Sorozatok & TV-műsorok
- visca el barca
- Presidente del Barça
genszterkorzó
5 rész után valószínűleg kasza lesz. teljesen abban a hitben éltem, h ez egy kőkemény gengszter sorozat, ahol a műsoridő felében a thompson géppisztolyok ropogását fogom hallani és mindenki tolja mindenki ellen ezerrel. ehhez képest 5 rész után alig történt valami, a thompsonok helyett meg leginkább az unalmas női locsifecsi megy. elég nagy csalódás az egész, az igazat megvallva nem sok gengszter feeling van a sztoriban.... nagyon nincs mit néznem, uhogy az első éved sztem még lemegy, de érzem h utána a hannibal sorsára fog jutni....
5 rész után valószínűleg kasza lesz. teljesen abban a hitben éltem, h ez egy kőkemény gengszter sorozat, ahol a műsoridő felében a thompson géppisztolyok ropogását fogom hallani és mindenki tolja mindenki ellen ezerrel. ehhez képest 5 rész után alig történt valami, a thompsonok helyett meg leginkább az unalmas női locsifecsi megy. elég nagy csalódás az egész, az igazat megvallva nem sok gengszter feeling van a sztoriban.... nagyon nincs mit néznem, uhogy az első éved sztem még lemegy, de érzem h utána a hannibal sorsára fog jutni....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
MQuC írta: Más: Supnat 5. rész
- visca el barca
- Presidente del Barça
végeztem a spartacussal, jó volt. az 1., a 0. és a 3. évad nagyon jó volt, a második kevésbé tetszett, de az is rendben volt. én nagyon a szereplő cseréket sem bántam, belefértek. kár h mivel a történet ismert volt, így sok meglepetést nem okozott. azért a végén két könnycseppet csak sikerült elmorzsolnom
ami biztos: ez az egyetlen sorozat a világon ahol minden női szereplő megmutatta a cicijét és minden (legtöbbször éhező ) férfi tökéletesen kidolgozott testtel jelent meg a vásznon
kár hogy nekem napi 20 deka kenyértől nem sikerül így kinéznem
jöhet a gengszterkorzó, reméljük jó lesz.

ami biztos: ez az egyetlen sorozat a világon ahol minden női szereplő megmutatta a cicijét és minden (legtöbbször éhező ) férfi tökéletesen kidolgozott testtel jelent meg a vásznon

jöhet a gengszterkorzó, reméljük jó lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
TWD S05E06
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
SoA
- visca el barca
- Presidente del Barça
soa
lecgetrediturambl
lassan körvonalazódik a történet vége
lecgetrediturambl

-
- Llegenda del Barça
Supnat
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jaj ez a sorozat..davi10 írta:Viszont a Brickleberry óriási

- davi10
- Llegenda del Barça
Bár én várok a szinkronra, már az előző évad is nagy színvonalemelkedést hozott.
örömmel hallom, hogy egyre jobb, mert a Family Guy sajnos szerintem csúszik lefelé.
Viszont a Brickleberry óriási
örömmel hallom, hogy egyre jobb, mert a Family Guy sajnos szerintem csúszik lefelé.
Viszont a Brickleberry óriási

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- danianevem
- Entrenador del Barça
Jelen. A másikon írtam is róla. Örülök, hogy végre nem csak fellángolásaik vannak, hanem úgy tűnik visszatérnek a sikeres formulához.palesz77 írta:South Park új évadát nézi itt valaki rajtam kívül?Most néztem meg a 7. részt, hát ez valami fenomenális volt..
Oculus Riftről volt most szó,
Maga a rész meg az évad eddigi legjobbja, kitettek magukért az írók.
soa
Football, bloody hell. /SAF/
MQuC írta:Bocs a dupláért, de igy az egyszerűbb. GoT 3. évad végeValaki, akinek vna kedve, világosítson fel, hogy jó úton járok-e.
Üdv a klubbnál fogsz még sírni

Abi & Tito
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MQuC írta:
Valaki, akinek vna kedve, világosítson fel, hogy jó úton járok-e.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."