Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Környezetvédelem(napokig lehetne írni róla, s ha jól emlékszem érettségi szóbelin is volt), akkor mondjuk az év legjobb filmjei, internet( na erről tuti tudsz eleget írni), valami könyv is jöhet( anyagot erről is kapsz) és akkor legyen egy ilyen a cíimet már kitaláltam:"Gigi Becali: juhászból lett parlamenti képviselő "Leomessi14 írta:Holnapra kell irjak angolbol 5 article-t(ujsagcikk).
Tudnatok adni olyan temakat amirol lehet irni bosegesen es erdekes is?Mert nekem van par de vagy ugy erzem h nem tudnek eleget irni rola vagy uncsi...
Barca tabu mar irtam rola.
Hali. Nekem 4.ben volt egy olyan cikkem, amiben Pique és Shakira szerelméről,valamint az ehhez kötött nyilatkozatairól irtam. Hidd el nagyon bőséges téma, és a tanáromnak nagyon is bejött!Leomessi14 írta:Holnapra kell irjak angolbol 5 article-t(ujsagcikk).
Tudnatok adni olyan temakat amirol lehet irni bosegesen es erdekes is?Mert nekem van par de vagy ugy erzem h nem tudnek eleget irni rola vagy uncsi...
Barca tabu mar irtam rola.
Tim írta:Nem-e?! Próbálj meg mondjuk elhelyezkedni,úgy hogy büntetett előéletű vagy..Érne pár meglepetés.Persze nem valószínű,hogy idáig jut a dolog.peccerta írta: A srác ül ha nincsen szerencséje,de nem ő fog megbélyegezett lenni stb.
Hogy jó-e ha valaki megosztja az ilyen problémáját,az más kérdés,de nyilván eléggé kétségbe lehet esve,ha így tett.
Abban viszont Mikinek igaza van,hogy milliószám vannak ilyen videók a neten,és kevés igazi botrány lett belőle,még hazai viszonylatban sem jellemző.Lásd Csisztu videó,vagy az szimpatikus képviselő aki a 9hónapos terhes feleségével forgatott filmet,teljesen hivatalosan,vagy az a másik aki az 50 éves takarítónőjével való hancúrozást vette videóra..stb Bár ő csak polgármester volt
Nem-e?! Próbálj meg mondjuk elhelyezkedni,úgy hogy büntetett előéletű vagy..Érne pár meglepetés.Persze nem valószínű,hogy idáig jut a dolog.peccerta írta: A srác ül ha nincsen szerencséje,de nem ő fog megbélyegezett lenni stb.
Félre ne érts, csupán arra akartam rávilágítani, hogy MOST nem hiszem,h ne lenne akkora egoja (meg mint kiderült más egyebe),hogy zavarná ha látják. + annyi esze,h belegondoljon a későbbiekbe.El fanático írta:Most ne csak arra gondolja Miki, hogy a suliban a spanok előtt királyság egy ilyen videó, hanem arra, hogy a srác lesz még 18-20-30-40 éves is...ozsimiki írta: Azért szerintem egy pasinak kevésbé kompromittáló, és ha már feltette tényleg, nem hiszem,h parázna, sőt büszkélkedik a kötsöge...
ez kb olyan kategória lehet, mint az, hogy ha egy csaj két naponta mással dönget, arra azt mondja a többség,h ribanc, míg ha ezt egy pasi teszi,arra azt,h király.
szóval szerintem a gyereket nem aggasztja,ha más is látja.
majd értesíts minket kakas, hogy mi lett az ügy vége, remélem azért megszívja vhogy a tag.
Először is ha továbbtanul és ne' adj Isten pont valamelyik rendvédelmi szervhez akarna kerülni / akár tűzoltó, akár vámos - nem feltétlenül rendőr / akkor ha ott már nem lesz erre a menő felvételre olyan büszke, amikor eltanácsolják vagy esetleg később 30 évesen kirúgják az állásából... Pesrsze a hallgatótársak és a kollégák körében akkor is népszerű lesz.
A leendő kölykei is biztosan örülni fognak, amikor a kiszemelt lány szülei azzal dobják majd ki, hogy "te is biztos ugyanolyan görény vagy, mint a szexvideós apád"...
Nah, persze a srác most erre nem gondol, a pillanatnyi dicsőség számára a minden, ezért akár fel is tölthette a Netre, de hogy számára kevésbé legyen kompromittáló, az a fentebb leírtak tükrében nagyon nem valószínű.
Jah, és egyúttal ezek mind Kakasügynökre is igazak, az ő későbbi életét is megkeserítheti még, hogy hagyott ilyen videót készíteni magáról.
Azért ennyire szőrös nem vagyok...sjd írta:LebuktálGame90 írta:Már délelőtt óta beszélgettek erről, most már kezd érdekelni ez a videó...![]()
![]()
![]()
![]()
kennyke04 írta:Áh, csak szakértői szemmel, megvizsgálná a szóban forgó audiovizuális felvételt, hogy álláspontot tudjon foglalni az ügybenFirefox írta:Maga az, Arsene?Game90 írta:Már délelőtt óta beszélgettek erről, most már kezd érdekelni ez a videó...![]()
![]()
Kennyke, Lionel85, soadroli: ennyi...soadroli írta:Így van. Kéne a link, hogy kielemezzük. Belügyi rendészet szakon vagyok, nem mintha lepkefingnyit is számítanaLionel85 írta:Én sem akarok bunkó lenni, de látnom kell, ha alapos véleményt akartok tőlem. Látatlanban mégsem vagdalkozhatok a szavakkal.Game90 írta:Már délelőtt óta beszélgettek erről, most már kezd érdekelni ez a videó...![]()
![]()
![]()
Nem szállsz be a keresésbe?ozsimiki írta: Pláne,hogy Game-k már a Nasa segítségével keresik a vidit, többen segítenek ahogy olvasgatom
Most ne csak arra gondolja Miki, hogy a suliban a spanok előtt királyság egy ilyen videó, hanem arra, hogy a srác lesz még 18-20-30-40 éves is...ozsimiki írta: Azért szerintem egy pasinak kevésbé kompromittáló, és ha már feltette tényleg, nem hiszem,h parázna, sőt büszkélkedik a kötsöge...
ez kb olyan kategória lehet, mint az, hogy ha egy csaj két naponta mással dönget, arra azt mondja a többség,h ribanc, míg ha ezt egy pasi teszi,arra azt,h király.
szóval szerintem a gyereket nem aggasztja,ha más is látja.
majd értesíts minket kakas, hogy mi lett az ügy vége, remélem azért megszívja vhogy a tag.
Pláne,hogy Game-k már a Nasa segítségével keresik a vidit, többen segítenek ahogy olvasgatompeccerta írta:Hát ez jó.
Mondod hogy a fél iskola vagy az egész,erről beszél, erre mit csinálsz?
Nem elég a bajod,most a Barca honlapon megosztod a "fél" világgal is........
Tuti média befutó leszel:)
Az a zár világszenzáció lenne,de legalább egy mérnöki csoda:)FtcSikiHun írta:Erről jut eszembe az, hogy:ozsimiki írta:
Ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, az egy elég [auto_cenzúra] zár lehet nem?
És ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy baromi jó kulcs
Erről Fecooo egy tök jó képet benyomott egyszer a humor topikbaFtcSikiHun írta: Erről jut eszembe az, hogy:
Ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, az egy elég [auto_cenzúra] zár lehet nem?
És ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy baromi jó kulcs
Erről jut eszembe az, hogy:ozsimiki írta:
Azért szerintem egy pasinak kevésbé kompromittáló, és ha már feltette tényleg, nem hiszem,h parázna, sőt büszkélkedik a kötsöge...El fanático írta: Azon a videón ő is szerepel és számára sem kevésbé kompromittáló a dolog, így ha meg is mutogatta a felvételt pár embernek a suliból, azt otthon tette.
barca 1986 írta: (mivel nem vagy 18, a videó engem nem érdekel)