Nem vagyok vmi izmos élménybeszámoló-írásban, de azér megpróbálok vmit összedobni
Hétfőn éjfél körül indultunk Szhelyről, Ausztriából nem sokat láttam, mert jó korán elauldtam, amikor felébredtem, már egy olaszországi Autogrillnél pihentünk
Utána megint csak aludtam egy jó nagyot, amikor felébredtem Genova már csak 150-200 km volt

Genova nagyon szép város, és iszonyat idiótán közlekednek ott az emberek

Meg is álltunk, hogy keresünk vmi hotelt, ahol alszunk, de úgy döntöttünk inkább Barcelonába, vagy Franciaországba alszunk.

Lementünk egy kicsit a tengerparta. Nem volt vmi jó, bazi nagy kövek voltak, el is vágtam a kisujjamat
Genovától a francia határ nincs messze, addig aludtam egy kicsit

Nice környékén álltunk meg egy benzinkútnál. Ott fater audt egyet. Nice után jó sokat aludtam (

), amikor felébredtem már ki volt írva, hogy Barcelona xxx km

Estefelé már nagyon fáradt volt mindenki, ezért megálltunk a Hotel du Village Catalan-ba még Spanyolország előtt

Jó kis hotel, finom volt a reggeli
Másnap elindultunk Spanyolországba. A hoteltől kb. 10 perc alatt el lehet érni a spanyol határt. Nekünk ez 45 perc alatt sikerült. Valakit nagyon kereshettek a határon, mert mindenkit ellenőriztek, ott volt a rendőrság, határőrség.

De aztán sikerült átmenni és már Spanyolországba voltunk
Barcelonába nagyn sokat keringtünk, de végülis megtaláltuk a stadiont

Az hihetetlen volt, amikor mentünk az úton és egyszer csak megpillantottam a stadiont

Fater nem jött be a stadionba, ő sétált addig egyet a belvárosba.
A stadionról most nem írok semit. Majd a képek alá írok egy kis kommentárt
Utána ettünk egyet, majd megnéztük a Sagrada Familíát. Este pedig lementünk a tengerpartra
Ezután sajnos indultunk is

A kocsiba egyből elaludtam

Franciaországba ébredtem, Nicetől 130 km-re voltunk. Cannesba megálltunk, lementünk a strandra. Nagyon szép volt, 3-4 óráig ott voltunk

Én hülye nem kentem be magam naptejjel, rendesen le is égtem
Az autóba ismét aludtam

Verona után álltunk meg és aludtunk egyet. Reggel már arra ébredtem, hogy Lignanoba megálltunk és megyünk le a strandra

9ig maradtunk ott, mer addig volt ingyenes a parkolás

Utána már nem történt semmi különös...
Még annyit, hogy Barcelona nagyon szép város. Ezt nem elfogultságból mondom, ahány nagyvárosba voltam, talán Barcelona a legszebb ezek közül.

Anyukámnak is nagyon tetszett, azt mondta, hogy ide érdemes lenne visszajönni