Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elején írták, hogy van valami értékes anyag van a lények tojásaiban. Gondolom ezért nem is lelőni akarták, hanem lebénítani és befogni.palesz77 írta:Amúgy nekem is rohadtul bejött, bár az alapsztorit nem egészen értettem, legalábbis a logikát benne..De attól még csinálják meg!
Még? Challenge Accepted.visca el barca írta:jah nem láttam h linkelte, nincs amugy tiltón (még)![]()
Danianevem tiltólistás nálad úgy látom, pont alattad linkelte..visca el barca írta:jó kis megagiga látványorgazmust lehetne összehozni belőle, remélem vki lát benne fantáziát és dob rá egy pár millát![]()
http://geekz.444.hu/2015/03/17/the-levi ... -csinalni/" target="_blank
Faterom látta, neki tetszett, de mondjuk ő nem igazán relevánssoadroli írta:Exodust látta már valaki? Tényleg gyengusz? Este bepróbálnám.
Hát...elég gyenge. A látványon kívül semmi pozitívumot nem tudok mondani. Ekkora színészek, mint Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver...összesen kapnak vagy 5 percet a vásznon, és akkor lehet sokat mondtam. Párbeszédek bénák, történet semmi extra, mindenki ismeri, bár nem is azért néztem meg, hanem hogy lássak egy jó filmet. Hát ez nem az, Scott papa remélem a Prometheus 2-t azért odateszi, bár nem sok esélyt látok rá.palesz77 írta: Ha bepróbáltad írhatnál róla véleményt, én is szemezgetek vele, de a kritikák miatt félek elkezdeni..
Ha bepróbáltad írhatnál róla véleményt, én is szemezgetek vele, de a kritikák miatt félek elkezdeni..soadroli írta:Exodust látta már valaki? Tényleg gyengusz? Este bepróbálnám.
én. 2 napja láttam a trailert, azóta nirvanat zúzok.lui1698 írta:Kurt Cobain Montage of Heck Official Trailer 2015
https://youtu.be/_IBWbpJdRMQ" target="_blank
Na, ezt ki várja?
Relatíve az utolsóban is annyi történt, hogy egymásnak ugrottak a seregek, miután meghalt a sárkány, nem?visca el barca írta:én is tegnap néztem meg az utolsó rész, egy megagiga látványorgia az egész, de nekem pl sokkal jobban tetszett mint az első rész, ahol alig történt valami.hank1ee írta:Hobbit
Tetszett a trilógia, egyáltalán nem lett rossz ez az utolsó. Az első rész lett a legjobb szerintem, főleg a hangulata miatt, talán az egész sagában, Gyűrűk Urával együtt ez jött át leginkább. Amúgy amiről a Saga szól nagyjából, a hűség, barátság, bajtársiasság, az hozzám közel áll, látványban pedig verhetetlen az egész!
én is tegnap néztem meg az utolsó rész, egy megagiga látványorgia az egész, de nekem pl sokkal jobban tetszett mint az első rész, ahol alig történt valami.hank1ee írta:Hobbit
Tetszett a trilógia, egyáltalán nem lett rossz ez az utolsó. Az első rész lett a legjobb szerintem, főleg a hangulata miatt, talán az egész sagában, Gyűrűk Urával együtt ez jött át leginkább. Amúgy amiről a Saga szól nagyjából, a hűség, barátság, bajtársiasság, az hozzám közel áll, látványban pedig verhetetlen az egész!
Nekem sem tetszett a vége.kanty írta:Szerintem a vége az, ami ad egyfajta pluszt. Amúgy egy jó film, de a vége felteszi az i-re a pontot. Talán kicsit hosszú lett, de nem igazán tudnám megmondani, hogy mit kellett volna kihagyni. Affleck pedig pozitív csalódás számomra - közepes színésznek tartom.S.Agüero írta:
Holtodiglan picit overrated szerintem, a vége nem tetszett. 7.5/10.
Szerintem a vége az, ami ad egyfajta pluszt. Amúgy egy jó film, de a vége felteszi az i-re a pontot. Talán kicsit hosszú lett, de nem igazán tudnám megmondani, hogy mit kellett volna kihagyni. Affleck pedig pozitív csalódás számomra - közepes színésznek tartom.S.Agüero írta:
Holtodiglan picit overrated szerintem, a vége nem tetszett. 7.5/10.