Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem Bp.-en bárhol jó, talán a centrum közelében a legjobb. A lényeg hogy sokan elférjünk benne és legyen tv.Jess írta:Amm...merrefelé kéne lennie a kocsmának?? körbenézhetek, ha esetleg útba esik valamikor
Én a kocsmafoglalást vállalom (a tavalyihoz hasonlóan).Andris írta:Még 20 óra van a szavazásból, 10-11-5 az állás.
Valamire bökjetek, mert ez így nagyon fejfej mellett. A végén majd az dönti el így, aki hajlandó pályát ésvagy kocsmát foglalni, ergo aki dolgozik a dologgal.
ha mind3 jó,akkor talán úgy lenne korrekt,ha nem szavaznál.Tomsa írta:Szavaztam egyet 14-ére, de lényegébe bármelyik nap jó nekem!
Hát sajna úgy jártunk, hogy egyik időpont se igazán praktikus. De 14.e csak azért nem, mert közeli, alig több mint két hét. Viszont 21.e az egy háromnapos ünnep kellősközepe, nyilván sokan már beterveztek oda valamit, a 28. meg már késői a gólyatáborok meg minden egyéb miatt.ozsimiki írta:Kicsit furcsállom,h eddig a legközelebbi időpont vezet, én azért remélem változik.