Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én itt jóöreg Tatabányán!Szandi írta:Hol voltál? Énis most voltamBányász írta:Most jöttem pont a moziból!
Nekem eléggé bejött...sztem Will Smith nagyot jáccik benne(inkább jót)!Meg azért be is sz*rtam párszor!
Lehet visszamegyek még 1 vetítésre![]()
Jaja párszor kicsit felugráltam a székből énis![]()
Aprieto. Ha nagyon szőrös szívű vagy, a befejezés miatt mondjuk egy 8as. De 7-es?![]()
a futball factor tetszett meg a főszereplőnek van egy műsora discoveryn azt is szoktam nézni...másik filmről nem hallotam...Fernando írta:Tetszik valakinek innen rajtam kívüla Futball faktor című film?Én halálra röhögtem rajta magam persze egy kis dráma em hiányozhat nemrosz. Aféle futballhuligános film
Jo film a Beowulf?
Sajnos nincs
Bár könyvben nincs folytatása,de a stúdió megvette a folytatás megírásának jogait. Felmerült, hogy abban nem Willy lesz a főhős. (Már hogy lenne??? Bár már láthattunk nagyon kavarást is. Pl. Bobby zuhanyzik a Dallasban)Bányász írta:Most jöttem pont a moziból!
Nekem eléggé bejött...sztem Will Smith nagyot jáccik benne(inkább jót)!Meg azért be is sz*rtam párszor!
Lehet visszamegyek még 1 vetítésre
Hol voltál? Énis most voltamBányász írta:Most jöttem pont a moziból!
Lehet visszamegyek még 1 vetítésre
méghogy a ponyvaregény nem nagy durr....raulreal írta:nemrég néztem meg a Ponyvaregényt, sztem nem nagy durr, pár jó poén de semmi több.
Huligánok című film viszont tetszett, ezek az angol drukkerek...
Én itthon láttam, felirattalBányász írta:Megtisztelsz:DBányász egész jo a listád
Az agyő nagy ő nekem is tecett de nem tom,h csak azért mert moziba láttam,v itthon is jó lenne!Moziba mindenki nevet ha vicces,és az úgy magával ragad néha engem is!