2007.11.30. 17:56:26
Krojf írta:
Komáim!
Igen, az "Elizabeth" érdekes alkotás.
Mi Balassagyarmaton a "Kaptár 3, Teljes pusztulás" című filmet vetítjük.
Úgy veszem észre, hogy Ti is "segítitek" a honi mozik forgalmát,
többek közt a csőd felé menetelő miénket is!
Igen, a feketeletöltéseitekre gondolok.
Persze, ingyen van, de mi éhenhalunk lassan!
Ez, a DVD, az emberek pénztelensége, valamint az otthoni élmény
sorra teszi tönkre a mozikat.
Nemsokára munkanélküli leszek!
Sajnálja ezt Krojf komátok.
Krofj én teljesen megértem a problémádat. De nem azért nem megyek moziba, mert itthon gépen jobb megnézni a filmet, hanem mert nem engedhetem meg magamnak. Hidd el szívesebben járnék moziba, annak is megvan a feelingje, a sokkal jobb feelingje, mint az itthoni filmnézésnek. Gondol egyet az ember, elhívja a barátait, barátnőit a moziba. A popcorn, az üdítő és egy jó film. Utána hazafelé kibeszélik a filmet, tetszett-nem tetszett. Így van, ez sokkal jobb. Csak sokak nem engedhetik meg maguknak. Bocsánatot kérek tőled a magam és a többi olyan ember nevében is akik hozzám hasonlóan töltögetik a filmeket, de a pénz nagy úr Krojf elvtárs.
Én nem azért nem megyek moziba, mert nem engedhetem meg magamnak, hanem mert 10-ből 9 film minősíthetetlen. Majd akkor fogok moziba járni és pénzt költeni ezekre a dolgokra, ha a mozijegy, vagy a dvd annyiba fog kerülni, amennyit ér. Hiába mondhatnánk azt, hogy de a trailer ezért van, mert azzal át tudnak vágni bárkit...
Ha azt nézzük, hogy egy átlag magyar ember 100 000 ft-ot keres mondjuk, és egy dvd 5-8000 ft, hánynom kell. Lehet azt mondani, hogy ez lopás, de akkor én rájuk mondom ugyanezt, mert ennyiért adják. Ha az árakat majd a magyar viszonylathoz igazítják, nem pedig a fényes, szép, jó, nagyszerű, brilliáns nyugatot fogjuk követni (persze csak ebben, fizetésekben nem), akkor elgondolkodom a megvásárlásán. Addig pedig nyugodtan nevezzenek tolvajnak, csalónak, szemétnek. Én kis bűnöző...