Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon királyságos lett!!!kanty írta:Új Eminem szám:
http://www.youtube.com/watch?v=o1Af8RrmLPY
Üdv a klubban!Gareth Tello írta:Ahogy az enyéimnél is, tisztelet a kivételnek.lui1698 írta:Szerintem az embereknél már működik az "autoskip" a hsz-eidnél ebben a topicban.![]()
![]()
Ezzel csak az a baj, hogy nem.S.Agüero írta:Szerintem Kash is csak a a csajok miatt képes meghallgatni őket.kash barátunk meg hatalmas zenét linkelt, erre még matykó is elismerően csettintene
Ne már, mostanában nem is nyomok ilyen David Guettákat.![]()
Amiket linkelek mostanában, abból egyik sem jön be?
Ahogy az enyéimnél is, tisztelet a kivételnek.lui1698 írta:Szerintem az embereknél már működik az "autoskip" a hsz-eidnél ebben a topicban.![]()
1. Hát akkor örülök, szerintem Lukácsban az egészséges "rocker-önbizalom" megvan, én nem látom, hogy ennyire nagy lenne a baj.Rinku írta:
Én a helyedben azért jobban végig gondolnám ezt az egészet...davi10 írta:
De Fluorokra, SP-kre, meg minden évben 20 Xfaktor, Megasztár felfedezettre van igény.
csak anniyra sántít mint a "álművies dalszövegeivel és ezzel a sok tingli-tangli, herélt hangú lemezeikkel. "Rinku írta:+1: az üvöltök mint az állat jobban sántít, mint egy nyílt töréses, ha ezzel akarod kifejezni a rockot, de legalábbis jelen esetben a Tankcsapda zenéjét.
+2: a Kispál szerinted milyen műfajú?
Szerintem az embereknél már működik az "autoskip" a hsz-eidnél ebben a topicban.S.Agüero írta:Amiket linkelek mostanában, abból egyik sem jön be?
Szerintem Kash is csak a a csajok miatt képes meghallgatni őket.kash barátunk meg hatalmas zenét linkelt, erre még matykó is elismerően csettintene
Hát nekem az égvilágon semmi bajom nincs Lukáccsal, de ha körülnézek, hogy kis hazánkban kik a "zenészek" egyből félisten magasságokba emelkedik a szememben.Rinku írta: ha nem hallanám és látnám élőben, hogy Lukács mekkora gyökér lett és lett minden második szava a "szájonb.szott", akkor azt mondanám, hogy ő a Kossuth-díj gyanús figura, nem Lovasi a tök semmitmondó, álművies dalszövegeivel és ezzel a sok tingli-tangli, herélt hangú lemezeikkel.
Ez az ereszd el a hajam szerintem is rohadt infantilis, sikerült minden felépített tekintélyüket porig alázni azzal, hogy totálisan elk.rvultak (bocsánat, jobb szót erre nem tudok írni, az hogy eladták magukat, az nem elég reális), Sopronis reklámokban szerepelnek, nevüket adják ilyen tök férfias limonádékhoz, meg ugye amit te is kiemeltél, ez a hajlóbálás, s a többi. De a régebbi zenéknek tudok hitelt adni még. Azok megérdemlik, homlokegyenest van egy '95-s és egy 2009-es album. Csak egy zenét kell meghallgatni mindkettőről, az ember már tudja is.visca el barca írta:![]()
én pl nagy kispálos vagyok, 1000x jobban bejön mint a leng a hajam a ventillátortól és üvöltök mint az állat zene. nem mindenki szereti a rockot![]()
kash barátunk meg hatalmas zenét linkelt, erre még matykó is elismerően csettintene
Rinku írta:nem Lovasi a tök semmitmondó, álművies dalszövegeivel és ezzel a sok tingli-tangli, herélt hangú lemezeikkel
Több momentumban is csatlakozok davi10 kollégámhoz, nekem is a Föld és ég a kedvencem, ritka szép és őszinte zene, ha valami, akkor ez zeneileg és szövegileg is nagyon, de nagyon össze lett rakva, ezzel a srácok bizony toronymagasra tették a lécet, mivel ez egy remekmű.
Egyszerű dal