Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is tervezem minél hamarabb növelni ezt a számot.Krojf írta:Komáim!
Végre egy kiváló hazai mozihír!!!!
A "Macskafogó 2" című Ternovszky-Nepp produkció a premiertől
számított nyolcadik naptól immár 109 ezer nézőnél tart
Én a múlt héten néztem meg és nekem is tetszett.A vége felé kicsit már untam azt a rengeteg öldöklést,de végül is ez a film arról szólt.Az eredetit nem láttam,így sajna ahhoz nemtudtam hasonlítgatni.noname írta:A Halloween idei remakejét látta már valaki? Én nagyon kellemesen csalódtam benne!Egy kicsit nekem hiányzott az eredetiből az h végülis miért let Myers az ami, ebben viszont az is megvolt.
Én az első fél órát láttam. Szerintem az elég sokat elmond a filmről, hogy utána kikapcsoltam. Nekem rohadtul nem jött, be, persze, lehet, hogy csak azután indult volna be a film. De, ahogy Kurt bá kinyírta a csajt a verdájával, az több volt, mint nevetséges...Slither írta:Láttam, és hát nem volt vmi nagyszám. Elég hülye története van, de azért nézhető.Fernando írta:Látta valaki a Grindhous-t? (Halálbiztos) megvan, de nemtudom megnézzem e
nekem megvan!Szandi írta:
Ja és, nincs meg valakinek a Zodiákus?
Ja és, nincs meg valakinek a Zodiákus?Krojf írta:Komáim!
És mit várhatunk a "Hitman- A bérgyilkos" című filmtől???
Jó lenne már végre valamilyen bevételt realizálnunk a moziban!!!
Érdeklődik efelől a Ti Krojf komátok.
Nem a legeslegújabb film, de szerintem a Vaskabátok...húú dejóó! Ettől sem lett bevétel? Akkor a közönséggel van baj! Az a film utóbbi idők legjobb filmje! (jó talán a Children of men után)Krojf írta:Komáim!
És mit várhatunk a "Hitman- A bérgyilkos" című filmtől???
Jó lenne már végre valamilyen bevételt realizálnunk a moziban!!!
Érdeklődik efelől a Ti Krojf komátok.
Ugyanarról beszélünk. Azért írtam a csatorna ilyen módú meghatározásást, mert a port.hu-n is így van. Van egy TCM ami a cartoonnetwork-öt váltja este, illetve van egy másik, ami a nap 24 órájában adja a régi, régebbi filmeket. Én az előbbi programjában szereplő Rainman-ről írtam, Dustin Hoffman-nal és Tom Cruis-zal.Zozzy 5 írta: Én Esőember fordításban csak a Rainman-t ismerem, az meg egy filmNem ugyan arról beszélünk? Vagy mi ez a Cartoon Network?
Én Esőember fordításban csak a Rainman-t ismerem, az meg egy filmVIII.Henrik írta:Aki nem bír a halászlétől, halaktól, szárnyasoktól kalácsoktól mozdulni, és túl vannak minden csomagon, azok akik már a levegőt is a fülükön veszik, azoknak (és persze mindenki másnak) ajánlanám a Cartoonnetwork/TCM (upc miatt) csatornáján este 9től eredit, angol nyelven az Esőembert!
a revolver 2005-ös film ,csak akkor csúnyán megbukottHomér írta:Apple trailers a héten nyomta ki a trailert. Ez hogy lehet? Új filmnek kellene lennie.VIII.Henrik írta:A Revolver már "régi" film. Vagy csak kicsiny hazánkban adnák le mostanság? Bouba-nak már írtam róla, Ő is megnézte. Neki is azt írtam, mint most Neked, Homér: Nem olyan lesz, mint a Blöff, már csak a poénok miatt sem. Leírom, hogy ne úgy ülj le a monitor/vászon/tv elé, mintha a Ravasz, az . . ., Blöff "sorozat" 3. része.
Sajnos kevés az angol tudásom hogy TP könyveket olvassak eredetiben,be kell érnem a magyarul megjelentekkel ez jelenleg 17 darab.Irigyellek mert iszonyat lassan fordítják/jelentetik meg(bár állítólag most jobban nekigyürkőznek) Az én kedvencem a Kaszás(Reaper Man),és a Rincewind ciklus.Homér írta:
8 éve szinte csak angolul olvasok, van most 11 TP könyvem. A kedvencem a small gods és a thief of time volt, most a Thud! végénél járok (a 2-vel ezelőtti) és karácsonyra jön a Night Watch (talán lesz időm).