Hétfőn vagy kedden elvileg kocsmázok, a szerda még belefér, később semmiképp sem, mert péntek-szombat vizsgázok. De akkor leszervezem hétfőre, így a kedd meg a szerda nekem is yo.
Nekem hétfő tuti nem jó, kedden 2zhm van, viszont kedd, vagy max szerda jó lenne. Kedden fél10től szerdán meg fél9től tudnék csatlakozni a csapathoz, előtte ugyanis mindkét nap kis pályázok.
Részemről nem ok a dolog,meló van és így is csak a második félidőre érek haza.....még jó h lehet rögzíteni....
Csongor azt nyilatkozta h szerinte nem megy sehová,itthon nézi-de ez kb 2 napja volt,lehet azóta változott...
Egyszómintszáz: szívesen mennék de ez most így jött ki és a vendéglátás az vendéglátás.....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Mivel szerda este van megkérdezem újra, hogy akkor maradjak-e székesfővárosunkban, vagy sem?
Összejövünk-e valamilyen kultúrhelyen meccset nézni, vagy sem?
Mert ha nem, akkor jövök haza a rokonság Barca-vért ivott részéhez.
K.
Szandi írta:Na volt szó közös klásszikó nézésről, és páran írták is, hogy jönnének. Akkor találjuk ki, hogy mi legyen, ha legyen egyáltalán.
Bizony!
Forró a pite az ügyben, ezért a dolog "mindenórás" és mielőbb megszületne!
Én fentmaradnék akkor, ha lépnénk valamit!
Csak aludni is maradnom kéne ennek esetén!
K.
Na, nekem sem tuti az este, kínszenvedés ez a mai nap, vacakol a gyomrom minden szempontból. Szeretnék menni nagyon, de nem tudom perpill biztosra mondani.
nem tudok menni mégse, meert beadandót kell írnom ezerrel meg vmi rohadt torokgyulladást is éppen kapok elfele, amivel inkább nem mászkálnék hajnalok hajnalán a hidegben:(
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025