Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Megnéztük a Foxcatchert. Az utóbbi 5 évben nem sok rosszabb filmet láttunk. Nem történt semmi, lassú, idétlen, Mark Schultz karakteréről a Trópusi vihar jutott eszembe: "never go full retard!"
Forgatókönyvért Oscarra jelölték?! Az egész forgatókönyv elfér 2 A4-es oldalon.
Ez a film áprilisi tréfának is gyenge.![]()
Ideje volt már, remélem ők kihoznak belőle valami értelmeset, de érzésem szerint rengeteg puskaport ellőtt már korábban a Sony, a megmaradt ellenségek pedig engem nem kifejezetten hoznak lázba.soadroli írta:Pókember a MARVEL-nél!
Ez nálam ok-okozat. Az akadémia általában felkap egy filmet ha valós történet/ antirasszizmus/ antiháború vagy egyéb polkorrekt téma van a film középpontjában. Ha meg az Oscar felkarolta, akkor még többet írnak az adott filmekről. Magát a felhajtást én sem csípem, de vannak köztük jó filmek is, az idegennyelvű filmek kategóriájában pedig akadnak "ínyencségek" is.visca el barca írta:nem, azért lett felkapva mert oscaros film. én aztán tényleg mindent megnézek, még a sharkandot is (3x is ha kell), de ezt kihagyom, akárcsak a többi oscaros filmet.
Én 1-2 éve még megnéztem minden jelöltet lehetőleg az átadó előtt, de a tavalyi listán is volt mondjuk 3 ami igazán érdekelt, az idén meg jóindulattal 2.visca el barca írta:nem, azért lett felkapva mert oscaros film. én aztán tényleg mindent megnézek, még a sharkandot is (3x is ha kell), de ezt kihagyom, akárcsak a többi oscaros filmet.
nem, azért lett felkapva mert oscaros film. én aztán tényleg mindent megnézek, még a sharkandot is (3x is ha kell), de ezt kihagyom, akárcsak a többi oscaros filmet.danianevem írta:Leginkább az üzenete miatt lett ennyire felkapva szvsz.
+1 illetve én még a szuperhősős/blockbuster kritikát is idevenném, többnyire finoman, de helyenként már elég nyersen kritizálták a hollywoodi mainstream filmeket.bowlinggolyo írta:Nekem nagyon bejött a film. Egy kritika a színészi társadalomnak és megmutatja részben a különbséget a filmsztárok és a színházi színészek között. A film lényege szerintem, hogy lehet nagy színész vagy a filmvásznon, de a színházban ekkor is kutya nehéz.
Nekem nagyon bejött a film. Egy kritika a színészi társadalomnak és megmutatja részben a különbséget a filmsztárok és a színházi színészek között. A film lényege szerintem, hogy lehet nagy színész vagy a filmvásznon, de a színházban ekkor is kutya nehéz.messideco írta:Birdman
Idegesítő baromság. Ennyire irritáló filmet rég láttam... A színészek legalább jók benne.
Az országúti bosszútól lesokalltam, a vámpírsrácnak adnék egy mellékszerep Oscar díjatStalkyard írta:John Wick, Az úvesztő, Amerika Kapitány: A tél katonája ( képregényhez képest meglepően komolyan vehető, feszült, de nem túl mélyenszántó, szerintem megfelel a kritériumaidnakzola8787 írta:Tudnátok írni nem annyira régi és nem gondolkodós filmet esti kikapcsolódásra, ami nincsen 2 órás? A stílus mindegy)
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Vagy ami nekem az egyik ilyen favorit, az a Vasember első része. Pont a napokban néztem újra.
Esetleg Az országúti bosszú, de azon félő hogy elalszol.
John Wick, Az úvesztő, Amerika Kapitány: A tél katonája ( képregényhez képest meglepően komolyan vehető, feszült, de nem túl mélyenszántó, szerintem megfelel a kritériumaidnakzola8787 írta:Tudnátok írni nem annyira régi és nem gondolkodós filmet esti kikapcsolódásra, ami nincsen 2 órás? A stílus mindegy
Chef, Edge of Tomorrow, John Wick, The Equalizer (ez rohadt jó, tegnap néztem)zola8787 írta:Tudnátok írni nem annyira régi és nem gondolkodós filmet esti kikapcsolódásra, ami nincsen 2 órás? A stílus mindegy
Én a Torinói pacival próbálkoztam, és annyi is volt a kapcsolatom Béluskával. Fele ment csak a filmnek, utána inkább hagytam és néztem valamit, aminek van szövege.visca el barca írta:szted érdemes megnézni? 30 perces vágás nélküli sittek egy házfalról?kihagyhatatlan.
akkor kell elővenni, mikor vmi borongós, esős, világvége vasárnap van, full másnaposan/betegen vergődsz az ágyban, várod a halált, aztán eszedbe jut h mielőtt meghalsz ezt még látnod kell
nah akkor tedd be gyorsan
Jó, hát azt hittem, hogy tényleg Tarr Béla "fan" vagy.visca el barca írta:...
szted érdemes megnézni? 30 perces vágás nélküli sittek egy házfalról?danianevem írta:Most viccen kívül, érdemes megnézni? A Werckmeister Harmóniákat láttam csak tőle, hát az nem igazán fogott meg (tiltólistára is tettél miattavisca el barca írta:hallod mester, a művészfilm az a tarr béla 7 órás sátántangójánál kezdődik...).
Most viccen kívül, érdemes megnézni? A Werckmeister Harmóniákat láttam csak tőle, hát az nem igazán fogott meg (tiltólistára is tettél miattavisca el barca írta:hallod mester, a művészfilm az a tarr béla 7 órás sátántangójánál kezdődik...
hallod mester, a művészfilm az a tarr béla 7 órás sátántangójánál kezdődik... annak ess neki, ne az imdb 250-nek...zola8787 írta:Na jó, befejeztem a nagy művészfilmeket.... A Keresztapa....