kakasugynok007 írta:A pasimmal szakítottam.És hát készültek rólunk olyan videók........
Ezeket felrakta az ő közösségi portáljára és most az egész iskola erről beszél.És mindenki azt hiszi hogy én milyen könnyűvérű vagyok hogy fűvel,fával.És most a "méretei" miatt minden csaj ő vele van még a legjobb barátnőim is.Most jelenleg nincs senkim!
Ötletek?
A legjobb barátnőidet nem jellemezném, ha ilyent csinálnak. Ha tényleg olyan jóba vagytok, akkor most melletted kellene, h legyenek és nem a másiknak nyalizni.
Nyilván ez most neked nem éppen tesz jót, de hidd el hamar elfelejtik, persze megértelek, h nem éppen vagy a legjobban.
A perrel nem nagyon foglalkoznék, mert csak még nagyobb balhé lesz belőle és még tovább fognak az egészre emlékezni. Persze nem tudom, h pontosan milyen videó, vagyis, h mennyire merész, bevállalós stb, de ha a lightosabb verzióból való, akkor hamar elfelejtik.
Amit ajánlani tudok neked az, h jobban válogasd meg a barátaidat. Nyilvánvaló, h a pasid egy kis senki, de ha az állítólagos barátnőid így viselkednek, akkor ők se sokkal jobbak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.