Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Heeelp!
Van egy zsír új xbox 360-am, boltba vettem, bontatlanul. Van hozzá egy eredeti hibátlan állapotú F12011-em. Berakom, update-elni akar, rámegyek, újraindítás, majd tölt, betölti, majd egy fehér háttéren egy másik töltés indul el, valami applyvalami update és kidob egy status code-ot. Ez mi??? Eredeti flasheletlen box, eredeti játék és nemtudok vele játszani. Mi a megoldás?
Ohh köszi!sjd írta:Az elsőbence-barca írta: How's school?
Ez azt jelenti hogy megy a suli vagy azt hogy hogy van a suli időpontilag? (úgy értem szünetek meg ilyesmik)
Az elsőbence-barca írta: How's school?
Ez azt jelenti hogy megy a suli vagy azt hogy hogy van a suli időpontilag? (úgy értem szünetek meg ilyesmik)
Hát akkor azthiszem még körbenézek a Samsungok közt is,mielött döntenékVictor_Valdes írta:Technikailag és minden tekintetben ők járnak a legelőrébb a mobilok fejlettségét illetően. Ennyi mindössze az oka.Messi-Ini írta:Ha szépen megkérlek,akkor kifejted ezt nekem bővebben is?Victor_Valdes írta:Samsungot vegyélEgyértelműen a legjobb gyártó lett a piacon a samsung, minden tekintetben éllovasok.
ez biztos így van,de én pl sose vennék személy szerint samsung telefont.Victor_Valdes írta:
Technikailag és minden tekintetben ők járnak a legelőrébb a mobilok fejlettségét illetően. Ennyi mindössze az oka.Egyértelműen a legjobb gyártó lett a piacon a samsung, minden tekintetben éllovasok.
Technikailag és minden tekintetben ők járnak a legelőrébb a mobilok fejlettségét illetően. Ennyi mindössze az oka.Messi-Ini írta:Ha szépen megkérlek,akkor kifejted ezt nekem bővebben is?Victor_Valdes írta:Samsungot vegyél
annyira én sem vagyok oda a nagy telefonokért,ezért is élvez előnyt eddig nálam az x10mini.egyébkéntköszi az infót,sokat segítettél veleFtcSikiHun írta:Nem, szerintem pont jó. Nem szeretem amúgy sem ezeket a bazi nagy képernyőket. a billentyűzet is rohadt jó. az wifi is jól használható, egyedül a blútuszt nem tudtam kezelni, de már arra is rájöttem. a kedvencem a videó melletti fény (vaku féle, de nem vaku, nem tudom mi a hivatalos neve) amikor sötétbe vagyok, nagy területet világít be, meg jó más szemébe világítaniMessi-Ini írta:
És neked nem okoz problémát példáúl a mérete?Nem túl kicsi?Jól használható rajta a Qwerty gombsor?
Nem, szerintem pont jó. Nem szeretem amúgy sem ezeket a bazi nagy képernyőket. a billentyűzet is rohadt jó. az wifi is jól használható, egyedül a blútuszt nem tudtam kezelni, de már arra is rájöttem. a kedvencem a videó melletti fény (vaku féle, de nem vaku, nem tudom mi a hivatalos neve) amikor sötétbe vagyok, nagy területet világít be, meg jó más szemébe világítaniMessi-Ini írta:
És neked nem okoz problémát példáúl a mérete?Nem túl kicsi?Jól használható rajta a Qwerty gombsor?
FtcSikiHun írta:baromi jó telefon. nekem most ez van. csak jelenleg szervízbenMessi-Ini írta:Sony Ericson X10 mini pro
baromi jó telefon. nekem most ez van. csak jelenleg szervízbenMessi-Ini írta:Sony Ericson X10 mini pro
Alt+Enterscott neal írta:Kéne egy kis segítség.Amikor játszok az f1-el akk nem jön be teljes képernyő hanem alul látszik a tálca a jobb felső arokba meg az x meg a többi jel.mit csináljak,hogy teljes képernyő legyen?újraindítást és a játék újra rakását már próbáltam előre is kösz.
Hát én nem tudok katalánul de a himnuszba is tots units fem forca van:):)petyabá írta:Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy tetoválás előkészületeiben?
Fel szeretném varratni a "Ha összetartunk erősek vagyunk" mondatot katalánul de amit egyszer az oldalról szedtem le "Tots units fem forca" semelyik fordítóban nem azt hozza ki amit szeretnék!
Örülnék ha valaki aki beszélni a nyelvet,segítene!
Köszi!
http://tskonvertalas.blogspot.com/2011/ ... e-vcl.htmllluisllach89 írta:VLC.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Letöltöttem a tavalyi BL-döntőt, Full HD csaknem 10 gigás, viszont problémám vele, hogy .ts kiterjesztésű. BS player meg sem nyitja, Winyó MP csak ugráltatja. Milyen videolejátszóval tudnám megnyitni?
VLC.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Letöltöttem a tavalyi BL-döntőt, Full HD csaknem 10 gigás, viszont problémám vele, hogy .ts kiterjesztésű. BS player meg sem nyitja, Winyó MP csak ugráltatja. Milyen videolejátszóval tudnám megnyitni?
Ha jól gondolom Neked az üzlet mód van bekapcsolva, ezért látszódnak a Tv tulajdonságai.Barcafery16 írta:Nekem abban kéne segitség h most vettem egy Tv-t Samsung Led ....
és balra folyamat feliratok vannak h full hd alatta all shar ilyesmi ha valaki meg tudná mondani h kell eltüntetni azt megkösszöném:)