Sportfogadás
voltak itt problémák
még szerencse,hogy a pénz nem került "semmibe",amiből buktam

Stoke -S'oton 1-3 félidőben tippmixxgyilkos 
de a wigan és a reading is vezet ,hozhatják a két 500 as mixxem.
szerk:
Stoke gólt lőtt 2-3 20 perc.. hm hm
Villa-Wigan 0-3 ez már jött. Lambertet kirúgják. 3 meccs 15 kapott gól 0 rúgott
reading-WH 1-0 továbbra is
a city emberhátrányban rugdalja a gólokat :O nowrich-city 2-4

de a wigan és a reading is vezet ,hozhatják a két 500 as mixxem.
szerk:
Stoke gólt lőtt 2-3 20 perc.. hm hm
Villa-Wigan 0-3 ez már jött. Lambertet kirúgják. 3 meccs 15 kapott gól 0 rúgott
reading-WH 1-0 továbbra is
a city emberhátrányban rugdalja a gólokat :O nowrich-city 2-4
Abi & Tito
egyelőre nem,de hálálkodok is,mert a miamin buktam volna éjjel. nem figyeltem,hogy nincs wade..Game90 írta: Daffy, NBA-t tolod még? Mert azokat a tippeket is megoszthatnánk egymással
-
- aka Game90
Én benne lennékFtcSikiHun írta: Egyébként nem gondoljátok, hogy lehetne csinálni egy tippmixbandát?
Facen vannak tippoldalak, itt is csinálhatnánk, hogy minden nap leírjuk a tippjeinket, és akkor mindenki tud válogatni. Néha egy kis elemzés. Akkor legalább a topic is feldobódna, és többet nyerhetnénk. Persze ehhez legalább 4-6 ember minimum kéne.

Én lemaradtam a mai fordulóról, pedig Swansea W ment volna, mondjuk a Stoke hatalmas kabaré, 19 forduló alatt kaptak 14 gólt, most meg egy félidő alatt hármat. A Southampton-tól...
Arsenal - Newcastle: Senal sorozatban 3W, de ez nem jelent semmit, bűnrossz a játékunk. De a Castle sincs nagy formában, utóbbi 5 meccsükön 1W (az is a QPR ellen) és 4L, bár a ManUnited ellen nem voltak rosszak.
Tipp: döntetlen vagy Newcastle @2.75
Daffy, NBA-t tolod még? Mert azokat a tippeket is megoszthatnánk egymással

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
200ft-ot szerintem mindenképp megértFtcSikiHun írta: a Norwich-City-t továbbra se érzem vendégnek. Persze esélyesebbek, de szerintem ott meglepetés lesz.

leizzadtam a tottenham meccsen,véletlenül nem a "2.5nél több gól" tippemet raktam,hanem a 2-3 gólt.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Az első szelvényt még tegnap raktam, és ma mentem le megint, de elfelejtettem miket raktam, így keresztbe húztam magamnak. de így legalább biztos, hogy egyik jön.daffy írta:a fulham meccsek ütik egymást a két szelvényen. ha a swansea-t érzed,akkor miért toltad meg nagy téttel az elsőben?

a Norwich-City-t továbbra se érzem vendégnek. Persze esélyesebbek, de szerintem ott meglepetés lesz.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
a fulham meccsek ütik egymást a két szelvényen. ha a swansea-t érzed,akkor miért toltad meg nagy téttel az elsőben?
nekem 2 van mára:
mu-wba 2.5nél több gól 1.49
city gól 1.15
arsenal gól 1.11
1.9es odds
sunderland - tottenham 2-3gól
norwich - city v
stoke - southampton h
newcastle gól
everton - chelsea mind2 betalál
liverpool gól
18.19es odds
hajrá
nekem 2 van mára:
mu-wba 2.5nél több gól 1.49
city gól 1.15
arsenal gól 1.11
1.9es odds
sunderland - tottenham 2-3gól
norwich - city v
stoke - southampton h
newcastle gól
everton - chelsea mind2 betalál
liverpool gól
18.19es odds
hajrá
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.12.29. 21:02:31-kor.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
na akkor a mai meccsek, nem elemzek mindent:
papírforma mix:
Magyarország-Románia H 1,10 ez azt hiszem egyértelmű.
*(1-0)Aston Villa-Wigan H 1.36
*(1-0)Fulham-Swansea H 1.30
Man.UTD-West Brom H 1.35
Stoke-Southampton Stoke gól igen H 1.20
Ezeket csak nagyobb téttel érdemes megrakni.
Odds: 3.15
4/5 kombi:
Sunderland-Tottenham V 2.10-Spurs jó formában van, hiányzók nincsenek, a Sunderlandba hiányzik egy középső védő, a CSK.
Aston Villa-Wigan D 3.25-Mindkettő csapat nagyon rossz formában van, az Aston Villa most belefutott két nagy pofonba (Chelsea,Spurs) de nem hiszem, hogy megtudná őket verni vendégbe a Wigan. Viszont annyi hiányzójuk van, hogy a győzelmük is kétséges. Eléggé háromesélyes meccs, szerintem X.
Fulham-Swansea V 3.15-ez lesz számomra az egyik meglepetés. A Swansea jó formában van, a nagycsapatokat elég szépen megfogják, a Fulham pedig egyre gyengébb.
Reading-West Ham 2-3 gól 1.93- Ezt a meccset Daffyra hagyatkozva raktam meg. Háromesélyes meccs, csak gólra érdemes rakni.
Stoke-Southampton H 1.84-Ez szerintem mindenki szerint papírforma. A Stoke otthon veretlen, jó formában vannak, a Southampton meg eléggé a tabella alján.
Vaddisznó-ezeket nem magyaráznám, mert csak megérzésekre húztam, illetve , hogy sok meglepetés van az angol 2.ba:
Arsenal-Newcastle Newcastle lő gólt H 1.54
Bolton-Birmingham H 2.00
Bristol-Peterborough H 2.30
Burnley-Leicester V 2.30
Cardiff-Millwall D 3.35
Nottingham-Crystal D 3.15
Wolverhampton-Ipswich V 3.05
Eredő odds: 524,39
ezt csak kis téttel ajánlom.
papírforma mix:
Magyarország-Románia H 1,10 ez azt hiszem egyértelmű.
*(1-0)Aston Villa-Wigan H 1.36
*(1-0)Fulham-Swansea H 1.30
Man.UTD-West Brom H 1.35
Stoke-Southampton Stoke gól igen H 1.20
Ezeket csak nagyobb téttel érdemes megrakni.
Odds: 3.15
4/5 kombi:
Sunderland-Tottenham V 2.10-Spurs jó formában van, hiányzók nincsenek, a Sunderlandba hiányzik egy középső védő, a CSK.
Aston Villa-Wigan D 3.25-Mindkettő csapat nagyon rossz formában van, az Aston Villa most belefutott két nagy pofonba (Chelsea,Spurs) de nem hiszem, hogy megtudná őket verni vendégbe a Wigan. Viszont annyi hiányzójuk van, hogy a győzelmük is kétséges. Eléggé háromesélyes meccs, szerintem X.
Fulham-Swansea V 3.15-ez lesz számomra az egyik meglepetés. A Swansea jó formában van, a nagycsapatokat elég szépen megfogják, a Fulham pedig egyre gyengébb.
Reading-West Ham 2-3 gól 1.93- Ezt a meccset Daffyra hagyatkozva raktam meg. Háromesélyes meccs, csak gólra érdemes rakni.
Stoke-Southampton H 1.84-Ez szerintem mindenki szerint papírforma. A Stoke otthon veretlen, jó formában vannak, a Southampton meg eléggé a tabella alján.
Vaddisznó-ezeket nem magyaráznám, mert csak megérzésekre húztam, illetve , hogy sok meglepetés van az angol 2.ba:
Arsenal-Newcastle Newcastle lő gólt H 1.54
Bolton-Birmingham H 2.00
Bristol-Peterborough H 2.30
Burnley-Leicester V 2.30
Cardiff-Millwall D 3.35
Nottingham-Crystal D 3.15
Wolverhampton-Ipswich V 3.05
Eredő odds: 524,39
ezt csak kis téttel ajánlom.

részemről ok.FtcSikiHun írta: Egyébként nem gondoljátok, hogy lehetne csinálni egy tippmixbandát?
Facen vannak tippoldalak, itt is csinálhatnánk, hogy minden nap leírjuk a tippjeinket, és akkor mindenki tud válogatni. Néha egy kis elemzés. Akkor legalább a topic is feldobódna, és többet nyerhetnénk. Persze ehhez legalább 4-6 ember minimum kéne.

Abi & Tito
akkor elkezdem felsorolni az angol meccseket és lehet hozzáfűzni:
sunderland - tottenham: 2.5nél több gól.1.79. a spurs meccsein potyognak a gólok,remélhetőleg nem most szakad meg. ezzel voltam a listában leginkább meglőve,mert nem volt olyan tipp,amit akárcsak tét nélkül is bátran mertem volna állítani. ez jutott
52. perc 1-2
villa - wigan:
(1-0) Aston Villa - Wigan H. 1.36 mind2 csapat tragikus. a lőtt gólok száma 19 forduló alatt 19 és 15. botrány. ennek a dupláját kapták. egyaránt kellenek a pontok. a hazai pálya miatt úgy gondolom a villa nem kap ki. 0-3
fulham - swansea: az eredmény nálam kérdéses,maradnak a gólok. ebben az átlagukat tippelem,vagyis 2-3 gól. 1.93ért 1-2
mu - west brom: 2.5nél több gól.1.49ért nekem ajándék. a lyunájtid jó elöl,de szhar hátul. a westbrom pedig meglepően jól muzsikál,remélhetőleg be tudnak szállni a termésbe. 4-5gólt várok,de 2nél többet mindenképp.
2-0
norwich - cici: ez nálam vendég. kötelező a győzelem. 1.6.
nézegettem a city lő gólt-t,de olyan kicsi az odds,hogy nem éri meg.3-4
reading - west ham. két rossz formában lévő,amúgy is gyenge csapat. eredményre tippelni nem szabad, 2-3gól. 1.93ért1-0
stoke - southampton H 1.84. a southampton idegenben 8ból 6szor bukott. 9:21es gólkülönbséggel. a stoke otthon remek,veretlenek,de kevés gól születik a meccseiken. vagy 2.5nél kevesebb vagy hazai a meccs. nekem az utóbbi. 3-3
arsenal - newcastle: nekem ez nem kérdés,newcastle lő gólt. 1.54
az arsenal védelmének és a newcastle támadóinak is megvan a meccsenkénti legalább 1 gól. remélem itt is simán meglesz.
everton - chelsea. mind2 csapat lő gólt. 1.69. két jó csapat,jó formában,akik sokgólos meccseket produkálnak. miért ne lenne az egymás elleni is az,találjon be mindkettő.
qpr - pool. pool szerez gólt 1.23. a qpr nem az a világverő csapat,kapni fognak legalább egyet.
sunderland - tottenham: 2.5nél több gól.1.79. a spurs meccsein potyognak a gólok,remélhetőleg nem most szakad meg. ezzel voltam a listában leginkább meglőve,mert nem volt olyan tipp,amit akárcsak tét nélkül is bátran mertem volna állítani. ez jutott
52. perc 1-2
villa - wigan:
(1-0) Aston Villa - Wigan H. 1.36 mind2 csapat tragikus. a lőtt gólok száma 19 forduló alatt 19 és 15. botrány. ennek a dupláját kapták. egyaránt kellenek a pontok. a hazai pálya miatt úgy gondolom a villa nem kap ki. 0-3
fulham - swansea: az eredmény nálam kérdéses,maradnak a gólok. ebben az átlagukat tippelem,vagyis 2-3 gól. 1.93ért 1-2
mu - west brom: 2.5nél több gól.1.49ért nekem ajándék. a lyunájtid jó elöl,de szhar hátul. a westbrom pedig meglepően jól muzsikál,remélhetőleg be tudnak szállni a termésbe. 4-5gólt várok,de 2nél többet mindenképp.
2-0
norwich - cici: ez nálam vendég. kötelező a győzelem. 1.6.
nézegettem a city lő gólt-t,de olyan kicsi az odds,hogy nem éri meg.3-4
reading - west ham. két rossz formában lévő,amúgy is gyenge csapat. eredményre tippelni nem szabad, 2-3gól. 1.93ért1-0
stoke - southampton H 1.84. a southampton idegenben 8ból 6szor bukott. 9:21es gólkülönbséggel. a stoke otthon remek,veretlenek,de kevés gól születik a meccseiken. vagy 2.5nél kevesebb vagy hazai a meccs. nekem az utóbbi. 3-3
arsenal - newcastle: nekem ez nem kérdés,newcastle lő gólt. 1.54
az arsenal védelmének és a newcastle támadóinak is megvan a meccsenkénti legalább 1 gól. remélem itt is simán meglesz.
everton - chelsea. mind2 csapat lő gólt. 1.69. két jó csapat,jó formában,akik sokgólos meccseket produkálnak. miért ne lenne az egymás elleni is az,találjon be mindkettő.
qpr - pool. pool szerez gólt 1.23. a qpr nem az a világverő csapat,kapni fognak legalább egyet.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.12.29. 21:02:58-kor.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
FtcSikiHun írta: Egyébként nem gondoljátok, hogy lehetne csinálni egy tippmixbandát?
Én simán benne lennék.
Az elemzős részét pedig nagyon szeretném csinálni az biztos.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Most nézem, hogy elkezdett újra élni a topic
Mostanába egész szépen jönnek a dartsok, azokat forgatom vissza, de mivel holnapra nem lesz darts, ezért az angol Premier-t fogom 6/7 kombiba húzni, most így hajnalban részleteztem minden statot-eredményt-hiányzókat, de még nem jutottam nyilvánvaló döntésekre. viszont holnap ahogy kelek egyből tűzök le a lottózóba, ezért most leírom, hogyan állok:
Sunderland-Tottenham V
Aston Villa-Wigan D vagy V
Fulham-Swansea V
Manchester-West Brom H
Norwich-City ez teljes tanácstalanság, lehet, hogy a 8 PL meccsből ezt hagyom ki, hogy meglegyen a 7.
Reading-West Ham H vagy D
Stoke-Southampton H
Arsenal-Newcastle, ez is egy érdekes meccs, sok a hiányzó a 'castleből, de mégis megszorongatták a MU-t. Azért én H-t mondok.
Egyébként nem gondoljátok, hogy lehetne csinálni egy tippmixbandát?

Mostanába egész szépen jönnek a dartsok, azokat forgatom vissza, de mivel holnapra nem lesz darts, ezért az angol Premier-t fogom 6/7 kombiba húzni, most így hajnalban részleteztem minden statot-eredményt-hiányzókat, de még nem jutottam nyilvánvaló döntésekre. viszont holnap ahogy kelek egyből tűzök le a lottózóba, ezért most leírom, hogyan állok:
Sunderland-Tottenham V
Aston Villa-Wigan D vagy V
Fulham-Swansea V
Manchester-West Brom H
Norwich-City ez teljes tanácstalanság, lehet, hogy a 8 PL meccsből ezt hagyom ki, hogy meglegyen a 7.
Reading-West Ham H vagy D
Stoke-Southampton H
Arsenal-Newcastle, ez is egy érdekes meccs, sok a hiányzó a 'castleből, de mégis megszorongatták a MU-t. Azért én H-t mondok.
Egyébként nem gondoljátok, hogy lehetne csinálni egy tippmixbandát?

- davi10
- Llegenda del Barça
Holnapra ezeket néznem ki :
139 Manchester City szerez gólt: igen H 1,15
159 Arsenal - Newcastle H 1,47
184 Sheffield Utd. - Hartlepool H 1,35
Eredő : 2,282175
139 Manchester City szerez gólt: igen H 1,15
159 Arsenal - Newcastle H 1,47
184 Sheffield Utd. - Hartlepool H 1,35
Eredő : 2,282175

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Na sikeres mix-et raktam több hónap szünet után.
Holnapra pedig egy ilyet gondoltam ki:
Manchester Utd. - West Bromwich H
Hibernian - Celtic V
Sheffield Utd. - Hartlepool H
Swansea szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
ez menne 1-2 ezerrel.
Pluszba az MU-t 10000-el gondoltam megtenni?
Vélemény, hozzászólás?
Holnapra pedig egy ilyet gondoltam ki:
Manchester Utd. - West Bromwich H
Hibernian - Celtic V
Sheffield Utd. - Hartlepool H
Swansea szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
ez menne 1-2 ezerrel.
Pluszba az MU-t 10000-el gondoltam megtenni?
Vélemény, hozzászólás?

A.Villa-Wigan V 2,90 500 Ft
1450 Ft
Reading-West Ham 2,59 H 500
1295 Ft
meg a hasamra csaptam:
Man.Utd.-WestBrom H 1,35
Stoke-Soton H 1,85
nem röhögni Arsenal-Newcastle V 6,05
Rio Ave-Sporting H 2,66
200 Ft
7995 FT

Reading-West Ham 2,59 H 500

meg a hasamra csaptam:
Man.Utd.-WestBrom H 1,35
Stoke-Soton H 1,85
nem röhögni Arsenal-Newcastle V 6,05
Rio Ave-Sporting H 2,66
200 Ft

Abi & Tito
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Úgy döntöttem hogy nagy kihagyás után újra teszek tippmixet.
Mára pedig ezt gondoltam megtenni.
Paris Levallois - Le Havre H 1,22
P. Taylor - A. Hamilton H 1,25
Panathinaikosz - Zalgiris Kaunas H 1,67
És ez 2000-el menne.
Szerintetek?
Mára pedig ezt gondoltam megtenni.
Paris Levallois - Le Havre H 1,22
P. Taylor - A. Hamilton H 1,25
Panathinaikosz - Zalgiris Kaunas H 1,67
És ez 2000-el menne.
Szerintetek?

- davi10
- Llegenda del Barça
Mai szelóim:
139 Sampdoria - Lazio V 2,38
156 Milwall - Barnsley H 1,71
160 Crystal Palace - Huddersfield H 1,75
166 Lorient - Reims H 1,55
173 Betis - Mallorca H 1,75
Eredő: 19,31883
144 (0-1) City - Reading H 1,45
164 Bordeaux - Troyes H 1,44
Eredő: 2,0800
177 Malaga - Real Madrid H 5,25
Eredő: 5,25000
139 Sampdoria - Lazio V 2,38
156 Milwall - Barnsley H 1,71
160 Crystal Palace - Huddersfield H 1,75
166 Lorient - Reims H 1,55
173 Betis - Mallorca H 1,75
Eredő: 19,31883
144 (0-1) City - Reading H 1,45
164 Bordeaux - Troyes H 1,44
Eredő: 2,0800
177 Malaga - Real Madrid H 5,25
Eredő: 5,25000

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
papírforma. jönnie kéne, pict a valenciától félek. ingadozó a teljesítményük. gl.Firefox írta:Ilyet tettem mára:
Brest - PSG V
Cagliari - Juventus V
Valencia - Getafe H
AtMa - Celta Vigo H
Vélemény?
Ilyet tettem mára:
Brest - PSG V
Cagliari - Juventus V
Valencia - Getafe H
AtMa - Celta Vigo H
Vélemény?
Brest - PSG V
Cagliari - Juventus V
Valencia - Getafe H
AtMa - Celta Vigo H
Vélemény?
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Norvégia - Magyarország H 1,41
Cardiff - Peterborough H 1,35
Schalke - Freiburg H 1,67
Liverpool - Aston Villa H 1,4
Ezt néztem ki mára. Ha a Norvégokon csúszok el, akkor megérdemlem! A többi az jó eséllyel bejön. Cardiff első, Peterborough utolsó, szeretem az ilyeneket, tudom, hogy az ilyen meccseket messziről el kell kerülni, de viszonylagos nagy oddsért beletettem.
Hajrá+

Cardiff - Peterborough H 1,35
Schalke - Freiburg H 1,67
Liverpool - Aston Villa H 1,4
Ezt néztem ki mára. Ha a Norvégokon csúszok el, akkor megérdemlem! A többi az jó eséllyel bejön. Cardiff első, Peterborough utolsó, szeretem az ilyeneket, tudom, hogy az ilyen meccseket messziről el kell kerülni, de viszonylagos nagy oddsért beletettem.
Hajrá+

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Schalke-Freiburg H 1,67
Montpellier-Bastia H 1,70
Valencia-Rayo Vallecano H 1,48
Spurs-Swansea H 1,63
PSG-Lyon 2,5-nél több gól V 1,79
500ft
6130ft
Montpellier-Bastia H 1,70
Valencia-Rayo Vallecano H 1,48
Spurs-Swansea H 1,63
PSG-Lyon 2,5-nél több gól V 1,79
500ft

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Barça B
menjenek vissza abba aki megszülte őket !argyelan írta:Lyoni trógerek. szerintem anyátokat..
Lyoni trógerek. szerintem anyátokat..
- davi10
- Llegenda del Barça
Mára ezt néztem ki :
186 Evian TG - Troyes H 1,85
189 (0-1) Lyon - Nancy H 1,88
214 (0-1) Atletico M. - Getafe H 2,06
225 Swansea - Middlesbrough H 1,64
Eredő : 11,75008
186 Evian TG - Troyes H 1,85
189 (0-1) Lyon - Nancy H 1,88
214 (0-1) Atletico M. - Getafe H 2,06