Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
redlions írta:Kis újítás a részemről. Magamról.....
Vettük Pádi! És köxxx!Pádi írta:Sziasztok! Bocsi, hogy csak igy feltüntem, majd eltüntem, de fönökömmondta nem kéne írogatnom, sőt, dolgoznom kellene. Azért olvaslak titeket minden nap, és szurkolok veletek. Hajrá Barca!!!! Üdv mindenkinek.
Nem hiszem,mert nem fogunk talizni egy jó dasrabig...max a Barcás találkán,de akkor meg nem lesz víz,vagy nem tudom...LG írta:Akkor majd mi beledobunk!Zsolti írta:Oké,csak nagyon félek ám a víztől:DBoixos írta:igaza van a srácoknak, úszni nagyon jó! én is viszem nemsokára a kislányomat, mert nem lehet elég korán elkezdeni. ráadásul ezt aztán 1000 éves koráig nyomhatja az ember, úgyh Zsolti, húzzál bele!
Akkor majd mi beledobunk!Zsolti írta:Oké,csak nagyon félek ám a víztől:DBoixos írta:igaza van a srácoknak, úszni nagyon jó! én is viszem nemsokára a kislányomat, mert nem lehet elég korán elkezdeni. ráadásul ezt aztán 1000 éves koráig nyomhatja az ember, úgyh Zsolti, húzzál bele!
Oké,csak nagyon félek ám a víztől:DBoixos írta:igaza van a srácoknak, úszni nagyon jó! én is viszem nemsokára a kislányomat, mert nem lehet elég korán elkezdeni. ráadásul ezt aztán 1000 éves koráig nyomhatja az ember, úgyh Zsolti, húzzál bele!
Na jo! Nagyott tuloztam.Lujo írta:LG: Azért 1 nyáron kötve hiszem, hogy megtanulna valaki profi szinten úszni. Ahhoz azért csak több idő kell.