Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.19. 11:37:58

Ray Donovant kezdd el VeB! Ott lesz minden. Nem kifejezett gengszterfilm, inkább Hustlernek mondanám a csávót :D Vagy Playernek.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.19. 10:49:58

genszterkorzó

5 rész után valószínűleg kasza lesz. teljesen abban a hitben éltem, h ez egy kőkemény gengszter sorozat, ahol a műsoridő felében a thompson géppisztolyok ropogását fogom hallani és mindenki tolja mindenki ellen ezerrel. ehhez képest 5 rész után alig történt valami, a thompsonok helyett meg leginkább az unalmas női locsifecsi megy. elég nagy csalódás az egész, az igazat megvallva nem sok gengszter feeling van a sztoriban.... nagyon nincs mit néznem, uhogy az első éved sztem még lemegy, de érzem h utána a hannibal sorsára fog jutni....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.19. 10:16:41

Jó, akkor annak a kiadó srácnak sok szerepe nem lesz, csk egy poén a végére.... talán :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.18. 17:58:07

MQuC írta: Más: Supnat 5. rész

Jó kis emlékrész volt, mikor a Carry onra rákezdtek, libabőrös lettem. Egyébként , felhozták Adamet, a harmadik testvért, szerintem az évadban még kiszabadítják. A legvégén ki volt a "kiadó" ? Nem volt ismerős (lehet pont ő volt Adam? :D )

Jó kérdés, érdekes lenne elővenni őt. Aztán majd megint feláldozzák. :D
A kiadó a végén, (ha jól emlékszem rá régről) volt aki írta a történetüket meg adta ki a könyveket a sztorijaikkal.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.18. 17:53:54

Nem jutott eszembe a nevük :D Kisujj, na... De a rendes még mindig nem. :D

Más: Supnat 5. rész

Jó kis emlékrész volt, mikor a Carry onra rákezdtek, libabőrös lettem. Egyébként , felhozták Adamet, a harmadik testvért, szerintem az évadban még kiszabadítják. A legvégén ki volt a "kiadó" ? Nem volt ismerős (lehet pont ő volt Adam? :D )
Kép
messideco
Presidente del Barça

2014.11.18. 17:29:39

Igen :D Érdekes neveket adtál: vörös asszony, strici :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.18. 15:43:50

GoT 4. évad

Szóval: Akkor A strici és a nagyobbik Stark lány uralkodnak a völgy felett, Aria Bravosba utazik, hogy ő legyen az első kard egyszer gondolom, A Lenisterek széthullva, Bran' szárnyai bontakoznak, A vörös asszony és Baratheon valszeg beveszik Királyvárat, s most várjuk az 5. könyvet?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.17. 15:05:36

végeztem a spartacussal, jó volt. az 1., a 0. és a 3. évad nagyon jó volt, a második kevésbé tetszett, de az is rendben volt. én nagyon a szereplő cseréket sem bántam, belefértek. kár h mivel a történet ismert volt, így sok meglepetést nem okozott. azért a végén két könnycseppet csak sikerült elmorzsolnom :oops: :D

ami biztos: ez az egyetlen sorozat a világon ahol minden női szereplő megmutatta a cicijét és minden (legtöbbször éhező ) férfi tökéletesen kidolgozott testtel jelent meg a vásznon :lol: kár hogy nekem napi 20 deka kenyértől nem sikerül így kinéznem :lol:

jöhet a gengszterkorzó, reméljük jó lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.11.17. 13:46:39

TWD S05E06

Hasonló színvonalú rész volt, mint az előző kettő. Daryl visszamegy a sráccal, már csak az a kérdés, hogy Rick-ék kivégzik-e az atlantaiakat (szerintem nem).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Deus
Boixos Nois

2014.11.16. 20:55:41

soa

hubammeg, végre egy olyan rész amiről már tudok írni... a kis slenderman kölyök :lol: fuh, kicsinálja nagyit szó szerint... Ötletem sincs, hogy mi lesz a következő részben...
Sztem max. Jax száműzi Gemmát, így elmehet arra a Farmra Nero -val. Juice meg tuti ki fogja nyírni magát. Tigg meg... b+, travib.zi :mrgreen:
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.15. 17:58:06

SoA

Hajaj... :D Mondjuk ezt a szálat most elvileg elkéne húzni 3 részig még? Marks kijön akkor esetleg még keménykedik mert ismét az a kérdés merült fel bennem, mint előző rész után, h milyen szálak lesznek az utsó részekben? Mert a Gemmás az kevés.
Lin szál annyira nem izgat, most, h kiderült ennek fényében lesz kérdés. Mert ha nem öletik meg, lehet megpróbál visszavágni vmin keresztül? Kétlem, de ki tudja. :-k
Ezek a szerelmi szálak most sem tetszettek, nem arra vagyok kíváncsi, h ki-kivel van együtt... aztán lehet azért kellett bele, mert a sorozat végeztével tisztában legyünk azzal, h ki kivel éli le maradék, képernyőmentes életét. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.15. 13:29:25

soa

lecgetrediturambl :D

végre kiömlött a s*ar, remélhetőleg jövőhéten mindent elönt :lol: bízom benne, hogy jax komolyan veszi amit a kis slanderman mondott :D
lassan körvonalazódik a történet vége

kínaiak, markus sitten. bár utóbbi sztem kikerül és megölik. mano eladja esééknek az üzletrészt, ők békébeen lesznek a soával, akárcsak a niners. a nácik szerepe itt sztem le is zárul. lin kérdéses h meghal-e, annak ellenére h jax most már tudja h a mami a bad guy, de sztem dzsújsz meg fogja ölni... h juice-szal mi lesz nagy kérdés, nekem sanszos h nem lesz happyend, és nem veszik vissza, vagy valaki köcsöge lesz, vagy fel akasztja magát.. jax összejön az első nejével, tig a travival, chibbs nyomja a secret románcot a sheriffel. egyedül gemmának nem tudom milyen szerepet szánnak, az biztos h nem fog manoval piros pöttyös labdát dobálni az uncle farmján :lol:

zároképnek valami olyan tök jó lenne, h unser báttyó üldögél a kis lakókocsija lépcsőjén, szolidan spanglizgat és eltekint a horizont felé :lol:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.14. 20:34:55

SoA

BUMM!! Na végre. A következő rész nagyon pörgös lesz, mert ebben most lecsengették az összes lelki szálat. Vérengzés, leszámolás....:D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.14. 14:09:45

Supnat

Hát ez az utolsó rész nagy vt, 200. jubileumi epizódhoz méltán faja vt, nagyokat röhögtem. :lol:

Amúgy kíváncsi vagyok most akkor miről fog szólni az évad, lehet visszatérnek egy ideig a régi rész/darálás és semmi különösebb szál folyamathoz? :-k
Mert most Crowley, Cas is csöndben van ill. a vörös csajról akit egyszer benyomtak rész végére se hallani róla. Kb egyetlen szál ami minden részben ott van, h megy a drámázás és a "válság" közöttük, de hát az mindig is ment. Még lehetne Káin pecsétje, de azt is csak megemlítették néha, nem foglalkoztak vele különösebben. Cas szálon meg Metatron.
De ezek ellenére nekem tetszik az évad, nem is annyira hiányolom egyelőre az igazi fő szálat.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.13. 20:41:12

davi10 írta:Viszont a Brickleberry óriási :D
Jaj ez a sorozat.. :D Eszméletlenül beteg, a nyitójelenet a kedvencem. :lol:
davi10
Llegenda del Barça

2014.11.13. 20:27:28

Bár én várok a szinkronra, már az előző évad is nagy színvonalemelkedést hozott.
örömmel hallom, hogy egyre jobb, mert a Family Guy sajnos szerintem csúszik lefelé.
Viszont a Brickleberry óriási :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.13. 20:02:31

palesz77 írta:South Park új évadát nézi itt valaki rajtam kívül? :D Most néztem meg a 7. részt, hát ez valami fenomenális volt.. :lol: Oculus Riftről volt most szó,

hát én a végén már csak a fejem fogtam, ez durvább volt mint az Inception.. :D
Jelen. A másikon írtam is róla. Örülök, hogy végre nem csak fellángolásaik vannak, hanem úgy tűnik visszatérnek a sikeres formulához.

Maga a rész meg az évad eddigi legjobbja, kitettek magukért az írók.

Az Inceptiont nem überelheti :mrgreen: Viszont hatalmas volt, amikor a magyarázatoknál mindig jött egy jó hosszú fááákjúúú :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.13. 19:51:53

South Park új évadát nézi itt valaki rajtam kívül? :D Most néztem meg a 7. részt, hát ez valami fenomenális volt.. :lol: Oculus Riftről volt most szó,

hát én a végén már csak a fejem fogtam, ez durvább volt mint az Inception.. :D
Rinku
Director del Fútbol

2014.11.13. 19:49:29

soa

Jó volt, ahogy sz.rrálőtték a teljes Marks-crewt, de valamiért olyan baromi hiányérzetem van... Nem tudom miért, nem tudom megmagyarázni, de nem vagyok elégedett.

Juice, lettél volna öngyilkos. Tiget így szeretjük. :D Bobbyt nem gyászolja kb. senki, mindenki jókat k.rogat minden szembejövővel. Opie halála 2... Sutter, miért kell ezt így?

Death list: Gemma, Marks, Lin. Nakíváncsileszekezekreis.
Football, bloody hell. /SAF/
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.11.12. 12:22:13

Sokszor megfordul az ember fejében,hogy Martin beteg fejben,nem is kicsit... Ilyen sorozatot ép eszü ember nem tud írni. :lol:
Initom
Entrenador del Barça

2014.11.12. 12:15:53

MQuC írta:Bocs a dupláért, de igy az egyszerűbb. GoT 3. évad vége

Azt hittem meghül a vér bennem, mikor az öreg lemészároltatta Robot és a Starkokat. Kemény volt nagyon, én például nem is számítottam rá, csak, mikor már az anyja észrevette, hogy becsukják a kapukat.
Egyébként most nem tudom, mit hoznak ki ebből. Vagy a Targarian lány mindent leigáz, s átveszi a hatalmat (ezt tartom valószinűnek) vagy pedig Szövetkeznek a királyok a közös ellenség ellen, majd elosztják békésen a területeket.
Másik szál pedig a "királyölő". Róla azt gondolom, hogy megtanul bal kézzel vívni, letaszítják "GOFRIT" , majd a nagyfatert is kiiktatják, s kissé jobb útra térve uralkodnak majd. (Feltéve, ha a sárkányok anyja engedélyezi) :D Egyébként nagyon tetszik, hogy nem öl a lány a semmiért, s, hogy kiáll az értékek mellett. Eddig.
Még eszembejutottak a megmaradt Stark gyermekek. Sejtem, hogy nekik is nagy szerepük van még, a srác gondolom Hodort vezérli majd a trónból :D
Valaki, akinek vna kedve, világosítson fel, hogy jó úton járok-e.

Üdv a klubbnál fogsz még sírni :mrgreen: Kapizsgálsz pár dolgot,de sok olyan vár rád amire nem is számítanál :D Nehéz spoiler nélkül mondani akármit :D
Abi & Tito
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.12. 11:27:51

Annak fényében, hogy egy hét alatt lement ez a 3 évad, ez az utolsó szerintem holnap lepörög :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.11.12. 10:45:09

MQuC írta:

nem rossz gondolatok,kezd el nézni a 4. évadot,és pár kérdésre választ is kapsz!! :)
de vigyázz, a 4. évad brutálisan jó, darált le pár nap alatt :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.12. 10:39:33

Bocs a dupláért, de igy az egyszerűbb. GoT 3. évad vége

Azt hittem meghül a vér bennem, mikor az öreg lemészároltatta Robot és a Starkokat. Kemény volt nagyon, én például nem is számítottam rá, csak, mikor már az anyja észrevette, hogy becsukják a kapukat.
Egyébként most nem tudom, mit hoznak ki ebből. Vagy a Targarian lány mindent leigáz, s átveszi a hatalmat (ezt tartom valószinűnek) vagy pedig Szövetkeznek a királyok a közös ellenség ellen, majd elosztják békésen a területeket.
Másik szál pedig a "királyölő". Róla azt gondolom, hogy megtanul bal kézzel vívni, letaszítják "GOFRIT" , majd a nagyfatert is kiiktatják, s kissé jobb útra térve uralkodnak majd. (Feltéve, ha a sárkányok anyja engedélyezi) :D Egyébként nagyon tetszik, hogy nem öl a lány a semmiért, s, hogy kiáll az értékek mellett. Eddig.
Még eszembejutottak a megmaradt Stark gyermekek. Sejtem, hogy nekik is nagy szerepük van még, a srác gondolom Hodort vezérli majd a trónból :D
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.11. 13:23:40

SoA

sztem eséék is ki lesznek pakolva a játszótérről

Szerintem azt ne mengedik Ámerikában, hogy ennyire "rasszista" legyen a befejezés :D Az, hogy a feketéket és a barnákat is kiiktatják, aztán maradnak a hófehérkék, az túl mesebeli lenne. :D
Kép
Válasz küldése