Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg a 3. rész már készül, legalábbis írják már a forgatókönyvet. Guy Ritchie nyilatkozta, hogy azért folyik ilyen lassacskán a dolog, mert Moriarty után mindenképpen valami méltó antagonistával akarnak előállni, Jared Harris igencsak odatette a színészetet, alább semmiképpen nem akarnak lőni.albicelesteX írta:Sziasztok!
Megnéztem este Guy Ritchie Sherlock Holmes filmjeit..nem mintha nem láttam volna még őket csak valahogy a viharba jó volt.A kérdésem a következő...Lesz 3?Nyilván van alapja hogy legyen, de tart már valahol?
Én még must see listára tenném: Saul fia, Sicario, Legend, Mr. Holmes, Regression c. filmeket is. Illetve érdekesnek tűnik a Black Mass, The Lobster, Adam Jones és az Il racconto dei racconti (olasz dark-fantasy Cassel-lel, Hayek-kel).Petr írta:Valamit biztos kihagytam, de így sem rövid a sor.
Gyakorlatilag kivártam a legmegfelelőbb alkalmat a filmre. Egyszerűen egy dráma esetén kéne legyen olyan karakter, aki szimpatikus és lehet velük azonosulni. Itt olyan nem volt. Leginkább ami lejött a filmből az az h ha az átlag amerikai ennyire idióta, akkor az a ország hamarabb fog elpusztulni, mint eddig gondoltam. A gyerek nővére, anyja, nevelőapja egyszerűen rémes volt, maga a kölyök pedig lapos.messideco írta:Érdekes.
Az emberek zömének nagyon tetszett a film, talán rossz kedvel kezdted nézni, az sok mindent befolyásol.
Totál sablon az egész, csak azért lett felkapva, mert tizenvalahány évig készítették, de ettől meg ugye még nem lesz jó film...noname írta:...
Hihetetlen ez a trailer, látványra, hangulatra. Abszolút a legvárósabb film lett nálam, mondjuk eddig se volt közömbös.
Petr írta: Nekem is nagyon tetszett, hasonló véleménnyel vagyok róla, mint te. A különbség annyi, hogy szerintem a végén maradtak lezáratlan szálak, el kellett volna őket varrni.
Nekem is nagyon tetszett, hasonló véleménnyel vagyok róla, mint te. A különbség annyi, hogy szerintem a végén maradtak lezáratlan szálak, el kellett volna őket varrni.Alfa írta:A bíró
Én is inkább amcsis buta filmeket nézek, de most töltöm ez az Okuribito-t, köszi az ajánlástdanianevem írta:Csemegézz.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
Az igazán jó filmek egyébként az Oscar idegen nyelvű filmes kategóriájában vannak, azokat érdemes végignézni. Ha jól tudom, akkor az ázsiai filmekkel nem vagy jóban, az nagy hiba...
Ezt orvosolandó, ülj neki az Okuribito-nak, majd Miyazaki műveknek (először inkább A vadon hercegnője és az utániaknak). Sajátságos az ázsiai filmek nyelvezete, de amint ráérez az ember, onnantól kezdve zseniálisak.
Tuti fos lesz, kb mint az Avatar (utolsó léghajlító) filmes verziója. Ami nagy kár, mert a manga és az anime is kegyetlen jó, végigpörgettem azt a kemény 25 részt már 4-szer legalább..Kash írta:...