Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tudom, az első évadba is kidőlt amikor először használta az erőt. Csak kicsit komikus volt, de nem rossz értelemben.csababarca írta: ↑2020.12.05. 12:02:28Jó hát ott nem aludni feküdt le, hanem kimerült az erő miatt.
Mint ahogy a hajón is ahogy abbahagyta a kínzást, egyből kicsit összerogyott.
Jó hát ott nem aludni feküdt le, hanem kimerült az erő miatt.davi10 írta: ↑2020.12.05. 10:15:30Mando
Szép volt, jó volt, haladt a sztori.A bolygó nekem annyira nem tetszett, amiatt kicsit fanfilm-érzete volt a résznek. Rányomhattak volna legalább valami filtert, mert ez így bármelyik magyar kilátó is lehetett volna, nem éreztem autentikus Star Wars helyszínnek.
Ebben a "gyerek"mesében érdekes módon komolyabb politizálás van mint a filmekben, sőt olyan erőszakos jelenetek, ami mellett a Zsivány Egyes Vader jelenete lepkefing. De ja, gyereksorozat
Ezt pont nem bontja ki. De pl. a 66-os parancsot igen. A klónhadsereg létrejöttét igen. Az Erőszellemeket igen. Ezek mind kulcsfontosságú dolgok a filmekben, és ott egyik sem lett elmagyarázva rendesen.es olyan dolgokat kibont hogy miert feher valakinek a fenykardja.
Ez abszolut igy van. Mennyire kell elveszetnek lenni,hogy ennyire akarj azonosulni,vagy megelni egy filmbeni jelenetet,hogy krealj egy vilagot,amiben azon VESZEKEDSZ,hogy mit gondolhattak egy-egy jelenet,vagy a legjobb,egy-egy film kozott.csababarca írta: ↑2020.11.30. 17:26:09dévid villa írta: ↑2020.11.30. 17:13:59Igen, vannak benne gyermeteg részek (mondjuk a TCW-ben a harmadik évad közepétől kezdve nem nagyon van), de azért degradáljunk már le olyan sorozatokat, amik pl. elmagyarázzák a 66-os parancsot, a klónhadsereg megrendelésének körülményeit, az erőszellemesdit, a lázadás létrejöttét, stb... Azért ezek nem ilyen "Obi-Wan milyen cipőt viselt" marhaságok.
A Mandalorian létezését is annak köszönhetjük, hogy ezekben a sorozatokban a nép kultúrájába és történelmébe mélyen belementek, és ezek fokozatosan át vannak ültetve a sorozatba.
Persze, ezzel nincs baj.
De @miro. nem is ezt vitatta szerintem, hanem az sw fanok fanatizmusát. Tényleg van az a réteg, akik egy oldalra pillantásból is többoldalas teória értekezéseket tudnak írni, hogy az hogyan hatott és hathat a későbbiekre.
Ezek azért megmosolyogtató dolgok.
Főleg mivel ezek filmek, nem is sorrendbe készítve.
Konkrét példa: legutóbb arról volt a nagy vita egy fórumon, hogy Obi-Wan és Yoda miért a főbejáraton keresztül mentek be a Jedi templomba a 3. részben, miért nem csak beosontak valahol.
És erről oldalakon keresztül zajlott a vita.![]()
Mert, hogy tulajdonképpen Yoda is gyilkolt, és ÉLVEZTE!!! pedig mennyire nem Jedi tulajdonság.
Könyörgöm, az egy film, és annak a jelenetnek a célja az volt, hogy mutasson egy csihipuhit ahogy elfenekelnek Yodáék pár klónt. Ennyi, slussz passz. Sokan elfelejtik, hogy ez egy film/ sorozat, és hogy itt a készítők döntenek, nem a karakterek. Mint ahogy minden sorozatnál, filmnél így van. Ha az lett volna Lucas célja, hogy bemutassa Yoda és Obi-Wan lopakodó képességeit, akkor nyílván úgy írja meg a jelenetet, hogy valahol beszöknek.
És akkor most csak egy esetet írtam le.
Egyszerűen vannak olyan fanok, akik ezt szinte valóságosnak fogják fel, és a karaktereknek önálló gondolatokat, tetteket tulajdonítanak. Félelmetes valahol.
dévid villa írta: ↑2020.11.30. 17:13:59Igen, vannak benne gyermeteg részek (mondjuk a TCW-ben a harmadik évad közepétől kezdve nem nagyon van), de azért degradáljunk már le olyan sorozatokat, amik pl. elmagyarázzák a 66-os parancsot, a klónhadsereg megrendelésének körülményeit, az erőszellemesdit, a lázadás létrejöttét, stb... Azért ezek nem ilyen "Obi-Wan milyen cipőt viselt" marhaságok.
A Mandalorian létezését is annak köszönhetjük, hogy ezekben a sorozatokban a nép kultúrájába és történelmébe mélyen belementek, és ezek fokozatosan át vannak ültetve a sorozatba.
Azért a Rebelsnek és a TCW-nek is vannak igen gyermeteg részei.dévid villa írta: ↑2020.11.30. 15:36:45
Először talán nézd meg a TCW-t és a Rebelst, mielőtt azokkal vennéd egy kalap alá. Köszi. Legalábbis a cinikus válaszodból, meg a korábbi válaszaidból is úgy tűnt, hogy szerinted ez is csak buta gyereksorozat lett volna, mint az eddigiek, amelyekben csak a fentebb leírt komolyságú dolgokról van szó. Holott az eddigiek sem voltak azok. A bennük lévő információk, történések ma már megkerülhetetlenek, mint ahogy az a Mandalorian-on is jól látszik.
A Detours egy bohózatnak készült, komoly funkciója sosem lett volna amúgy.
miro. írta: ↑2020.11.30. 15:24:29De megmagyaraztak volna benne,hogy Obi wannak kisebb volt a csizmaja,es ezert nem esett le ott ahol anakin igen a mustafaron.davi10 írta: ↑2020.11.30. 10:00:44Én is leszedtem most a Rebels-t, valamikor nekiugrok "rendesen" végignézni.
2010-ben bejelentették a Star Wars Detours-t, egy animációs vígjáték sorozatot, amit a Robot Chicken-es arcok közreműködésével csinálnak.
A Disney "hatalomátvételkor" kukázták az egészet, pedig 2 évadnyi rész már kész volt és valami 60 rész forgatókönyve is megvolt.
Most kikerült egy kész epizód, csodáljátok:
https://www.youtube.com/watch?v=1wO0ZudtGeU
Hát nem én lettem volna a célközönség![]()
Lett volna megint egy seregnyi hulye,aki ez miatt vegig nezett volna 370 reszt.
De megmagyaraztak volna benne,hogy Obi wannak kisebb volt a csizmaja,es ezert nem esett le ott ahol anakin igen a mustafaron.davi10 írta: ↑2020.11.30. 10:00:44Én is leszedtem most a Rebels-t, valamikor nekiugrok "rendesen" végignézni.
2010-ben bejelentették a Star Wars Detours-t, egy animációs vígjáték sorozatot, amit a Robot Chicken-es arcok közreműködésével csinálnak.
A Disney "hatalomátvételkor" kukázták az egészet, pedig 2 évadnyi rész már kész volt és valami 60 rész forgatókönyve is megvolt.
Most kikerült egy kész epizód, csodáljátok:
https://www.youtube.com/watch?v=1wO0ZudtGeU
Hát nem én lettem volna a célközönség![]()
Igen, azt láttam, hogy arra építi a 2. fanfilmet, hogy Vader levadássza Windu-t a Naboo-n vagy valami ilyesmi.dévid villa írta: ↑2020.11.28. 16:47:51Nincs életben Mace Windu. SWTheory-val meg nem érdemes foglalkozni szvsz, sokkal jobb és minőségibb SW csatornák léteznek is léteznek nála (itthon Rixon, külföldön meg SWExplained). De ami a leginkább unszimpatikus a csávóban az az, hogy, milyen gyorsan tudja a véleményét változtatni annak érdekében, hogy ne veszítse el a feliratkozóit. Például neki őszintén tetszett Az ébredő Erő és a Skywalker kora, a TLJ-t meg nem igazán szerette, majd miután a rajongóin látta, hogy egyik filmért sincsenek oda, elkezdett igazodni hozzájuk, most meg ott tart, hogy a sequelt nem is tekinti kánonnaknagyon hiteles... A fanfilmje meg eszméletlenül túlértékelt. Ez annyiban kapcsolódik Mace Winduhoz, hogy a fanfilmjében elvileg őt akarja visszahozni, szóval innen ered ez a fétise.
dévid villa írta: ↑2020.11.27. 17:33:37Hát igen, aki nem nézte minimum a Clone Warst, az nem fogja annyira értékelni ezt a részt, mert amúgy maga az epizód nem volt nagy szám. A visszatérő karakter és a hozzá kapcsolódó érzelmek, illetve a karakter által bedobott nevek, easter egg-ek voltak azok, amik ütöttek, de ehhez ismerni kell a hátteret.