Elkezdődött az egyetem,így megnéztem pár sorozatot,ill. nézek

Ezzel a hozzászólással 2 célom van,mégpedig,hogy akik még nem látták kedvet kapjanak hozzá,másrészt pedig szeretnék valakivel diskurálni róluk
1. Bosszú(Revenge)-
Engem nagyon megfogott az egész sorozat,szeretem a bosszú témájú müveket. Emily Thorne karaktere meg valami brutális. Bár kissé sok benne a romantikus szál,a történtek mindig helyrerakják az egészet, és a józan ész diktál túlnyomórészt
2. Feketelista(Blacklist)-
Egy alvilági nagy hal önként feladja magát a CIAnak,és segitséget nyújt nekik. Mindegyik részben más-más eseteket oldanak meg,de a fő szálon futó cselekmény az igazán érdekes a számomra.
3.Arrow-
Jó,ezt már régebb óta nézem, hozza a formáját, a 3. szezonra szerintem javulni fog a sorozat minőség,pedig eddig is nagyon jó volt!
4.Flash-
Az első rész után sokáig gondolkodtam rajta,hogy érdemes-e megnézni a következő részt, de végül a 2. részben sokat javult a sorozat. csihi-puhi,és vége, de egy ilyen laza sorozattól nem kell mást várni.
5.Shield-
Marvel hasonló tipusú sorozata, bár régen nem szerettem a képregény adoptációkat,egyre jobban kezdem megkedvelni.
6.Breaking Bad-
Egy éve végignéztem, most az újrázás mellett döntöttem,nem bántam meg. Nekem a valaha volt egyik legjobb sorozat.
7.True Detective-
Ezt is pár hónapja láttam, de ez a sorozat nálam vetekszik a Breakinggel az első helyért. Újra!
8.Gotham-
Számomra egyelőre elég üres az egész, nem is tudom,valahogy többre számítottam ennél. Persze,lassan kezdenek beindulni az események,de egyelőre nem az igazi.
9.Knick-
Klántagokat keresünk
10.Walking Dead-
Az első évadot kétkedve fogadtam anno, de most ismét részről részre lenyügöz az egész. Valami eszméletlen jól megcsinálták,ahhoz képest,hogy zombi-film
11.The Big Band Theory-
Mivel matekos vagyok, tetszenek ezek a beteg humorok, mivel van pár évfolyamtársam hasonló "okosságokkat"
12. Igy jártam anyátokkal-
Nem rég kezdtem el nézni, most tartok az 5.évadnál. Számomra ez is a tipikus kihagyhatatlan kategória, 1. osztályú a müfajában.
Amint láthatjátok van pár újranézős sorozat is köztük,esetleg ha van valami ajánlatotok,hogy mit éri meg most elkezdeni, légyszives irjatok