Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem mondjuk lesz, a lezárása is erre enged következtetni.Petr írta:Jót szórakoztam, remélem nem készül belőle még egy rész, maradjon meg annak, ami.
Sokan hasonlítják a Kingsmanhez, de számomra ez sokkal jobb volt, hiába húzza le sok kritikus (az igazsághoz hozzátartozik, hogy előbbi egyáltalán nem tetszett). Tegnapelőtt néztem, egyszerűen imádtam. A burkolt poénok remekül átjöttek, bár engem a másik karakter jobban megfogott. A sztori nem volt extra, de nem is kellett, hogy az legyen. A csaj végig gyanús volt nekem, de én azt hittem, hogy az ellenség keze alá dolgozik - hiába nem lett volna értelme -. Jót szórakoztam, remélem nem készül belőle még egy rész, maradjon meg annak, ami.palesz77 írta:The Man from U.N.C.L.E.
Disney összes.messideco írta:Segítséget kérnék.
Három éves lánynak és hétéves fiúnak való animációs filmeket keresek, nem kell elvont mély filozófiai tartalom legyen benne, na erre akartam kilyukadni
Jöhetnek a legalapvetőbbek is, naponta egy mesét nézetnék meg velük.
Milyen hosszúra gondolsz? 20-30 percesekre, vagy egész estésekre?messideco írta:Segítséget kérnék.
Három éves lánynak és hétéves fiúnak való animációs filmeket keresek, nem kell elvont mély filozófiai tartalom legyen benne, na erre akartam kilyukadni
Jöhetnek a legalapvetőbbek is, naponta egy mesét nézetnék meg velük.
"Keletiek": Ong Bak, Ip Man, 13 assassins. Ha a művészibb alkotásokat is bírod, akkor még a Keserédes élet és Jet Li-től A hős.csabooo írta:Hey, erdekelnenek akcio, kaland filmek. Fokent a nem annyira ismertebbek, mivel a nepszerueket mar mindenki vegigtolta.. Johetnek vh-us, polgarhaborus, vagy barmi ami szerintetek jo, es nem annyira ismert, akar oroszoktol, keletiektol stb..
Koszi a segitseget!
A farmon laknak.visca el barca írta:
mert ez az egyetlen egy műfaj amit rühellek. vhogy nem jön be ez a "koszos igénytelen disznó vagyok, aki bagót rág és turhásakat csulázik, közben meg mindenkit megbosszul" stílus
de az örök kedvenceim a western "városok". egy, nagyjából 20 méteres utca. szalon, bank, "grocery"... az egész hely áll kb. 10 épületből. mindig azon gondolkodom, hogy hol lakik az a 200 ember aki állandóan az utcán mászkálnak
mert ez az egyetlen egy műfaj amit rühellek. vhogy nem jön be ez a "koszos igénytelen disznó vagyok, aki bagót rág és turhásakat csulázik, közben meg mindenkit megbosszul" stílushank1ee írta:Ez miért van amúgy?visca el barca írta:remélem ez lesz az utolsó western stílusú filmje, mert bár tarantino no1, a westernt még ő is nehezen tudja számomra érdekessé tenni...
Ez miért van amúgy?visca el barca írta:remélem ez lesz az utolsó western stílusú filmje, mert bár tarantino no1, a westernt még ő is nehezen tudja számomra érdekessé tenni...
Kevés film van, amire tényleg illik a nem túl szép mindfuck jelző, de ez pont ilyen.visca el barca írta:enemy
Én addig voltam annyira lelkes,míg meg nem néztem a bbc-s sorozatot a Sherlock-ból. Benedict Cumberbatch és Bilbó egyszerűen annyira odatették,hogy nálam az mindent visz. Ettől még a Guy Ritchie filmjei nem lettek kevesebbek,de az igazi hangulatot a sorozat hozza nekem.hank1ee írta:Nekem fogalmam se volt róla, hogy készülőben van egy 3. rész is, de ez nagyon jó hír, imádom az első kettőt. Guy Ritchie pedig egy filmgéniusz.albicelesteX írta:Sziasztok!
Megnéztem este Guy Ritchie Sherlock Holmes filmjeit..nem mintha nem láttam volna még őket csak valahogy a viharba jó volt.A kérdésem a következő...Lesz 3?Nyilván van alapja hogy legyen, de tart már valahol?
Nekem fogalmam se volt róla, hogy készülőben van egy 3. rész is, de ez nagyon jó hír, imádom az első kettőt. Guy Ritchie pedig egy filmgéniusz.albicelesteX írta:Sziasztok!
Megnéztem este Guy Ritchie Sherlock Holmes filmjeit..nem mintha nem láttam volna még őket csak valahogy a viharba jó volt.A kérdésem a következő...Lesz 3?Nyilván van alapja hogy legyen, de tart már valahol?