Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megköszönném szépen ezt a kis infót. Egyébként mennyibe fáj kb. egy ilyen pack? Úgy tudom 3 pár lencsét kapsz.. Az gondolom 3 +-1 hónapgergo9 írta: Most van vhol vmi akció hogy kapsz vmennyi hónapnyi lencsét kipróbálásra ingyen. Ilyen reklámcsomag ha érdekel pontosabban utánaérdeklődök majd.
Küsz Neked is. Utánanéztem, Ofotértben lencse mellé ajándék keret is járL.Messi 10 írta: Az első felében sajnos nem tudok segíteni, de én mindenféleképp Ofotértet ajánlanák. Jó pár éve szemüveges vagyok, eddig mindig minden ott lett csináltatva, korrektek, árban se vészes és segítőkészek.
Packard Bell Easynote TJ65, Win7. Kell ehhez valamilyen driver? Azt gondoltam, hogy alapból fent van...Slither írta:Milyen laptop/op. rendszer? Fent van a driver?Rinku írta:Skacok, hogy tudnám a laptopomba beépített webkamerát bekapcsolni?Szeretnék képet készíteni, de ezen a másínán nem tudok kiigazodni, segítene valaki?
Köhi!:P
Milyen laptop/op. rendszer? Fent van a driver?Rinku írta:Skacok, hogy tudnám a laptopomba beépített webkamerát bekapcsolni?Szeretnék képet készíteni, de ezen a másínán nem tudok kiigazodni, segítene valaki?
Köhi!:P
De így bunyózni is para, nem? Vagy nem mozdulhat el egy ütéstől?gergo9 írta:Kontaktlencsém van immáron 7éveÉn sport miatt tértem át rá mivel már zavaróan gyenge volt a szemem, szemüvegben pedig kevesen bunyóznak.
Az első felében sajnos nem tudok segíteni, de én mindenféleképp Ofotértet ajánlanák. Jó pár éve szemüveges vagyok, eddig mindig minden ott lett csináltatva, korrektek, árban se vészes és segítőkészek.Primitive írta: A másik meg, hogy mivel Vajdaságban lakom, viszont Mo.-n tanulok, ezért ajánlhatnátok valami megbízható magyarországi (és olcsó) optikus üzletet, mivel fogalmam sincs milyen alternatíváim vannak, és ott szeretnék lencsét vásárolni...
![]()
Kicsit lehet túl sok volt a kérdés, de remélem segítetek!![]()
Nagyon köszönöm szépenLM10 írta:TessékFirefox írta:Múltkor volt linkelve egy szám, azt hiszem valami Barca bajnokavató vagy valami ilyesmi. Valami Jorsh vagy ki énekli. Egy videóban volt benne, és onnan kértük egy páran. Ennek kellene a címe.
Előre is köszi.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Lf0Iii7i90M
TessékFirefox írta:Múltkor volt linkelve egy szám, azt hiszem valami Barca bajnokavató vagy valami ilyesmi. Valami Jorsh vagy ki énekli. Egy videóban volt benne, és onnan kértük egy páran. Ennek kellene a címe.
Előre is köszi.
A hangkártyád programjában, vagy a rendszer hangerő kezelőjében nézz körül. Nekem egyszer olyan volt, hogy valamiért abszolút elment a hang játék közben, és napokig nem jött semmilyen hang a hangszóróból, én is a rendszer hangerőkezelőjében tudtam visszaállítani.Firefox írta:Szevasztok!
Olyan problematikám lenne, hogy nem működik a hangszóróm. Vagyis működik, de ahogy megy a zene, mellé játszik egy hülye dallamot, és egy kicsit zavar, hogy Tankcsapdát hallgatnék, és egy rajzfilmdalra emlékeztet.
Szóval hol lehetne ezt kikapcsolni? Vagy legalábbis megszüntetni ...
Hát kapcsold be a vsync-et elvileg az lehet a gond.socio66 írta:olyan 'problémám' van,elég régóta,hogy egy bizonyos idő után begyorsulnak a játékok a gépemen.
szóval ha mondjuk 1,5-2 órát be van kapcsolva a gép,és utána elindítok egy játékot,akkor az így begyorsul,rosszul fut.
ugye logikusabb lenne ha lassulna,vagy szaggatna,de ennek mi lehet az oka?
nekem nem. a legújabb firefoxom van.miihii írta:Másnál is bejön egy reklámoldal a Facebook betöltése előtt? Mint az nso-n a fogadási ajánlat,itt is mindig megjelenik vmi hirdetés és cs utána jön be a FB. Ráadásul arra az oldalra vezet,aminek a reklámja megjelenik (sporthirado, vmi utazási cucc,meg ilyenek...). Ez elég zavaró,h lehet leszedni?
Milyen böngészőt használsz? Mozilla Firefoxhoz meg Google chrome-hoz is létezik egy Adblock nevű kiegészítő, amivel el tudod tüntetni.miihii írta:Másnál is bejön egy reklámoldal a Facebook betöltése előtt? Mint az nso-n a fogadási ajánlat,itt is mindig megjelenik vmi hirdetés és cs utána jön be a FB. Ráadásul arra az oldalra vezet,aminek a reklámja megjelenik (sporthirado, vmi utazási cucc,meg ilyenek...). Ez elég zavaró,h lehet leszedni?
chonggy írta:Egy (valszeg) elég hülye kérdésem van:
Miért van az,hogy a számitógép nem akarja felismerni a mobilomat?USB-vel van kapcsolva,a mobilon meg is jelenik az a kis kép,meg a PC is "keresi",de egy idő után azt irja ki,h "driver not found"... Nem kaptam semmiféle CD-t,úgyh nem hiszem h vmit fel kéne dobni a gépre...