Rinku írta: ↑2022.07.26. 16:17:56
Harminc vagyok, semmi nem változott.

Nagyon helyes kislány volt a Grand Budapest Hotelben.

Köszi a listáért, lesz miből mazsolázni.
...csak én eléggé szabados vagyok filmek tekintetében, kötelezően nem bírok megnézni semmit, ha háromszor ennyit élnék, talán akkor jutnék a végére mindennek, amit elolvasnék, megnéznék vagy meghallgatnék.
Jó, én is annyi vagyok, és olyan nagyon nálam sem, csak mostanában kizárólag kosztümös filmekben játszik, az meg nem nem kenyerem.

Régen mindent megnéztem, amiben volt, V&D is jó, Byzantium, City of Ember, Hanna, még a Lovely Bones giccstengerében is megfürödtem miatta. Én azt sajnáltam, hogy a Death Defying Acts-ban még nagyon pici volt, mert ott a felnőtt szexszimbólumommal, Catherine Zeta-Jones-al játszott együtt, de persze így is nagyon jó volt számomra a szereposztás. A Grand Budapest Hotelben és a Way Backben csak az zavart, hogy keveset volt benne.
A végével én is így vagyok, ha kötelezően meg kéne néznem valamit, bajban lennék.

Ezért nem voltam soha ilyen filmklubban, válogatós vagyok, hangulatfüggően nézek meg bármit, szerintem hasonló lehet, mint amit te is írtál.
Messideco: nem olvasatam, de nem is tudtam volna elképzelni, hogy olyan jó legyen. Ritkán, de vannak filmek, sorozatok, amik egyszerűen a jól megfogott hangulat miatt túlnövik a filmet, ebben pl biztos voltam, hogy így van.

A képek, Vedder zenéi, Emile Hirsh, a tempó, a szűkös, de jól kiválasztott dialógusok minden csak hozzátett az élet által jól megírt forgatókönyvre. Én John Green-el vagyok még így, Papartown, Looking for Alaska, amit hangulatban hozzáadnak, ahhoz a könyv nem tud felérni.
Összességében pedig nagyon ritka jelenség, 99%-ban fordítva van, fejből nem is tudnék még ilyet mondani, max pár olyat, ami méltó feldolgozás.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy