Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont tegnap néztem megvisca el barca írta:terminator 5 mennyire kapcsolódik az előző 4-hez? annyira nincsenek előttem, viszont az 5 sem vonz annyira, hogy csak ezért megnézzem az előző 4-et
Tény, hogy inkább dráma volt, de szerintem pazarul megrendezte, ahogy Az Argo-akciót is.visca el barca írta:kevés akció, túl sok romantika.mintha géza nem tudta volna eldönteni mit akar.
itt még fenn vansoadroli írta:valamiért törölték a trailert, sehol nem találom.
Nekem meg az egyik legjobb akció-dráma, amit láttam.visca el barca írta:nekem a tolvajok városa egy merő unalom volt
Kissé tolvajok városa feeling, csak egy fokkal durvább, ha jól sejtem, nagyjából 8x annyi akciójelenettel. Nem baj, legalább kapunk egy vérbeli akciófilmet, ami tényleg nagyon tetszetősnek néz ki. Várós nálam is igencsak (ahogy már a Spectre is).visca el barca írta:pfú de masszív film lesz, nagyon durván várós lesz
https://www.youtube.com/watch?t=139&v=qdyaAYt2XgA" target="_blank
Nem jut eszembe a címe, de Kevin Costner játszik benne és nagyon megszerettem régen azt a filmet. Talán a Jövő hírnöke? Természetesen bukott film, mint Costner legtöbb alkotása, de én imádom. Elő is ásom, ha hazaérek....csabooo írta:Helo, valami jo kis apokaliptikus film erdekelne, mint pl. Az ut, vagy ehhez hasonlo.. Mindet meghallgatok, amit ti ajanlotokNemreg lattam a Mad Max-t, az meg az elmegy kategoria. Tehat ilyesfajta filmeket szeretnek nezni, koszi a segitseget
The Book of Eli.csabooo írta:Helo, valami jo kis apokaliptikus film erdekelne, mint pl. Az ut, vagy ehhez hasonlo.. Mindet meghallgatok, amit ti ajanlotokNemreg lattam a Mad Max-t, az meg az elmegy kategoria. Tehat ilyesfajta filmeket szeretnek nezni, koszi a segitseget