Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem szeretem az önsajnálgató filmeket. Nem tartom magam rasszistának, de ezekben a filmekben is rasszizmus van, csak fordítottan ugye. (Most Bob legyilkolnoname írta:
Amúgy megnéztük még a Selmát is. Hát. Letudtuk az idei fekete-filmet. Őszintén szólva a 12 év rabszolgaság is rettentően túlértékelt, de a Selmánál az is jobb. Ahogy a Malcolm X is jobb, meg ha már ebben a témában vagyunk, akkor jobb volt az Invictus, a Mandela: Long Walk to Freedom és akkor inkább ki se érdemes térni arra h mennyivel jobb a Gandhi . Kicsit túl sokat koncentráltak a főszereplő saját vívódásával, illetve azzal h milyen problémák voltak a mozgalmon belül, mint magával a mozgalommal. Előbbihez a színész nem volt elég karakteres, és semmi újdonság nem volt az egészben. Eléggé lapos lett a végeredmény.
Meg az Insidious, nekem az egy fokkal jobban tetszett.noname írta: Ritka manapság az igazán jó horror. Az utóbbi évekből talán csak a Conjuring alkotott kiemelkedőt, szóval várom ezt a filmet! Hátha!
Én ezt nem mondanám.Ritka manapság az igazán jó horror. Az utóbbi évekből talán csak a Conjuring alkotott kiemelkedőt, szóval várom ezt a filmet! Hátha!
Tényleg. Kb 2 éve meg akartam nézni, de kiment a fejemből. Megvan legalább mivel lehet az asszonyt terrorizálni így Valentinnap alkalmából.lui1698 írta:Én még ide tenném a Let the right one in-t is, bár az már 7 éves, de szerintem brutál jó.noname írta:Ritka manapság az igazán jó horror. Az utóbbi évekből talán csak a Conjuring alkotott kiemelkedőt, szóval várom ezt a filmet! Hátha!
Én még ide tenném a Let the right one in-t is, bár az már 7 éves, de szerintem brutál jó.noname írta:Ritka manapság az igazán jó horror. Az utóbbi évekből talán csak a Conjuring alkotott kiemelkedőt, szóval várom ezt a filmet! Hátha!
Érdekesnek tűnik. Amúgy a Faun Labirintusát ritka túlértékeltnek tartom, szóval személyszerint reménykedem h nem is hasonlít majd.danianevem írta:Hátha nem csak engem érdekel: Crimson Peak előzetes
Guillermo del Toro új filmje, műfajilag mistery/fantasy/horror, szóval visszatér az "alapokhoz".
Pfff... velöntájnsz déj van és te nem arról mesélsz, hogy aléltál magad alá a Szürke 50 árnyalatától?danianevem írta:Hátha nem csak engem érdekel: Crimson Peak előzetes
Guillermo del Toro új filmje, műfajilag mistery/fantasy/horror, szóval visszatér az "alapokhoz".
Ruffalo megtette amit meg tudott, de az ő szerepe nem engedte meg h húzóember legyen. Megjegyzem, nem is hiszem h képes lenne húzóember lenni. A 2 főbb szerep viszont olyan rémségesen unalmasra sikerült, amit még nem láttam.danianevem írta:Ruffalo nem rossz színész, csak nem egy húzónév. Az ilyen háttérben elfilozofálgató mellékszereplőnek tökéletes.
Írtam róla egy hosszabb Oscar-posztban, Cotillard nevével megtalálhatod.lui1698 írta:Két nap, egy éjszakát látta már valaki? Terveztem megnézni, de állítólag nagyon el lett cseszve hozzá a felirat, ez kicsit elbátortalanított. Pedig Marion Cotillard nagyon szivecske.
Szokj le szerintem, január óta fent van, már felirat is van hozzá.MQuCsabi írta:Ez a zsenijeolyan nyomorék, unott feje van minden filmben.Amugy enkóron nicns fent a film? Vagy túl részeg vagyok?
olyan nyomorék, unott feje van minden filmben.soadroli írta:Ruffaloval mi a baj? Tatumot még megértem, de szerintem Mark koma elég korrekt színész. Jó, nem egy Phoenix, de na