis csak 6,5.
Ha egy filmre 40000 ember szavaz, akkor az jó közelítéssel fedheti a valóságot. Vannak persze kivételek, van egy csomó olyan film, ami túl van sztárolva, és fordítva.VIII.Henrik írta: Más: Én nem szoktam nézni a port vagy imdb értékeléseit. Nem is ajánlanám. Senki sem egyforma. Én mondjuk filmekre színészek, írók alapján keresek rá, akikben nem csalódok, igaz előfordul 1-2 baklövés.
Már leszedtem, de még nem néztem meg. IMDB-n 7,2-es ha jól emlékszem, nem várok valami nagy durranást, hanem olyan egyszer megnézhetős kategória lesz szerintem.bouba írta:Látta valaki a Golyózápor (shoot 'em up ) című filmet ?![]()
aki látta annak mi a véleménye?
Ezek szerint nem teccett a Levelek Iwo Dzsimáról??Vagy esetleg nem láttad??Nekem még mindig hiányzik egy igazi Iwo Jima-s film,