0-1 Lyoin-EvianT.G H
Kasimpasa-Galata V
Lukko-TurkuPS H
Farjestad-Rogle H
Khimky Mo-Maccabi T.A H
200

esélytelen, hogy a németek nyerjenek szerintem. ha Heinevetter kifog egy jó napot, akkor 3-4 góllal megússzák.Firefox írta:Mára kis kézi:
Argentína - Tunézia H
Franciaország - Németország V
??
tegnap írta:mostanában 500 ért rakok,úgy hogy megduplázom
szilveszterre sikerült összerámolni 500 ft ból 5000 et...ami el is párolgott
Most kezdtem újra.
Mai:
Lazio-Atalanta H 2-0 1,57
Napoli-Palermo H 3-0 1,30
Mu-Pool 1-0 H 1,19
500 1.215
New England-Houston H 1,23
Mu-Pool H 1,80 H
500 1.105
szerk : mindig hallgassatok a megérzésre.
10 perce verem a fejem a falba hogy nem raktam meg Tunéziát...no meg az OFI-Arist 2,4 ért H ba
tegnap 2/2
maiak:
Le Mans-Adecco H 1,49 pipa 19-34 ről jöttek vissza :O
Radnicki-Skopje H 1,21 pipa
Dél-Korea-Szlovénia V 1,15 pipa
500 1.035
másik ment az elsőn sajna ..a Monaco vitte...ez volt:
Kuznetsova-Domingez H 1,21
Haas-Niemien H 1,33
Monaco laval H
végül ezt raktam mert rájöttem h a juve meccs holnap leszXCsabesz11 írta:Szép csak jöjjön össze !nemtom99 írta:mára talán egy ilyen:
QPR - Tottenham V
Troyes - Lyon V
Parma - Juventus V
10006000
Szép csak jöjjön össze !nemtom99 írta:mára talán egy ilyen:
QPR - Tottenham V
Troyes - Lyon V
Parma - Juventus V
10006000
Sajnos már alig van ilyen a neten. Egyszer volt egy nagyon jó oldal. csak kiválasztottad hány két,háromesély,hány fix és kidobta a kulcsot és még azt is megnézhetted mit hozhat. megszűnt.... én vettem egy tkulcsos könyvet. majd megnézem, mert még nincs a kezemben.barca2010 írta:Egy kis segítség kellene. Szeretnék totózni! Régebben játszottam már, csak nem találom a 6 fix, 7 kétesélyes játéknál, a kétesélyek bontását. Azt tudom, hogy 16 oszlop, de a bontást már elfelejtettem. Ha valaki képben van, vagy tud egyjó linket ahol meg tudom nézni azt meg köszönném!
elég neccesek. amit semmiképp sem raktam volna,az a norwich. nekem túl necces. a real-t én gólra tenném mindenképp. nincs védelem és crdavi10 írta:Mára ezeket tuti megteszem, de még szemezgetek:
142 Norwich - Newcastle H 2,13
A Newcastle idegenben nyeretlen, főleg most, Demba Ba eladása után nem hiszem, hogy tudnak majd gólt szerezni, a Norwich meg igaz kikapott az utolsó meccsein, de a City meg a Chelsea ellen nem számít
136 Denver - Baltimore H 1.25
Manning pap elég jól adja mostanság és ahogy olvastam 11 meccses győzelmi szériában van a Denver, nem jelenthet akadályt.
137 San Francisco - Green Bay V 2.14
Itt Aaron Rodgerst tudnám kiemelni, ő sincs éppen rossz formában![]()
196 New England - Houston H 1.23
Tom Brady nagyot játszik kb. minden meccsen, erős támadó egységük is van, szerintem a Super BoWl-t is ők nyerik, nekik is szurkolok.
Még azon agyalok, hogy az Osasuna - Realon 2,5nél több vagy félidő V-re tegyem?
a parma nem rossz,egy x simán benne vanParma - Juventus V
Köszi, erre a Blazers tippre kicsit büszke vagyokdaffy írta: gyönyörű![]()