Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lett volna a második kérdésemMessias2 írta: Ha a szereted a Marvel univerzumot, akkor be fog jönni. Én 4. rész után kaszáltam, de én nem szeretem annyira a Marvelt. Viszont ha még komolyabbat akarsz nézni, akkor kezd el a Jessica Jonest. Az még nekem is bejött. Legalábbis az első 2 rész, amit láttam, nagyon jó volt.
Ha a szereted a Marvel univerzumot, akkor be fog jönni. Én 4. rész után kaszáltam, de én nem szeretem annyira a Marvelt. Viszont ha még komolyabbat akarsz nézni, akkor kezd el a Jessica Jonest. Az még nekem is bejött. Legalábbis az első 2 rész, amit láttam, nagyon jó volt.Alfa írta: A Daredevil milyen ? Eléggé bejön a Marvel univerzum és sok jót is hallottam a sorozatról. Érdemes elkezdeni ?
Nekem tetszett, ha szereted a Marvel univerzumot akkor mindenképpen meg kell nézned.Alfa írta:A Daredevil milyen ? Eléggé bejön a Marvel univerzum és sok jót is hallottam a sorozatról. Érdemes elkezdeni ?BFC írta: Van, Agent Carter, Agents of Shield azthiszem a Daredevil is Marvel sorozat, ezeket mind nézem/néztem.
A Daredevil milyen ? Eléggé bejön a Marvel univerzum és sok jót is hallottam a sorozatról. Érdemes elkezdeni ?BFC írta:Van, Agent Carter, Agents of Shield azthiszem a Daredevil is Marvel sorozat, ezeket mind nézem/néztem.Alfa írta:És még egy kis Marvel. Van még olyan ember (rajtam kívül) aki nézi a S.H.I.E.L.D. Ügynökei című sorozatot ? Még anno az első évadnál , ha jól emlékszem voltak páran.
Van, Agent Carter, Agents of Shield azthiszem a Daredevil is Marvel sorozat, ezeket mind nézem/néztem.Alfa írta:És még egy kis Marvel. Van még olyan ember (rajtam kívül) aki nézi a S.H.I.E.L.D. Ügynökei című sorozatot ? Még anno az első évadnál , ha jól emlékszem voltak páran.
Nem kell gonosz,csak két ellentétes érdek. Majd a végén puszi-pacsi.(nem ismerem a történetet)palesz77 írta:Arra mondjuk kivancsi leszek, hogy hogy sikerul azt megoldani, hogy a kb 10-szer nagyobb rajongobazissal biro vasember legyen a "gonosz"..
fap-fap-fapsoadroli írta:Captain America: Civil War trailer
jó lesz ez
aha... gondolom nem a film okozott ekkora örömötcsababarca írta:Vasálarcos meg...1998, Révfülöp, kertmozi. Örök élmény, azóta meg láttam vagy 50szer.
Nagy fan vagyok, pár fiatalkori filmét kívül láttam mindet, de muszáj újrázni. Pont tegnap éjszaka volt a Viharsziget eredeti hanggal a Paramount-on, azt is végignéztem, de az nem számít bele, szóval az újra jön majdcsababarca írta:Hajrá hajrá, még a legjobbak hátravannak bőven.zola8787 írta:DiCaprio
Bár a Kapj el ha tudsz pont top 3 kedvencem tőle.
Vasálarcos meg...1998, Révfülöp, kertmozi. Örök élmény, azóta meg láttam vagy 50szer.
Hajrá hajrá, még a legjobbak hátravannak bőven.zola8787 írta:Csajossal belekezdtünk pár hete egy DiCaprio maratonba. Nem sorrendben haladunk, hanem amit a random.org kiad, azt nézzük és csak nézés után sorsolunk, úgy izgalmasabb. Amik eddig voltak:
- A vasálarcos
- Ez a fiúk sorsa
- Gyorsabb a halálnál
- Rómeó es Júlia (huh:D)
- Kapj el ha tudsz
És most jön a Rémecskék 3:D
Petr írta:Aki látta már az új Bond-filmet annak mi a véleménye róla? Sok negatív kritikát láttam róla, nem tudom, hogy megérheti-e a pénzt.
映画『スター・ウォーズ/フォースの覚醒』日本のために作られた予告編! eztPetr írta: Ehhez mit kell beírni a youtube-ra?
Ehhez mit kell beírni a youtube-ra?soadroli írta:új star wars trailer