Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Szandi
Főnökasszony

2007.11.08. 17:32:40

VIII.Henrik írta:
Szandi írta: Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerül :? Lécci adj egy linket, ahol már csak egy kattintás és kész, ja és nem kell hozzá program meg ilyenek... Jaja, Nunez, Frank gogo! Legjobb mondat:
Donnie: Why are you wearing this stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing this stupid man suit? take it off!
Borzongatóan jó.
Ehhez bizony torrent program kell, ha nem akarsz vhol fizetni érte. :D
Ezennel (e film megszerzése okán) belépsz Te is a torrentezők táborába. Ne aggódj, nem kell hozzá Bill Gates-nek lenni (ok, tény, hogy a pénze csábító)! Egy egyszerű telepítés a program helyének megadásával, illetve meg kell adni, hogy melyik mappába töltse le a gépedre a filmet.
Szóval kell egy egyszerű program, ez: http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe
Ez jelenleg a legnépszerűbb.

Kell mellé egy fájl, ami tartalmazza film elérési útvonalait azokhoz a felhasználókhoz, akiknek meg van a film (ezesetben több száz felhasználó). Ez az a fájl: http://www.mininova.org/get/542292
ha nem stimmel, itt az oldala: http://www.mininova.org/tor/542292
Amint letöltötted, meg is nyithatod, és a program el is indul.

HA kérdésed lesz, itt gyorsan választ kapsz rá a sok hekker között! :D

Kösz szépen a tippet! Azt hiszem, el kezdtem letölteni, már vagyok egy 37%-nál azta! Ja, és ez gondolom angol nyelvű, de felirat van magyar? Mert ha megnézem vkivel, aki először látja, akkor nem árt a magyar.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.08. 16:49:29

De már nem is bízik annyira Suresh Bennettben, mint azelőtt...

Majd kiderül 8)
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.08. 16:39:20

ozsimiki írta:de vhogy sehogy,mivel ő fogja szntem szemen lőni...kapott egy stukkert :roll:
Biztos, h ő fogja lelőni. A festményeken is az volt...
Fernando
Llegenda del Barça

2007.11.08. 16:28:33

Valaki nemtudja h honnan tudnék dr hous-t leszedni? 1 évad kéne ha lehet magyarul.
ultrasur
Madridista

2007.11.08. 16:20:06

3 évadot nézed 8) én majd egyben töltöm le az összeset mer nem bírok majd egy hetet várni,de addig is 2 évad magyarul.. :lol:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.08. 16:14:17

Hát ha igy átgondolom, ez a legvalószínűbb ozsi! De majd a forgatókönyv választ ad mindenre

Másik: Prison Break 6-7. rész az mekkora már!!! A legjobb részek talán amit a 3 évad alatt láttam! Vélemény?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.08. 16:08:18

Én még ezekről szedek feliratot:
http://www.feliratok.hu/index.php vmelyik tükrözéséből
és innen: http://www.opensubtitles.org/hu
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.11.08. 15:31:42

Tud vki az új Househoz feliratot?
Amúgy a hosszúpuskán kivül ti honnan szedtek feliratokat?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.08. 10:56:21

G-Jay írta:Én már teljesen összezavarodtam :lol: :lol:
Azt hogy többen voltak régen, azt arra írtam, hogy azt mondtad elvette mástól az időben utazás képességét! Márpedig akkor kell lennie másnak is! Hirotól meg nem vehette el mint láttuk!

G.
Miért ne vehette volna el? Ő olyan mint Peter,ő is elvette a kiscsajtól,de a kiscsajnak is megmaradt :wink: Szal találkozott Hiroval,és az ő képességét megszerezte(akkor még a saját tudta nélkül),ennyi...nem annyira bonyolúlt,emelett amit eddig tudunk,h képes utazni az időben,és valszeg meg is állítja azt ha akarja (Hiro-tól szerezte)+regenerálódás :!: A többi képessége meg kiderül,h honnan van...gonolom java részt Petertől, (mert még mindig nem tudni mi történt peterrel a robbanás,és a megtalálása között...)

Az lesz még dúrva,h Bennett papa,h akadályozza meg ,h lánykákáját elvigye dr szú....rás :lol: de vhogy sehogy,mivel ő fogja szntem szemen lőni...kapott egy stukkert :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elprat
Capitá del Barça

2007.11.07. 22:08:43

Perrero írta:
Szandi írta:Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Zsunak nagyon nem jött be én imádom:D Frank powa :D
Újabb közös vonás... :oops: 8) 8) 8)
Amúgy meg ez a Bourne "trilógia" eléggé bejön,főleg a 3.rész tök szupi....a zenék is a helyén vannak és sztem nem is akármilyenek.... :!:
Hmmm,már megint spóroltunk pár ezret....ill Csongorka.............köfíííííííí :D
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.07. 20:50:57

Szandi írta: Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerül :? Lécci adj egy linket, ahol már csak egy kattintás és kész, ja és nem kell hozzá program meg ilyenek... Jaja, Nunez, Frank gogo! Legjobb mondat:
Borzongatóan jó.
Ehhez bizony torrent program kell, ha nem akarsz vhol fizetni érte. :D
Ezennel (e film megszerzése okán) belépsz Te is a torrentezők táborába. Ne aggódj, nem kell hozzá Bill Gates-nek lenni (ok, tény, hogy a pénze csábító)! Egy egyszerű telepítés a program helyének megadásával, illetve meg kell adni, hogy melyik mappába töltse le a gépedre a filmet.
Szóval kell egy egyszerű program, ez: http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe
Ez jelenleg a legnépszerűbb.

Kell mellé egy fájl, ami tartalmazza film elérési útvonalait azokhoz a felhasználókhoz, akiknek meg van a film (ezesetben több száz felhasználó). Ez az a fájl: http://www.mininova.org/get/542292
ha nem stimmel, itt az oldala: http://www.mininova.org/tor/542292
Amint letöltötted, meg is nyithatod, és a program el is indul.

HA kérdésed lesz, itt gyorsan választ kapsz rá a sok hekker között! :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.11.07. 20:37:14

VIII.Henrik írta:
Szandi írta:Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Én úgy 4-6 hete láttam először. Hallottam róla, hogy egy kultfilmmé vált . Mostanság tervezem újra megnézni, mert nekem is nagyon tetszik a film. Nagyon sokat dobott a filmen Jake G. játéka is.
Egyébként azért szedtem le a filmet, hogy megnézzem, mihez írt, szerzett Michael Andrews ilyen marhajó betétdalokat. :D
Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerül :? Lécci adj egy linket, ahol már csak egy kattintás és kész, ja és nem kell hozzá program meg ilyenek... Jaja, Nunez, Frank gogo! Legjobb mondat:
Borzongatóan jó.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.07. 19:58:16

Én úgy 4-6 hete láttam először. Hallottam róla, hogy egy kultfilmmé vált . Mostanság tervezem újra megnézni, mert nekem is nagyon tetszik a film. Nagyon sokat dobott a filmen Jake G. játéka is.
Egyébként azért szedtem le a filmet, hogy megnézzem, mihez írt, szerzett Michael Andrews ilyen marhajó betétdalokat. :D
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2007.11.07. 19:51:18

Kluivertinho írta:Köszönöm szépen Tim a segítségedet és a türelmedet! :D
Nagyon szívesen! :wink:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.11.07. 19:45:55

Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.07. 19:36:43

Köszönöm szépen Tim a segítségedet és a türelmedet! :D
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Tim
Mezei fórumozó

2007.11.07. 18:34:07

Kluivertinho! Ígéretemhez híven,visszatérünk az flv :arrow: avi problémára.
Először töltsd le a konvertert Innen Figyelj mert több program is van fent!Neked a jobb alsó sarokban lévő kell! A többi megy privátban.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.07. 16:48:40

Valszeg minden kérdésre választ fogunk kapni 8) De eddig nagyon karaj :)
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.07. 15:14:20

Ne tekerjétek tovább srácok, lehet hogy csak olyan, mint Duncan MacLeod. Nem biztos, hogy ő is olyan, mint Syler.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 15:11:33

Én már teljesen összezavarodtam :lol: :lol:
Azt hogy többen voltak régen, azt arra írtam, hogy azt mondtad elvette mástól az időben utazás képességét! Márpedig akkor kell lennie másnak is! Hirotól meg nem vehette el mint láttuk!

G.
California Love
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.07. 15:06:29

G-Jay írta:Az ok hogy a minden szerkezetet megértő Sylar tud képességet rabolni, mert megnézi az agyadat, és ugy eltanulja, neki ez a képessége, de Takezo mégis hogyan tudná ezt? MEg az is elég furcsa amugy, hogy evolúciós fejlődésnek van beállítva, mégis pár száz éve is voltak többen is? Márha abból indulunk ki hogy Takezo, és még el is vette mások képességét. És ugyan minek akarna ő a jövőbe jönni, megvan ő ott is ahol van nem?

G.
Pár száz éve voltak többen is? Hiro és Takezo. Akkor meg azt tudom elképzelni, hogy visszament az időben, vagy... mostmár kezdek teljesen összezavarodni. :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 14:47:08

Az ok hogy a minden szerkezetet megértő Sylar tud képességet rabolni, mert megnézi az agyadat, és ugy eltanulja, neki ez a képessége, de Takezo mégis hogyan tudná ezt? MEg az is elég furcsa amugy, hogy evolúciós fejlődésnek van beállítva, mégis pár száz éve is voltak többen is? Márha abból indulunk ki hogy Takezo, és még el is vette mások képességét. És ugyan minek akarna ő a jövőbe jönni, megvan ő ott is ahol van nem?

G.
California Love
Válasz küldése